amh 0.01, FSH 117 doktorlar umutsuzken şimdi hamileyim, umutsuz olmayın

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben de çok teşekkür ederim amin inşallah önerebileceğim şey şu kafaya takmamak, başka planlar yapmaya başlayınca hayat dur bakalım dedi bana, o salmışlık o stressizlik iyi geldi belki de, çoğu kişide de böyle olduğunu duyuyorum

Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. O kadar benzerlik yaşadıklarımız ve bu durumu yaşattığı o yıkımı bende çok iyi biliyorum. 2 yıl önce amh degerimin dusuk olduğunu şokunu yaşadım sonrasında evlendim eşim durumumu biliyordu amh değerim 0.1di. Çok ümitsiz bakıyorlardi. Sonra 3 ay sonra hamile kaldım. Şok olduk mucize gibiydi. Ama dusukle sonuçlandı. Ama bir yandan şunu dedim olabiliyormuş. Sonra yine denemelere devam ettik 6 7ay sonra ama olmadı tekrar. tup bebek tedavisi için doktora gittiğimde menopoz başlangıcı olduğunu söyledi. O gün hayatımın en kötü günüydü sanırım. Beklemiyordum şuan da da adet olamıyorum 3 ya da 4 ay oldu ara ara kanamam oldu sadece. Ama ben bıraktım artık yordu beni asiri derece bu süreç. Saldim. hatta kadinlar klubune bile girmiyordum. Bugün nedense girmek geldi içimden belkide içimi dökmek istedim benimle ayni duyguları paylaşan kişilere. O kadar iyi anlıyorum ki. Ama umarım yine de sizler gibi bir anda saldigim bıraktığım anda beni bulur bebeğim. Ki ben artık bu konuda gerçekten saldım.

Hemen
Hemen hemen benzermiş hikayelerimiz, bence sizin de saldığınız anda gelecek yani her an gelebilir mucizeniz, siz hayatın tadını çıkarırken o gelip sizi bulacak sürpriziyle mutlu edecek inşallah. Gerçekten yorucu bi süreç, biliyorum. Hayatımda hiç o kadar mutsuz olmamıştım dediğim gibi kendimi stresten hasta edecek kadar kötüydüm ama şükürler olsun ki şuan tam tersi. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin

Allah bağışlasın isteyen herkese nasip etsin,ben 21 yaşında lösemi oldum bekardım yumurta topladılar 5 tane toplandı o dönem.Şimdi evliyim tüp bebek denedik 1 embriyom oldu sadece ve tutmadı.Hiç yumurtam yok üretmiyor vücudum,adet ilaçsız olamıyorum fsh 90 larda amh <0.1 rahim kalınlığı çok ince tüp bebekte ilaçla istenen seviyeye getirdik dediler onu ama şu an şansım kalmamış gibi hissediyordum çok üzüldüm olmaya bebeğimin yasını yaşadım yeni bitti tüp bebek sürecim sizin prp hikayenizi gördüm dr.volkan turan prp sonuçları rastlantısal başarı falan diyor ama ben inanıyorum sizin hikayenizide okuyunca umut oldu siz prp yi nerde yaptırdınız acaba

Allah bağışlasın isteyen herkese nasip etsin,ben 21 yaşında lösemi oldum bekardım yumurta topladılar 5 tane toplandı o dönem.Şimdi evliyim tüp bebek denedik 1 embriyom oldu sadece ve tutmadı.Hiç yumurtam yok üretmiyor vücudum,adet ilaçsız olamıyorum fsh 90 larda amh <0.1 rahim kalınlığı çok ince tüp bebekte ilaçla istenen seviyeye getirdik dediler onu ama şu an şansım kalmamış gibi hissediyordum çok üzüldüm olmaya bebeğimin yasını yaşadım yeni bitti tüp bebek sürecim sizin prp hikayenizi gördüm dr.volkan turan prp sonuçları rastlantısal başarı falan diyor ama ben inanıyorum sizin hikayenizide okuyunca umut oldu siz prp yi nerde yaptırdınız acaba

Merhaba öncelikle geçmiş olsun, ben prpyi Tavmergen tüp bebek merkezinde Erol bey’e yaptırdım İzmir’de. Bana Erol Bey yaşınız genç olduğu için sizde işe yarama olasılığı daha yüksek dedi %20’lerde diye de rakam verdi hatta ama hiç belli olmuyor bence, prp saç çıkarmada bile kullanılan bi yöntem sonuçta orayı uyarıyor ve tekrar çalışmasını sağlıyor kısa süre için bile olsa. Bence bir deneyin, bu arada 10 gün önce doğum yaptım sezaryen ile kucağıma aldım oğlumu, doktor ameliyat sırasında inanamıyorum yumurtalıkların ne kadar küçük deyip durdu anestezi uzmanına anlattı hikayemi şaşırdılar hep beraber, yani olacak olan oluyormuş şükürler olsun ki Allah size de nasip etsin en kısa zamanda

çok sevindim Allah analı babalı mutlu sağlıklı ömür versin inşallah bende inanıyorum inanmak istiyorum çünkü kemoterapiden oldu dediğiniz gibi uyarınca geri döner inşallah da şifamı bulurum :) teşekkürler cevabınız için

Ayy kuzum gozlerim.dolu dolu okudum. Anne olmak sana cok yakisacak eminim. Esinle bebeginle mutlu ve saglikli bir omür diliyorum.
Merhaba rabbim hayırla nasıp etsin rabbim mutluluğunuzu bozmasın rabbim şifa versin
Bu testinizdekı ikinci çizgi silik GB degilmi benimde iki testim böle anlam veremiyorum ikinci çizgi beyaz GB degilmi ne olur cevap verebilir misiniz

Birde testi ne zaman yaptınız adet gününüze yakınmı idi dönüş yaparmısınız

Birde testi ne zaman yaptınız adet gününüze yakınmı idi dönüş yaparmısınız
Merhaba evet adet günüme yakındı henüz adet günüm gelmemişti, o sebepten ikinci çizgi silik, kan verince beta hcg değerim çok aşırı yüksek çıkmamıştı doğal olarak, henüz yeni yükselmeye başladığından

Şimdi benim de adetime 3gun var ama mide bulantısı baş dönmesi bazen uyku kokular bana agır geliyor GB kasık ve bel agrım var ama adette böle degildi adetime 3-4gun kala leke gelir durur anlarım ki ıkı gün içinde adet olacama ama bu ay öle olmadı leke de yok elhamdülillah şüpheleniyorum ama yine negatif ten korkuyorum ama birde kan tahlilinde 0.2 yazıyor du acaba gec döllenme oldu o yüzden mi dusuk degerim ama vucumda kan degerınden vitamin degerındentutun hersey yüksek hatta kolestrol bile hiç çikmazdinyoktu bile hattakg lu biri degilim ama bu degerlerim neden yukseldi sadece bu ay yukseldi bu aya kadar bu yaşıma kadar yükseldiğini bılmem degerlerimin sadece kan ve demirim düşük olurdu şimdi hem onlar hem bissğrü şeyler yükselmiş neden anlamadm acaba gebelik oluşacak o yüzden mi araştırdım bir yerde de okudum gebelikte yükselmeye baslarmiş anlamadım bakalm adetim inşallah gecer ve bebek vardır Allahm inşallah sizce kızlar
Böle yaşayan varmı sizlerde

Merhaba bende sizinle aynı durumdayım yaşım 32 benim fsh 53 amh 003 çıkmıştı başka testte 001 bana da umut oldunuz 2 sene oldu gebe kalamadım. inşallah bende gebe kalabilirim bu ay tek yumurta görünüyordu sonradan 1 tane daha göründü ignelerle büyümedi tedaviyi iptal ettiler gelişmedi diye başka doktor prp deneyecek havuz yapacak bakalım keşke bi sürprizde bana olsa dogaldan gebelik suprizi. Adet düzenim bozuldu biraz ama halandogsl adet görüyorum nisan ayında 4 yumurta vardı şimdi 1 tane. Her ay kendimde belirti arayıp her ay umutla test yapıp negatifi görünce hayal kırıklığı yaşıyorum umarım menapoza girmeden hamile kalabilirim Rabbim bebeğinizi size bagislasin sağlıcakla büyütün

konumda. Biz ona gittik ve bize prp önerdi bu sırada FSH'ım 117'ydi. Adetlerim düzensizdi hatta eskisinin aksine bu sefer adet olamıyordum. Ancak ilaçla ad

merhaba forumu baştan sona okudum benzer hikayelerin olması beni de inanılmaz duygulandırıyor. malesef (malesef diyorum keşke hiçbirimiz bu durumu yaşamasak) bende benzer durumdayım amh 001 fsh 49 cyclo progynova ile 14 yaşında ilk adetimi gördüm ve 10 yıldırda bu şekilde adet görüyorum şuan 28 yaşında ve evliyim 2 yıllık doğal yolla gebelik olmadı mümkünde değilmiş, sizin yazdığınız hatta daha fazlasını duydum doktorlardan malesef. Genede bir ihtimal ışık oldunuz bunu yazmak istedim. oğlunuzu da kucağınıza sağlıkla almışsınız çok çok sevindim sağlıkla büyüsün.

Tebrik ederim. Hayırlı olsunn gözünüz aydın olsun her daim, eşinizle ve bebişle bir ömür mutluluklar diliyorum size

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…