- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.481
Geçmiş olsunmalesef alamadık ilk deneme negatif olduDoğru zaman değilmiş demek ki. İnşallah bbebk yolu gözleyen herkese nasip olur tez vakitte.
Takviye almadım sadece prolaktin için dostinex kullandım bide günlük folik asit içtim 1 tane tüp bebek oldu ama ozaman fsh yuksekti yumurta 1 tane oluştu kalitesizdiHerhangi bir takviye falan kullandınmı daha önce tüp bebek denemişmiydin kaç yumurta oluyodu canım umut oldun bence burdaki herkese
Mrb fshınız kaçtı ve nasıl 4 lü değerlere düşürdünüz amh değerinize göre fsh çok iyiTakviye almadım sadece prolaktin için dostinex kullandım bide günlük folik asit içtim 1 tane tüp bebek oldu ama ozaman fsh yuksekti yumurta 1 tane oluştu kalitesizdi
Geçen sene mayısta 72 di temmuzda tüp bebek denedik olmadı sonra 30 20 10 oynadı en son ocak ayının 22 de 4.35 di ilaç kullanmadım stresten uzak durdum olumsuz olmucak diye düşünmedim hep olumlu yaklaştim testere disli aslan pençesi içtim 3 4 ay önce adet baslangicindan 14 gün boyunca sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra sonraki aylarda adetin ilk 2 günü sadece aslan pençesi yle Hayıt karıştırıp içtim başkada takviye almadım arada harnup pekmezi içtim en önemlisi de stres yapmamak ben bunu gayet net anladım rabbim büyük isteyen dileyen dua eden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaallah banadaMrb fshınız kaçtı ve nasıl 4 lü değerlere düşürdünüz amh değerinize göre fsh çok iyi
Çok teşekkür ederim inşallah hamilesinizdir benimde en son amh 0.04 tü fsh 82 lerden 16 ya kadar düştü bitkisel çaylarla macunlarla sonra yine yükseldi bende kesinlikle stresten yükseldiğini düşünüyorum uzun zamandır düşmüyo fsh ım adet olamıyorum o yüzden inşş bizde güzel haberler alırız bigün kan sonucunuz pozitif çıkarsa bizi bilgilendirin lütfen büyük umut olacaksınız herkeseGeçen sene mayısta 72 di temmuzda tüp bebek denedik olmadı sonra 30 20 10 oynadı en son ocak ayının 22 de 4.35 di ilaç kullanmadım stresten uzak durdum olumsuz olmucak diye düşünmedim hep olumlu yaklaştim testere disli aslan pençesi içtim 3 4 ay önce adet baslangicindan 14 gün boyunca sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra sonraki aylarda adetin ilk 2 günü sadece aslan pençesi yle Hayıt karıştırıp içtim başkada takviye almadım arada harnup pekmezi içtim en önemlisi de stres yapmamak ben bunu gayet net anladım rabbim büyük isteyen dileyen dua eden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaallah banada
Inşallah Rabbim sanada banada bekleyen herkesin yüzünü güldürsün hayirlisiylaÇok teşekkür ederim inşallah hamilesinizdir benimde en son amh 0.04 tü fsh 82 lerden 16 ya kadar düştü bitkisel çaylarla macunlarla sonra yine yükseldi bende kesinlikle stresten yükseldiğini düşünüyorum uzun zamandır düşmüyo fsh ım adet olamıyorum o yüzden inşş bizde güzel haberler alırız bigün kan sonucunuz pozitif çıkarsa bizi bilgilendirin lütfen büyük umut olacaksınız herkese
Amin inşallah.Geçen sene mayısta 72 di temmuzda tüp bebek denedik olmadı sonra 30 20 10 oynadı en son ocak ayının 22 de 4.35 di ilaç kullanmadım stresten uzak durdum olumsuz olmucak diye düşünmedim hep olumlu yaklaştim testere disli aslan pençesi içtim 3 4 ay önce adet baslangicindan 14 gün boyunca sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra sonraki aylarda adetin ilk 2 günü sadece aslan pençesi yle Hayıt karıştırıp içtim başkada takviye almadım arada harnup pekmezi içtim en önemlisi de stres yapmamak ben bunu gayet net anladım rabbim büyük isteyen dileyen dua eden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaallah banada
Aminnn hepimizin inşallahhhInşallah Rabbim sanada banada bekleyen herkesin yüzünü güldürsün hayirlisiyla
4.35 fsh iyi ama canım yüksek değil kiSüt hormonum az yüksekti onun için doktor vermişti fsh 4.35 di inşallah canim
Benim de fsh sizin gibi nasıl düşürdünüzÇok teşekkür ederim inşallah hamilesinizdir benimde en son amh 0.04 tü fsh 82 lerden 16 ya kadar düştü bitkisel çaylarla macunlarla sonra yine yükseldi bende kesinlikle stresten yükseldiğini düşünüyorum uzun zamandır düşmüyo fsh ım adet olamıyorum o yüzden inşş bizde güzel haberler alırız bigün kan sonucunuz pozitif çıkarsa bizi bilgilendirin lütfen büyük umut olacaksınız herkese
Aslan pençesi ile hayıtı nasıl yapıp içtin canımGeçen sene mayısta 72 di temmuzda tüp bebek denedik olmadı sonra 30 20 10 oynadı en son ocak ayının 22 de 4.35 di ilaç kullanmadım stresten uzak durdum olumsuz olmucak diye düşünmedim hep olumlu yaklaştim testere disli aslan pençesi içtim 3 4 ay önce adet baslangicindan 14 gün boyunca sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra sonraki aylarda adetin ilk 2 günü sadece aslan pençesi yle Hayıt karıştırıp içtim başkada takviye almadım arada harnup pekmezi içtim en önemlisi de stres yapmamak ben bunu gayet net anladım rabbim büyük isteyen dileyen dua eden herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaallah banada
Alerjin iz yoksa doktora da sorun canım 1 şu bardağı suyu kaynattim Hayıt tan az koydum aslan pençesi nden 1 tatlı kaşığı kaynayan suda 3 dk daha beraber kaynatım süzdum iliyinca içtim canımAslan pençesi ile hayıtı nasıl yapıp içtin canım
Geçen sene mayısta 72 di suan düşük ocağın 22 sinde olcturdum en son 4.35 di4.35 fsh iyi ama canım yüksek değil ki
Hep 1 su bardağı ölçüyle mi yaptın canimAlerjin iz yoksa doktora da sorun canım 1 şu bardağı suyu kaynattim Hayıt tan az koydum aslan pençesi nden 1 tatlı kaşığı kaynayan suda 3 dk daha beraber kaynatım süzdum iliyinca içtim canım
Çok iyi maşallah canim. Peki 72 olduğu zamanlarda kendi kendine adet görebiliyor muydunGeçen sene mayısta 72 di suan düşük ocağın 22 sinde olcturdum en son 4.35 di
Aynen ama dikkat edin yine alerjin iz falan olmasın canimHep 1 su bardağı ölçüyle mi yaptın canim
Çok şükür yok canim ama şuan adet olmak için Cylco Prognova kullanıyorum. Hayıttan göz kararı mı koyuyorsun canımAynen ama dikkat edin yine alerjin iz falan olmasın canim
62 gün boyunca adet olamadım leke geldi sadece şimdi duzenli 26 28 günde bir oluyom kendiliğimden o ayda o zaman klomen kullanmıştım ondan sonra ters etki yaptı bende hormonlarimaÇok iyi maşallah canim. Peki 72 olduğu zamanlarda kendi kendine adet görebiliyor muydun
Tohum gibi ya küçük küçük 10 15 tane yetiyoduÇok şükür yok canim ama şuan adet olmak için Cylco Prognova kullanıyorum. Hayıttan göz kararı mı koyuyorsun canım
Canim kanda bahcg baktır ve 2 günde bir aynı saatlerde tekrar kanda bhcg baktir. Bakalim 2 kat artiyor mu degerin. Inşallah artar.Tohum gibi ya küçük küçük 10 15 tane yetiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?