B bushragh Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Ocak 2025 1 0 1 32 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bushragh #1 Bu değerlerle ne yapmalıyım tüp bebek sürecine girmek istemiyorum takviyeyle yada farklı yöntemlerle işe yarayan varmı lütfen yardım edin
Bu değerlerle ne yapmalıyım tüp bebek sürecine girmek istemiyorum takviyeyle yada farklı yöntemlerle işe yarayan varmı lütfen yardım edin
M minikbaykus Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2024 919 215 23 33 30 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bushragh #2 bushragh .!.: Bu değerlerle ne yapmalıyım tüp bebek sürecine girmek istemiyorum takviyeyle yada farklı yöntemlerle işe yarayan varmı lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasın canim
bushragh .!.: Bu değerlerle ne yapmalıyım tüp bebek sürecine girmek istemiyorum takviyeyle yada farklı yöntemlerle işe yarayan varmı lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasın canim
Watahiwamossi Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2023 1.778 1.939 53 31 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bushragh #3 Kimse istediği için girmiyor zaten mecbur kalıyoruz sende vakit kaybetme amh çok düşük fsh çok yüksek menapoz riskin var
Kimse istediği için girmiyor zaten mecbur kalıyoruz sende vakit kaybetme amh çok düşük fsh çok yüksek menapoz riskin var