Amh 0.6 ile hamile kalmak çok zor mu?

kahvelikaban

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
15
11
34
Yaşım 35 doktor bugün eğer düşünüyorsan yaştan dolayı tüp bebek öneriyorum dedi
Ama ben daha önce gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için tüp bebek uygun olur mu bilmiyorum onu da yarın görüşeceğiz

Ancak normal yolla 0.6 ile kalmak çok mu imkansızdır? Diğer hormonlarımın normal olduğunu söyledi.

Yaşım 35 doktor bugün eğer düşünüyorsan yaştan dolayı tüp bebek öneriyorum dedi
Ama ben daha önce gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için tüp bebek uygun olur mu bilmiyorum onu da yarın görüşeceğiz

Ancak normal yolla 0.6 ile kalmak çok mu imkansızdır? Diğer hormonlarımın normal olduğunu söyledi.
Yani olma ihtimali olabilir ama asıl soru şu , ne zaman olacak? Yani bugün yumurtalarınız toplansa o bu yaşınızın embriyosu olacak, yani kötü senaryoda diyelim denediniz ve olmadı , hem yaşınız geçecek hem yıpranacaksınız. Zaten tüp bebek süreci bile ha diyince olan bi şey değil . O bile zaman alıyor aksilikler olabiliyor vs tabii siz bilirsiniz ama ben 30 yaşındayım evham yapıyorum yaşımdan ötürü

Olur benim de aynı değerdeydi doktora ilk gittiğimde 3 aylık ilaç kullanımı sonrasında hamile kaldım bence yaşınız çok da ileri bir yaş değil ki ama doktorunuz daha iyi bilir tabii

X