Amh 0.39

pamilyaponca

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
273
78
13
29
Kızlar merhaba 29 yaşındayım 7 aydır bebek deniyorum olmayınca doktora gittim amh değerim 0.39 çıktı doktorum hızlanmamız gerektiğini birkaç ay içinde de tüp bebek için gidebilirsin dedi. Bu değerle normal hamile kalamam arttık sanırım di mi

Kalabilirsiniz tabi ki ama zaman kaybı da oluyor. Ben de 29 yasinda amh 0.3 ile öğrendim regl 2. Günü doktora gittiğimde sağda 3 solda 2 yumurta vs gibi yumurta varlığını belirtiyordu. Biz de normal olur kafaya takmazsak olur gibi düşündük, olmadı . 3 yıl sonra tup bebek denedik ama sadece 2 yumurta toplandı. 1 embriyo oldu tutmadı. Demem o ki çok vakit kaybetmeyin. Yumurta azalıyor.

Kalabilirsiniz tabi ki ama zaman kaybı da oluyor. Ben de 29 yasinda amh 0.3 ile öğrendim regl 2. Günü doktora gittiğimde sağda 3 solda 2 yumurta vs gibi yumurta varlığını belirtiyordu. Biz de normal olur kafaya takmazsak olur gibi düşündük, olmadı . 3 yıl sonra tup bebek denedik ama sadece 2 yumurta toplandı. 1 embriyo oldu tutmadı. Demem o ki çok vakit kaybetmeyin. Yumurta azalıyor.
Ben henüz regl zamanı gitmedim yumurta sayısını bilmiyorum önümüzdeki ay regl olunca gideceğim sanırım ona göre de tüp bebek için yola koyulacağım

Back
X