- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.161
Yasim 35. Rapor yok biz kendimiz ankara da oZelde yaptiriyoruz. Dusuk amh icin rapor alinabiliyor mu bilmiyorum sormadik hic. Amh I Bu kadar dusuk beklemiyordum sok oldum acikcasi. Adetin ikinci gunu yani dun gittim vaginal usg yapildi Bi de Kan Alindi e2, amh, progesteron bakildi bugun de ilaclara basladik. Carsamba Sabah kontrolum olacak.[/QUOTE
Amh düşük olduğunda rapor alabiliyorsun
Peki maliyeti ne kadar toplamdaCok tesekkur ederim peki biz simdi ilaclari aldik ve surece basladik ya su anda da basvursbilir miyiz rapor icin ??
Öncelikle şuan tedaviye başladığınız kurumun SGK anlaşması var mı onu sormak lazım. Rapor çıkarabilirsiniz ama tedavi masraflarından duserlermi bilmiyorum.Cok tesekkur ederim peki biz simdi ilaclari aldik ve surece basladik ya su anda da basvursbilir miyiz rapor icin ??
Hiç bilmiyorum dün ilaçlar 1900 lira tuttu.Peki maliyeti ne kadar toplamda
Rapor için gerekli olan şeyleri okudum da çok fazla şey var bunları yetiştirebilir miyiz bilmiyorum.Öncelikle şuan tedaviye başladığınız kurumun SGK anlaşması var mı onu sormak lazım. Rapor çıkarabilirsiniz ama tedavi masraflarından duserlermi bilmiyorum.
Bugün merkezi arayp sordum kontrole gittiğimde doktoruma soracağız. Zaten SGK anlaşması yokmuş. Peki ilaçlar için rapor çıkartılabiliyor mu dedim evet dedi gerekli olan şey sadece nüfus kayıt örneği onu da e devlet üzerinden alabilirsiniz dedi.Öncelikle şuan tedaviye başladığınız kurumun SGK anlaşması var mı onu sormak lazım. Rapor çıkarabilirsiniz ama tedavi masraflarından duserlermi bilmiyorum.
Bade pazartesi sonuçlar gelecek demiştin var mı hayırlı haberlerHerşey rabbimin elinde hazinesi bol inşallah bize de nasip edecek
Elbette yasal bir hakkım varsa yararlanmak isterim. İlaçlar için raporum çıkıyor. ECzane onlara ödediğimiz ücreti geri iade edeceğini söylediIyi hadi. Ilaclar da ucuz değil ki. Hakkınızda hayirlisi olsun
İlaçların ne kadarını karşılıyor devletElbette yasal bir hakkım varsa yararlanmak isterim. İlaçlar için raporum çıkıyor. ECzane onlara ödediğimiz ücreti geri iade edeceğini söyledi
Onu tam bilmiyorum ilaçlara şu an 1900 lira ödedik. Eczacı size iade yaparız raporunuz çıkınca dedi. Rapor ne kadar sürede çıkacak onu da bilmiyorum hiçİlaçların ne kadarını karşılıyor devlet
Ben iki defa ilaç almıştım bu aldığınız ilaçlara ilave ilaclariniz da olacak sanırım.Onu tam bilmiyorum ilaçlara şu an 1900 lira ödedik. Eczacı size iade yaparız raporunuz çıkınca dedi. Rapor ne kadar sürede çıkacak onu da bilmiyorum hiç
Olabilir bugün kontrolüm vardı kan sonuçlarıma göre çatlama önleyici iğneye de başladım. Onun saati 23 saatte bir olacakmışBen iki defa ilaç almıştım bu aldığınız ilaçlara ilave ilaclariniz da olacak sanırım.
erken çatlamasını önlüyor dımı yumurtaların ondan kac tane yapılıcakOlabilir bugün kontrolüm vardı kan sonuçlarıma göre çatlama önleyici iğneye de başladım. Onun saati 23 saatte bir olacakmış
Kaç tane yapılacak bilmiyorum cumartesi sabah tekrar kontrolüm var o zaman durumlarına bakılıp tekrar planlama olacakmış.erken çatlamasını önlüyor dımı yumurtaların ondan kac tane yapılıcak
bana tup başlanana kadar bır tur klomen uygulandı bi yumurta 11.5 mm oldu buyumedı diğeri işte 20 mm oldu çatladı değerlendırdık beklemedeyiz hıc ama hıc umudum yokta ıste..Kaç tane yapılacak bilmiyorum cumartesi sabah tekrar kontrolüm var o zaman durumlarına bakılıp tekrar planlama olacakmış.
Sende durumlar ne aşamada?
senın yasın amh kaçtı canım durumundan bızıde haberdar et bıze umut olursunKaç tane yapılacak bilmiyorum cumartesi sabah tekrar kontrolüm var o zaman durumlarına bakılıp tekrar planlama olacakmış.
Sende durumlar ne aşamada?
Umarım sizin bu şekilde tutmuştur tüpe hiç gerek olmaz. Maddiyatı geçtim insan bir geriliyor stres oluyor ilaçları tam yaptırdım mı hemşire tam çekti mi gibi gibi.senın yasın amh kaçtı canım durumundan bızıde haberdar et bıze umut olursun
Benim 0.16 idi.merhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim.
2 senelik evliyim, 3 hafta önce dr a gebelik planladığımız için gittik. Her şey normal mi kontrol amaçlı, folik asite fen başlamak için. Orda çikolata kistim olduğunu öğrendim. Bir an önce gebe kal dedi dr, ama bununla da zor gebe kalırsına getirdi.
adetin 2. günü tekrar gel dedi. Fakat bu zamana kadar düzenli gelen adetim bu defa 8 gün gecikti. Tekrar gittik aynı dr a bu defa ikinci hatta baska küçük kistciklerimin de olduğunu öğrendim. Amh değerine baktı dünya başıma yıkıldı. 0.605ca 125 degerim de 320 çıkmıştı.
daha 1 aydır korunmuyorken normal yolla gebeliğimin olmayacağını hatta tüp bebek için bile sınırda olduğumu öğrendim. günlerdir yaşayan ölü gibi geziyorum. Nolur amh değeri benim kadar düşük olup hamile kalabilen varsa bi el etsin, o kadar ihtiyacım var ki güzel şeyler duymaya.. Rabbim cümlemize analığı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?