- Konu Sahibi anneolcam2
Merhaba doğal yolla mı hamile kaldınızMerhabalar benim de düşüktü , beslenmeye dikkat ettim düzenli yürüyüş yaptım ve ek olarak Multifer verdi doktor yükseltmede faydalı dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba doğal yolla mı hamile kaldınızMerhabalar benim de düşüktü , beslenmeye dikkat ettim düzenli yürüyüş yaptım ve ek olarak Multifer verdi doktor yükseltmede faydalı dedi.
Evet Multifer’i 3 ay kullan olmazsa aşılama bile değil direk tüp bebek geç kalmayalım demişti doktorum . Hsg çektirdim. Peşine 3 ay da verdiği ilacı kullandım .3 ay ortası gebelik oldu . Size de en kısa sürede nasip eder umarımMerhaba doğal yolla mı hamile kaldınız
Amin inşaallah sizin sorununuz neydiEvet Multifer’i 3 ay kullan olmazsa aşılama bile değil direk tüp bebek geç kalmayalım demişti doktorum . Hsg çektirdim. Peşine 3 ay da verdiği ilacı kullandım .3 ay ortası gebelik oldu . Size de en kısa sürede nasip eder umarım
Amh düşüktüAmin inşaallah sizin sorununuz neydi
Hemde çok sıkıyordum etkilemiyor bence ben 2 kere hamile kaldımİlişki sırasında kendini sıkıyor musun bebek olmasını etkilememesi rahatlattı beni sağol
İnşaallah ben de hamile kalırım ben de öyle yapıyorum iki yıldır evliyimHemde çok sıkıyordum etkilemiyor bence ben 2 kere hamile kaldım
Amh ve yaşınız kaçtı vitaminler kullanıyorum ama ilişki sırasında stres yapıyorum egzersiz yaptınız mı yürüyüş öneriyorlar pek yürümüyorumAmh düşüktü
Amh 1.20 civarıydı, yaşım 34.ben de stres yapıyordum yürümek önemli hormonları devreye alıyor ve iyi beslenme ben her gün yumurta peynir ek d vitamini kullanmaya başladım. Bide preseed diye bİ jel aldım burda okumuştum hamile kalmayı kolaylaştırıyor valla hepsinin toplamında bi şekilde oldu sanırım Allah’a şükür. Kafanıza takmayın diyorlar takmamak imkansız ama en azından elimizden geleni yapmamız gerekAmh ve yaşınız kaçtı vitaminler kullanıyorum ama ilişki sırasında stres yapıyorum egzersiz yaptınız mı yürüyüş öneriyorlar pek yürümüyorum
amh niz çok düşük değil benim kromozomumda 21. kromozomda normal varyasyon çıktı inşaallah engellemiyordurAmh 1.20 civarıydı, yaşım 34.ben de stres yapıyordum yürümek önemli hormonları devreye alıyor ve iyi beslenme ben her gün yumurta peynir ek d vitamini kullanmaya başladım. Bide preseed diye bİ jel aldım burda okumuştum hamile kalmayı kolaylaştırıyor valla hepsinin toplamında bi şekilde oldu sanırım Allah’a şükür. Kafanıza takmayın diyorlar takmamak imkansız ama en azından elimizden geleni yapmamız gerek
Benim 4 yıl oldu evlendiğim hala öyle canım bende ondan bebegim olmuyor zannediyordum birçok doktora sordum alakası bile yok dedilerİnşaallah ben de hamile kalırım ben de öyle yapıyorum iki yıldır evliyim
Kesinlikle katılılıyorum yürüyüş çok etkili oluyor bende spora başladığım ay hamile kaldımAmh 1.20 civarıydı, yaşım 34.ben de stres yapıyordum yürümek önemli hormonları devreye alıyor ve iyi beslenme ben her gün yumurta peynir ek d vitamini kullanmaya başladım. Bide preseed diye bİ jel aldım burda okumuştum hamile kalmayı kolaylaştırıyor valla hepsinin toplamında bi şekilde oldu sanırım Allah’a şükür. Kafanıza takmayın diyorlar takmamak imkansız ama en azından elimizden geleni yapmamız gerek
genetik testimde 21. kromozomda normal varyans kromozomal polimorfizm çıktı amh düşük inşaallah ben de hamile kalıp bebeğimi doğururum Allah hepimizin yardımcısı olsunKesinlikle katılılıyorum yürüyüş çok etkili oluyor bende spora başladığım ay hamile kaldım
İnşallah canımgenetik testimde 21. kromozomda normal varyans kromozomal polimorfizm çıktı amh düşük inşaallah ben de hamile kalıp bebeğimi doğururum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Multifer nedir?Merhabalar benim de düşüktü , beslenmeye dikkat ettim düzenli yürüyüş yaptım ve ek olarak Multifer verdi doktor yükseltmede faydalı dedi.
Multifer bi takviye . Amh düşük olanlar için. 3 ay kadar her gğn yaptım. Beslenmede her gün süt yumurta paketli yiyecek yemedim Abur cubur tamamen kestim. Yükseldi mi diye baktırmadım zaten 3. Ay gebelik olduMultifer nedir?
Yürüyüş ne kadar yaptıniz değeri yükseltti mi?
Nasıl beslendiniz?
Prowomen gibi gida tavsiyesi mi?Multifer bi takviye . Amh düşük olanlar için. 3 ay kadar her gğn yaptım. Beslenmede her gün süt yumurta paketli yiyecek yemedim Abur cubur tamamen kestim. Yükseldi mi diye baktırmadım zaten 3. Ay gebelik oldu
O dediğinizi bilmiyorum bana doktorum yazmıştı. Su normalde de çok içerim normalde de erken uyurum ek olarak her gün yürüyüşProwomen gibi gida tavsiyesi mi?
Çok su içtiniz mi, erken uyuma, yürüyüş vs.
Bu dediklerinizin hiç biri bende yok:)O dediğinizi bilmiyorum bana doktorum yazmıştı. Su normalde de çok içerim normalde de erken uyurum ek olarak her gün yürüyüş
Doktor stresten uzak dur ve spor yap demişti. Sizin kaç amhBu dediklerinizin hiç biri bende yok:)
Yürüyüşü Dr önerdi di mi?
0,07.Doktor stresten uzak dur ve spor yap demişti. Sizin kaç amh