laala: ben temmuz'un 20'si gibi gideceğim. denver'e gidiyorum. orada yaşayacağız. sen nereye gideceksin?
Esra1: annem nevresim, perde fln goturmem icn cok ısrarcı... bulamazsın falan diyor. gercekten oyle mi?
peki yorgan boyutları falan standart mı oluyor? hani buradan alacağımız cift kişilik nevresim takımı oradakilere uyar mı?
peki yorgan boyutları falan standart mı oluyor? hani buradan alacağımız cift kişilik nevresim takımı oradakilere uyar mı?
evaporate : woow o zaman çoğu gitmiş azı kalmış diyoruz :) hakkında hayırısı neyse o olsun. inşallah her şey gönlündeki gibi olur. en büyük avantajın baban oraya gidio onunla eşya gönderebiliyorsun.. o yüzden fazla tereddüte gerek yokben sadece 2 bavul gönderebildim. evlenince de 4 bavul anca götürebilcem :))
dayalı döşeli evler de varmış bilmiyorum bunun hakkında bilgin var mı. biz evi zaten lüks döşemicez eninde sonunda vatanımza döncez inşallah. ve en büyük dezavantajımız ise ne onun ailesi orada olacak ne de benim. yani koskoca ülkede sadece o ve benbelki iyi belki kötü.
esra1 : bende merak ettim :) nerede ikamet ediyorsun?
atractive : kulağa belki hoş geliyor "amerika" ama yine de buradaki düzenim geride bırakıp başka bir ülkeye gidiyor olmak kısmen düşündürüyor. keşke o buraya gelse :))) daha kolay.
laala: ya ailem orada yaşamıyor, babam 1 haftalığına gidecek, o giderken ben de onden gondereyim dedim. aynen evi lüks döşemek biraz israfa kaçıyor. dönerken eşyaları taşıyamayacaksın nasıl olsa :) aman inşallah dönelim de :) dayalı döşeli evler varmış evt. ama ben herhalde öyle koltuklu falan istemem de beyaz eşyası olan evler olabilir. çünkü koltuklu falan evlerden tiksinirim sanırım. millet kullanmış. pistir onlar ya. annemin bi arkadaşı evlenince kanada'ya gitmiş, evi oyle döşeli bi evmiş. çok pisti, temizleyene kdr canım çıktı, sakın başkasının eşyasını kullanma dediydi bana :)
attractive: ya abd'yi gormek guzel. gercekten ben cok merak ediyorum. ama ailemden nasıl ayrılacağım diye dusundukce de hafakanlar basıyor. cok uzucu bir duygu. nasıl olacak bilmiyorum su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?