- 15 Ekim 2007
- 1.854
- 1.970
- Konu Sahibi anneolcam2
Sizin doktorunuz muhtemel bambaşka şeyler diyecektir öncelikle yumurta dondurmanız daha mantıklı gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin doktorunuz muhtemel bambaşka şeyler diyecektir öncelikle yumurta dondurmanız daha mantıklı gibi
0,01 le tüpe de imkansız diyor Dr lar evet.Bir arkadaşım 0.01’le hamile kaldı. Hem de doktoru tüp bebek bile imkansıza yakın demişti. Benim de amh değerim düşüktü 1.7’yle tüp bebek, iki yıl sonra muhtemelen 1’in altıyla doğal yolla hamile kaldım. Amh tek başına çok belirleyici değil, diğer değerler de önemli.
Dr kontrolöründeyim.Sizin doktorunuz muhtemel bambaşka şeyler diyecektir öncelikle yumurta dondurmanız daha mantıklı gibi
Kür aldığınız kişiye nasıl ulaşabilirim bende istanbuldayım amh çok düşükMerhabalar,
öncelikle dediğim gibi şeker ve zararlı karbonhidratlar ( ekmek, makarna, hamurişi gibi) yumurta kalitesini çok düşürüyor. Bende maalesef aşırı abur cubur düşkünü biriyim. Benim için çok zor oldu ama yapay tatlı olan herşeyi çıkardım hayatımdan. Hurma pekmez tahin doğal bal gibi şeyler tükettim. Ayrıca her gün bir meyve, akşam yemeklerinde kırmızı etten ziyade yeşil yapraklı sebzeler çok daha iyi. Aynı zamanda düzenli olarak d vitamini Demir ve karışık vitamin ve Co enzim q 10 takviyesi almaya başladım ki yumurta üretiminde bunların rolü çok büyükmüş. Ayrıca bol su içip yürüyüş yapmak da yumurtalıkların kanlanmasını nefes almasını sağlıyor. Ben beslenme ile ilgili kısmı sadece bir ay yapabildim çünkü benim için çikolatadan uzak durmak çok zor. Ama su içme yürüyüş yapma vitamin takviyeleri kısmına devam ediyorum.
Bahsettiğim kür içeriğinde bazı ot karışımları var bu otları bala karıştırıp veriyor. Adetin 2. Gününden itibaren 10 gün kullanıyorsun, ben buna ek olarak çörekotu tarçın bal da yaptım aynı anda kullandım ve dediğim gibi ovulasyon testinde yumurtlama gördüm. Artık hangisi sebep oldu ikisi birden mi etki etti bilemiyorum. Kürün fiyatı 120 TL çok pahalı birşey değil, denemeye değer. Aslında o kürün yanında daha da etkili olduğunu söylediği ve ay içinde her gün içmem gereken başka bir kür daha vermişti ama ona devam edemedim tadı çok kötüydü. O şekilde iki kürü birden kullanıp amh sorunu olupta ikiz gebe kalan danışanları olduğunu söylemişti.
Canım benim amh değerim 0.3 ben gebe kalabiliyorum ama 7.hafta gibi kalp atışları duruyordu, (var olan yumurtada kalitesiz anlamına da gelebilirmiş) bende bir karışım hazırlayan yere başladım eğer ki acele etmezsen bana 2 aylık bir tedavi karışımı verdi, oraya gitmeden önce amh fsh gibi hormon testlerini de istiyor, ona uygun karışım veriyormuş çok umutlu konuştu 2 ay sonra ben yine kan vereceğim eğer ki benim amh değerlerim yükselirse herkese tavsiye ederim orayı önce bir kendim denemem lazımKür aldığınız kişiye nasıl ulaşabilirim bende istanbuldayım amh çok düşük
Merhaba 2 yıl sonra tedaviye karar verdim heyet raporu çıkardım bu sefer amh 0.07 çıktı 4 tane folikül gördü doktorBir de canım ulturasonda kaç yumurta görülüyor
Bu küre nerden alabilirim yardımcı olur musunuz?Merhabalar,
öncelikle dediğim gibi şeker ve zararlı karbonhidratlar ( ekmek, makarna, hamurişi gibi) yumurta kalitesini çok düşürüyor. Bende maalesef aşırı abur cubur düşkünü biriyim. Benim için çok zor oldu ama yapay tatlı olan herşeyi çıkardım hayatımdan. Hurma pekmez tahin doğal bal gibi şeyler tükettim. Ayrıca her gün bir meyve, akşam yemeklerinde kırmızı etten ziyade yeşil yapraklı sebzeler çok daha iyi. Aynı zamanda düzenli olarak d vitamini Demir ve karışık vitamin ve Co enzim q 10 takviyesi almaya başladım ki yumurta üretiminde bunların rolü çok büyükmüş. Ayrıca bol su içip yürüyüş yapmak da yumurtalıkların kanlanmasını nefes almasını sağlıyor. Ben beslenme ile ilgili kısmı sadece bir ay yapabildim çünkü benim için çikolatadan uzak durmak çok zor. Ama su içme yürüyüş yapma vitamin takviyeleri kısmına devam ediyorum.
Bahsettiğim kür içeriğinde bazı ot karışımları var bu otları bala karıştırıp veriyor. Adetin 2. Gününden itibaren 10 gün kullanıyorsun, ben buna ek olarak çörekotu tarçın bal da yaptım aynı anda kullandım ve dediğim gibi ovulasyon testinde yumurtlama gördüm. Artık hangisi sebep oldu ikisi birden mi etki etti bilemiyorum. Kürün fiyatı 120 TL çok pahalı birşey değil, denemeye değer. Aslında o kürün yanında daha da etkili olduğunu söylediği ve ay içinde her gün içmem gereken başka bir kür daha vermişti ama ona devam edemedim tadı çok kötüydü. O şekilde iki kürü birden kullanıp amh sorunu olupta ikiz gebe kalan danışanları olduğunu söylemişti.
Merhaba size bu kıbrısı öneren dr hangisiydi acabaAy canım ya bıraktım doktoru eşim de artık kesinlikle gitme diyor sürekli moral bozukluğu bak yumurta bile gözükmedi demişsin ona rağmen olmuş direkt kıbrıs dedi ya hayatımın şokunu yaşadım eve nasıl geldim hatırlamıyorum ya insan öyle duyunca mantıklı düşünemiyor sonra kendime geldim
MerhabalarCanım benim amh değerim 0.3 ben gebe kalabiliyorum ama 7.hafta gibi kalp atışları duruyordu, (var olan yumurtada kalitesiz anlamına da gelebilirmiş) bende bir karışım hazırlayan yere başladım eğer ki acele etmezsen bana 2 aylık bir tedavi karışımı verdi, oraya gitmeden önce amh fsh gibi hormon testlerini de istiyor, ona uygun karışım veriyormuş çok umutlu konuştu 2 ay sonra ben yine kan vereceğim eğer ki benim amh değerlerim yükselirse herkese tavsiye ederim orayı önce bir kendim denemem lazım
Merhabalar
Durumuzunda Bi gelişme var mı
Maşallah Allahm sağlıkla bağışlasınCanım ben karışımı kullanmaya başlayınca ilk ay ben çok düzenli adet olurum yani ya 28 güne ya 1 gün öncesi olurdum ilk ay 25.gün gibi adet oldum, 2. Ayda sanırım 28.güne adet oldum sonra karışıma devam ederken karışımı veren yere ben her ay gittim fikir almak için bence dene artık dedi, bende kaybedecek birşeyim yok gibi düşünüp denedim ama gebe kalamadım, karışıma devam ederken sonraki denemem de gebe kaldım şuan 3.5 aylık hamileyim herşey şuan için yolunda inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah Allahm sağlıkla bağışlasın
Karışımı özelden yazabilir misiniz
Benim de amh 0,01 tüp bebek tedavisi görüyorum pek umutlu değilim. Arkadaşınız kür uyguladı mı acaba bilginiz var mıBir arkadaşım 0.01’le hamile kaldı. Hem de doktoru tüp bebek bile imkansıza yakın demişti. Benim de amh değerim düşüktü 1.7’yle tüp bebek, iki yıl sonra muhtemelen 1’in altıyla doğal yolla hamile kaldım. Amh tek başına çok belirleyici değil, diğer değerler de önemli.
Benim de yaşım 35 ve amh 0,01 erken menopoz riski de var şuan yazınızı okudum ve birazda olsa umutlandım. Dr mra yı takip ediyordum yazınızdan sonra gitmeye karar verdim.Öncelikle kısaca hikayemi yazayım. 3 kez tüp bebek denemem oldu. 1 kez gebelik ama kalp durması , 2. cisi hiç tutmaması , 3. cü olan önceden reklam vs sanarak yanaşmadığım Bahçeci Tüp bebek merkezinde Mehmet Reşit Asoğlu ile gelen gebelik. ( Amh 0,01 )
İlk 2 doktorum alanlarında isim yapan drlardı ve 2 sine de saygım sonsuz fakat bana klasik tedavi uyguladılar ve pek üzerime eğilmediler.
Şunu çok rahat söyleyebilirim ki yaşım 40 ve amh düşük olduğu için beni kibarca olmaz , donasyon tercih et diyen bu forumlarda yazan ( biri Nişantaşında çok ünlü muayenehanesinden ağlayarak çıktığım , menopoza gidiş var sende diyen hala aklım almıyor ) dr.larda oldu. Şükür ki yolum MRA ile kesişti. Bende ne menopoza gidiş vardı ne de bu aşamada donasyona ihtiyacım vardı. Sadece amh değerim düşük ve yaşım 40 tı .
Havuz yöntemi ile gebelik gerçekleşti. haa gerçekleşmeyedebilirdi ama o zaman ne gerekiyorsa yapıldı nasip buydu diyecektim gönül rahatlığı ile. Tüp bebek gibi yüksek gerilim yaşadığımız süreçte bunu diyebilmek çok önemli.
Bahçeciye her gittiğinizde kanınız alınır ve değerlendirilir ( öncesindekilerde tek tük alınmıştı ) MRA size özel tedavi yöntemi seçer ve uygular , asistanları sizi her daim takip eder ( Serenciğim sağol ) hastahane sizi hep takiptedir işler sizi hiç yormadan sıra bekleyip bunalmadan kolaylıkla ilerler. Durumu benim gibi olanlara özellikle Bahçeciyi öneriyorum . Oradaki her dr un bakış açısının benzer olduğunu düşünmekle birlikte benim dr um sevgili Mehmet Reşit Asoğluna ise minnettarım.
Hiçbir kür uygulamadı. Hatta madem olmayacak diye düşünüp iyice salmıştı. Benim de öyle oldu. Tüp bebekte sigarayı bırakmıştım, alkol asla almıyordum, karı koca vitaminler kullanıyorduk. Olmadı… Spontane gebeliğimde test yaptığımda akşamdan kalmaydım, günde bir paket sigara içiyordum.Benim de amh 0,01 tüp bebek tedavisi görüyorum pek umutlu değilim. Arkadaşınız kür uyguladı mı acaba bilginiz var mı