- 20 Eylül 2016
- 344
- 454
- 34
-
- Konu Sahibi crocus7919
Merhaba. ALYALAL sanki amh değerin iyi gibi. Fsh kaç?
Maşallah ALYALAL değerlerin iyi gibi bide amh değişmez derler.
Tebrik ederim canm Allah sağlıcakla kucağına versin bebeğini bizede dua etKızlar merhaba bende buraya aylar önce yazmıştım amh im düşük olduğunu öğrendiğimde kendimi depresyona falan sokmuştum doktorlarda sağolsun tabi ama ilk tüp denememde tuttu tabi daha çok uzun bir süreç var ama hamile kalamabilmem bile büyük mutluluk inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim çocuğımu buarada amh 0,5 fsh 14 tü yaşım 27
Merhaba, kusura bakma yeni gördüm mesajını. İzmir dr.kaan bozkurt. Umarım hayırlısı olur. Allah ne muradın varsa versin inşallah.Merhaba Allah bağaşlasın bebeklerini Ümit oldun banada benimde amh düşük şimdi tüp bebek raporu çıkartıyorum ama iyi bir merkez araştırıyorum nerde yaptırdığını ve doktorunun ismini verebilirsen çok sevinirim
Canm ümidini yitirme nicceeee bu lafları duyup ardından hamile kalanları okuyoruz buralarda arkadaşıma da doktor aynısını demişti ama kız doğum yaptı bileee Rabbim ol desin yeterki
Kızlar merhaba bende buraya aylar önce yazmıştım amh im düşük olduğunu öğrendiğimde kendimi depresyona falan sokmuştum doktorlarda sağolsun tabi ama ilk tüp denememde tuttu tabi daha çok uzun bir süreç var ama hamile kalamabilmem bile büyük mutluluk inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim çocuğımu buarada amh 0,5 fsh 14 tü yaşım 27
Gelişmeleri buradan yazalm arkdslr bursa_83 kurlerimz aynı iclm bklm hormon degrlrmz nasl olcj
Fulyaya gidiyorum. Ilk igne yapildi.4yumurtam varmis bakalim ikigune bir cagiracaklarmis.yumurtalarkn durumuna gore transfer zam belirlenck. Bu arada yasimda 34
Bol bol kuru incir yedim bal çörekotu karışımı yapmıştım tam olarak hatırlamıyorum başka bişey koydummu 11 kaliteli yumurtam çıktı 7 si döllendi 7 side çok kaliteliydi dördünü dondurdum sonra tekrar sorun yaşamamak içinAllah saglikla kucaklamayi nasip etsin.
Neler yeyip ictiniz,kürler yaptiniz mi?
Kac yumurtaniz oldu tedavide?
Bol bol kuru incir yedim bal çörekotu karışımı yapmıştım tam olarak hatırlamıyorum başka bişey koydummu 11 kaliteli yumurtam çıktı 7 si döllendi 7 side çok kaliteliydi dördünü dondurdum sonra tekrar sorun yaşamamak için
Canım Benim inan kendim hamile kalmış gibi sevindim benim değerlerimde aynı seninki gibi ve bana menopoz dediler ama benim hala ümidim var senden ricam bizler içinde dua etmen dilerim bebişini sağsalim kucağına alırsınerhaba...ben üc senedır amh dusuklugu yasayan bırıyım .bıraz once bu klube uye oldum .acıkcası amacım herkeze umut olmak..nasıl from acılır bılemıyorum ama yazılarda bu amh sıkıntısı olanları ararken bu yazıyı gordum.2 sene once bebek ısterken amh ımın 0,03 oldugunu ogrendım fsh ım 29 lardaydı ıstanbulun en ıyı drlarına gıttım ankaranın gıtmedıgım konusmadıgım kımse kalmadı sagda tek yumurtam oluyordu.tup bebek ılacları hıcbır ıse yaramıyordu.sadece klomenle 3 yumurta oluyordu transferler hep hüsran...butun drlar bana hep yuzde 30 larda sans verdı ve buda sadece tup bebekle olabılırdı...sana guzel bısey solıyımmı suan hamıleyım ve 9 aylık...ınanmıcaksınız ama kendılıgınden oldu...bana olmaz dıyen drların hepsı mucıze dedı...ben o kadar kotu gunler gecırdımkı hala karnımda kımıldayan bır yavrunun olduguna ınanamıyorum....sadece ve sadece tevekkul getır allaha dua edın...ınan bana ne amh ne fsh yada baska bısey hıccccc onemlı degıl....ıcını ferah tut ...benımle aynı durumda olan bı arkadsım daha hamıle suan 5 aylık .....ben bu amhı arastırken kahroldum....hıcte korkulcak bısey degıl....yuregınızi ferah tut...duam tek duam sizlerle....rabbım bu sıkıntıyı yasayanlara benım yasadıgım mucızeyı yasatsın...bu yazıyı bu formda bu sıkıntısı olan herkeze ulastırmaya calısıyorum cunku ben cok okudum aradım bu umudu herkeze umut olsun ...saygılar...ısteyen soru sorabılır herkeze elımden geldıgınce umut olacagım
Canım Benim inan kendim hamile kalmış gibi sevindim benim değerlerimde aynı seninki gibi ve bana menopoz dediler ama benim hala ümidim var senden ricam bizler içinde dua etmen dilerim bebişini sağsalim kucağına alırsın
İyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor ben regl oldum yni 3. Gunu yaptrcm bakalım değişiklik olacak mi @bursa _83