İlk gittiğim doktor maalesef çok strese soktu beni, hiç aklımda yokken bir an evvel bebek yap dendi ama denediğim sürede olmayınca da başka sorunlar mı var diye gerilmeye başladımdeğeriniz normal neden bu kadar stres yapıyorsunuz? ben bu değere yakın değerle bir gebenin ğünlüğünün testleriyle hamile kalmıştım.şimdi tekrardan deniyorum
Az önce başka bir başlık altında yaban mersini ve taze çekim keten tohumu tavsiyesi gördüm. Denemek isterseniz ben deneyeceğimBenimde 1.23 gibi bı değer çıktı 30 yaşındayım yaklaşık 8-9 aydır deniyoruz olmuyor. Doktor sorun olmadığını söyledi. Deniyoruz ne yapalım gelecek olan Allah'tan
Eşiniz de yapılması gereken testleri yaptırdı mıMerhaba arkadaşlar 25 yaşındayım amh değerim 1.27 gittiğim ilk doktor 6 ay içerisinde bebek sahibi olmamızı olmuyorsa tüp bebeğe yönelmemi söyledi. Gittiğim ikinci doktor telaş yapacak bir durum olmadığını denemeye devam etmemiz gerektiğini söyledi. 4 aydır deniyoruz, birgebeningünlüğü adlı sayfadan jel ve ovülasyon testi kullanıyorum. Folik asit, redifol, çinko d vitamini, balık yağı hapı takviye alıyorum. Neden olmuyor bilmiyorum gerçekten zaman zaman çok daralıyorum. Dua, olumlama, kür ne tavsiyeniz varsa açığım.
Evet onun sonuçları oldukça iyi çıktıEşiniz de yapılması gereken testleri yaptırdı mı
Yaşınız genç bence normal hamile kalmak için denemeye devam edin. Görümcem de 1 yılı bekledi sonra kendiliğinden hamile kaldı.Evet onun sonuçları oldukça iyi çıktı
Ben bu ay soğan kürü deniyorum olmazsa onu da denerim. Nasıl oluyormuş ?Az önce başka bir başlık altında yaban mersini ve taze çekim keten tohumu tavsiyesi gördüm. Denemek isterseniz ben deneyeceğim
Soğan kürünü nasıl yapıyorsun acabaBen bu ay soğan kürü deniyorum olmazsa onu da denerim. Nasıl oluyormuş ?