AMH 1 in altındaysa direk tüp bebek raporu çıkıyor mu ?

Çıkar büyük ihtimalle. Bana çıkmıştı.

Başka çocuğunuz var mı
Eş veya senin sigortalı günü ne kadar
Ve kaç yıllık evlisiniz bu şartları sağlarsanız rapor çıkıyor.
Merhaba bi aşılamam var negatif çocuğum yok şartları sağlıyoruz fakat doktor bu aşılamadan sonra veririz rapor dedi

Amh değeri 1 in altında ise aşılama şartı olmuyor ben de amh düşüklüğü den raporluyum. Ama sebepsiz infertilite ise aşılama şartı var.

Amh değeri 1 in altında ise aşılama şartı olmuyor ben de amh düşüklüğü den raporluyum. Ama sebepsiz infertilite ise aşılama şartı var.
Sebepsiz infertiliteden açıldı dosya , ilk aşılamam tutmadı sonraki ay tüm testlerimi baştan yaptırmak istediğimi söyledim ama amh 0,85 e düştüğünü öğrendim 6 ayda baya düşmüş nasıl olmuşsa , test yanlış değildir dedi doktor, dolayısıyla ben de o zaman aşılamayı yapmayın amh düştüğü için raporumu verin dedim ama vermedi bu ay ki aşılamanı da yaptır dedi

Hangi hastane burası.
Dosyayı o şekilde açtıysa tekrar değiştiremiyor olabilir ya da farklı bir hastaneye gideceksin

Evet doğal yolla gebe kaldım. Benim dosyam düşük over rezervi olarak açılmıştı.

Hangi hastane burası.
Dosyayı o şekilde açtıysa tekrar değiştiremiyor olabilir ya da farklı bir hastaneye gideceksin
Ümraniye devlet hastanesi, bir de 6 ayda bu kadar düşmesi normal değil bence ya aşılama mı zarar verdi acaba ne olmuş olabilir ben kendiliğinden bu kadar düşmesine inanamıyorum

Evet doğal yolla gebe kaldım. Benim dosyam düşük over rezervi olarak açılmıştı.
Neler yaptınız acaba ekstra bişey kullandınız mı ?
Kaç tüp bebek sonrası doğal kaldınız ?
Kaç tüp bebek hakkımız var devlette ?

Ümraniye devlet hastanesi, bir de 6 ayda bu kadar düşmesi normal değil bence ya aşılama mı zarar verdi acaba ne olmuş olabilir ben kendiliğinden bu kadar düşmesine inanamıyorum
Her 2 değeri de aynı hastane laboratuvarı mı bu önemli.
Bir de düşüyor canım benimde 0,85 ten 0,28 lere kadar düştü 1 yılda. Aşılama zarar vermez amh yumurta rezervini gösterir doğuştan yumurta sayın bellidir her ay adetle atılır yaş ilerledikçe de düşer. Yani aslında kendiliğinden düşüyor artırmanın imkanı yok dediğim gibi doğuştan sayı belli.
Muayene de kaç adet over görünüyor ona da bakılması lazım. Mesela benim amh 0,28 over 4 doktor amh değerine göre over sayısı iyi diyordu. 0,28 de biz 1 adet over bekleriz demişti. Yani muayene de önemli

Aynı hastanede yapıldı , 6 ayda böyle düşüş olmaz kemoterapi radyoterapi almadıkça dedi instagramda tüp bebek aşılama yapan bi doktor , sonuçlardan biri yanlış bana kalırsa dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…