Bence bir kere daha verin amh testiniAynı hastanede yapıldı , 6 ayda böyle düşüş olmaz kemoterapi radyoterapi almadıkça dedi instagramda tüp bebek aşılama yapan bi doktor , sonuçlardan biri yanlış bana kalırsa dedi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bir kere daha verin amh testiniAynı hastanede yapıldı , 6 ayda böyle düşüş olmaz kemoterapi radyoterapi almadıkça dedi instagramda tüp bebek aşılama yapan bi doktor , sonuçlardan biri yanlış bana kalırsa dedi .
Şuan gonalf başladığım için şuan tekrar bakamayız dediBence bir kere daha verin amh testini
Benim düştü ve herhangi bir kemo radyo almadım. Kesin bir kanıya varamaz doktor bu konuda bence.Aynı hastanede yapıldı , 6 ayda böyle düşüş olmaz kemoterapi radyoterapi almadıkça dedi instagramda tüp bebek aşılama yapan bi doktor , sonuçlardan biri yanlış bana kalırsa dedi .
Haklısın ama senin değer bi yılda ve daha az sayıda düşmüş benim değerle kıyaslarsak , 3 yıllık evliyim iki yıldır uğraşıyorum , yumurta takibinde falan hiç sorun yaşamadım yumurtalarım ilaçsızda büyüyor çatlıyorBenim düştü ve herhangi bir kemo radyo almadım. Kesin bir kanıya varamaz doktor bu konuda bence.
Dediğim gibi muayenede görülen yumurta sayısı amh değerinden daha önemlidir ayrıca 1 tane de yumurta olsa ihtiyaç olan 1 adet aslında. Amh ın önemi yok takılma bu kadar. Amh değeri de kanıtlanmış doğrulanmış bilimsel bir veri değil.
Amh değerini rapor almakta kullan ve geç sorgulama takılma ben 0,005 lerle doğal gebe kalanlar var
Termal otele gittim stres attım. Mfk innozpro diye bi takviyesi var kullandım ancak bundan bundan oldu diyemem. Bir kez denedim tüp bebek. Hemen sonraki ay gebe kaldım, belki tüp bebekteki ilaçların etkisi de olabilir. Amh değeriniz çok düşük değil. İçinize sinmiyorsa başka hastane ile görüşün.Neler yaptınız acaba ekstra bişey kullandınız mı ?
Kaç tüp bebek sonrası doğal kaldınız ?
Kaç tüp bebek hakkımız var devlette ?
Zaten şuan aşılama yaptırdığım hastanede devam etmeyeceğim kartal Lütfi kırdarda tüp bebeği düşünüyorum , bu kadar düşmesi değerin mantıklı gelmiyor bana ki kendime çok dikkat ediyorum aylardır beslenme spor vitaminler vs , ben doktordan bi açıklama beklerdim ama onu bile yapamadı.Termal otele gittim stres attım. Mfk innozpro diye bi takviyesi var kullandım ancak bundan bundan oldu diyemem. Bir kez denedim tüp bebek. Hemen sonraki ay gebe kaldım, belki tüp bebekteki ilaçların etkisi de olabilir. Amh değeriniz çok düşük değil. İçinize sinmiyorsa başka hastane ile görüşün.
Ya ben anlatamadım ya da siz anlamadınız, benim de değerim düştü diyip kıyas başlatan sizsiniz , ben de size evet sizin değeriniz düşmüş ama çok daha uzun bi süre ve düşen küçük bir miktardan bahsediyorsunuz dedim, sizinde değeriniz kendinize daha iyi baktığınız aylarda birden bu kadar düşse sizde şaşıp kalırsınız, benim derdim zaten aşılama değil ben tüp bebeğe başlamak istedim ama onlar rapor vermek yerine bu aşılamayı da yapalım öyle dediler , normali eğer amh 1 in altındaysa tüp bebektir.Benim değerim seniin değerin kıyaslamasıyla da bir yere varılmaz bunlar kesin bir sonuç değildir.
Değerin düşmeyip 2 çıksaydı ne olacaktı ki sonuçta gebe kalamamışsın aşılaman tutmamış yumurtaların normal ilaçlara tepki verip çatlayor. Amh ın ne önemi var bu aşamada?
Ben anladım seni amh takmışsın kafaya bu stresle de gebe kalamazsın. Seni sakinleştirmeye çalıştım ama mesajı da anlamamakta direttin. Kendi sonucumu atıyorum neye ikna olmak istersen ona ikna ol benim değerim 6 ayda seninkinden daha büyük oranda düşmüş önemi yok diyorum ama anlamıyorsun. Umarım tedavin olumlu sonuçlanır iyi günler diliyorum.Ya ben anlatamadım ya da siz anlamadınız, benim de değerim düştü diyip kıyas başlatan sizsiniz , ben de size evet sizin değeriniz düşmüş ama çok daha uzun bi süre ve düşen küçük bir miktardan bahsediyorsunuz dedim, sizinde değeriniz kendinize daha iyi baktığınız aylarda birden bu kadar düşse sizde şaşıp kalırsınız, benim derdim zaten aşılama değil ben tüp bebeğe başlamak istedim ama onlar rapor vermek yerine bu aşılamayı da yapalım öyle dediler , normali eğer amh 1 in altındaysa tüp bebektir.
Hamile kaldın mıBen anladım seni amh takmışsın kafaya bu stresle de gebe kalamazsın. Seni sakinleştirmeye çalıştım ama mesajı da anlamamakta direttin. Kendi sonucumu atıyorum neye ikna olmak istersen ona ikna ol benim değerim 6 ayda seninkinden daha büyük oranda düşmüş önemi yok diyorum ama anlamıyorsun. Umarım tedavin olumlu sonuçlanır iyi günler diliyorum.
Hamile kaldın mı ? Kaldıysan hangi tedavi ile kaldın ?Ben anladım seni amh takmışsın kafaya bu stresle de gebe kalamazsın. Seni sakinleştirmeye çalıştım ama mesajı da anlamamakta direttin. Kendi sonucumu atıyorum neye ikna olmak istersen ona ikna ol benim değerim 6 ayda seninkinden daha büyük oranda düşmüş önemi yok diyorum ama anlamıyorsun. Umarım tedavin olumlu sonuçlanır iyi günler diliyorum.