- 28 Ocak 2009
- 33.980
- 56.009
- 1.123
- Konu Sahibi permanganat
-
Arkadaşım doğruyu söylemek gerekirse,ben senin yerinde olsam altın bozdurup düğüne gitmem hem gitmeniz gereken yer yakın bir yer degil ki dünyanın bir ucu o altınların amacı kötü gün içindir ileride ev almak için araba almak için yada yüklü bir borcunuz olursa o zaman bozdurman daha mantıklı olur düğüne gitmek için bozdurmak biraz tuhaf bana göre,onlarda senin düğününe gelmemiş hem hediye yollamışlar sen de hediyeni al gönder.Merhaba kızlar. Bir durumum var ve işin içinden çıkamadım. Benim 11 yaşından beri görüştüğüm Amerikalı bir aile var. Yazlığa gittiğimizde tanışmıştık, iki tane kızları var, Kızlardan Sarah ile arkadaş olduk.önceleri hep mektuplaştık, ben üniversiteye başlayınca Bağlantı koptu ama sonra Facebook'tan birbirimizi yine bulduk. Sonra 2011 yılında Almanya'ya gittim ve beni ziyarete geldi annesi. ( aile Almanya'da, Sarah ABD'de yaşıyor.) 2013'te düğünüme gelmeyi çok istediler, gelemeyince bana hediye yollamışlar. 2015'in Mayıs'ında Sarahın düğünü var ve ben düğüne gitmek istiyorum ama bilet fiyatları 2.500 tl civarında. 1.500 tl'ye üç aktarmalı Uçaklar var ama uçağın birini kaçırırsam gittim yani ve bagajımı kaybederim diye korkuyorum. Ablam da bileziğin birini bozdur diyor, daha düğün altınlarına hiç dokunmadık. Siz olsanız ne yapardınız?
hayır istanbulda yaşıyorum.siz Almanya'da mı yaşıyorsunuz?
ay o kadar fark varsa bir boş valiz götür aldıklarını burada sat belki bütün yol paran bile çıkarHayır alışveriş yapmayacağım, aile benim için çok değerli, düğüne gitmek istiyorum sadece.
Ben Amerika'nın Kolombiya eyaletine gideceğim, Türkiye'den direk Uçuş olmadığı için pahalı. New york, Washington olsa bu kadar pahalı olmayacak.Ben 2013 yazında gittim. bileti nisanda aldım. haziran da gittim. gidiş dönüş 1500 tl idi istanbulda bindim. new yorkta indim. :/ en uygun gidiş dönüş 1300 bulursun o da kampanyalı uçuş.
Sadece hayallerimin peşinden koşmak istedim sanırımAbooooov o kadar masrafa güzel bir hediye alın gönderin daha iyi
Aslında mantıklı olan sizin yazdığınız. Arabamız var, evimiz de. Eşimin ailesi varlıklı. Daha çoluk çocuk olmadan git gör diye şeytan dürtüyor, büyük ihtimal Dediğiniz gibi yapacağım.Arkadaşım doğruyu söylemek gerekirse,ben senin yerinde olsam altın bozdurup düğüne gitmem hem gitmeniz gereken yer yakın bir yer degil ki dünyanın bir ucu o altınların amacı kötü gün içindir ileride ev almak için araba almak için yada yüklü bir borcunuz olursa o zaman bozdurman daha mantıklı olur düğüne gitmek için bozdurmak biraz tuhaf bana göre,onlarda senin düğününe gelmemiş hem hediye yollamışlar sen de hediyeni al gönder.
Ben Charlotte Havalimanı'na gitmem gerekiyormuş, benim işi o bozuyor zaten.hayır istanbulda yaşıyorum.
istanbul- frankfurt
frankfurt-san francisco olarak aktarmalı gideceğim 17 saatte
Bi de öyle deneyim şansımı. Gidiş dönüş bileti Alınca vize almak kolay değil mi?Daha vizen yoksa bileti düşünme çünkü garanti değil. Aile sana davetiye gönderebilir belki vize alman kolaylaşır ama dediğim gibi önce onu hallet bilete de noelden sonra bak mutlaka uygun fiyata bulursun, önceki mesajımda da söyledim mayıs yaz sezonuna girmiyor benim annem babam her sene gidiyor o tarihlere yakın dönüyorlar hiç $1000 üzeri ödemedik. Ben de pazartesiye bilet bakıyorum $1950 üstelik 2 aktarmalı, noel üstü olduğu için pahalı biletler
Aklıma iPhone 6 satmak geliyor :)))ay o kadar fark varsa bir boş valiz götür aldıklarını burada sat belki bütün yol paran bile çıkar
bence çok mantıklı
Valla arkadaşım tam benim kafadansın :)Git be ya gezdiğin yanına kar kalır sürekli para kazanıp harcıyoruz zaten buraya harcamazsan başka biyerde paranı yada bileziklerini kullanacaksın.sınırları zorla
olamaz mı olabilir eheheheAklıma iPhone 6 satmak geliyor :)))
o zaman uçağı kaçırma riskine karşı uçağı istanbul new york new yorktan nereye gideceksen al. çünkü orada saat başı uçak var neredeyse. new york jfk den uçuş bulamama gibi bir durumun olmaz. ama noel dönemi şu an. biletler 2 3 kat vardır. ocak 15 gibi bakarsan daha uygun bulabilirsin.Ben Amerika'nın Kolombiya eyaletine gideceğim, Türkiye'den direk Uçuş olmadığı için pahalı. New york, Washington olsa bu kadar pahalı olmayacak.
Yap gitsin elimde olsa dünyayı gezicemde babam izin vermiyo hahhaha o yüzden acilen evlenmem lazımValla arkadaşım tam benim kafadansın :)
Aslında şöyle düşünüyorum. iPhone 6 isteyenler bana 500 tl ek para versinler. En fazla iki tane getirebiliyormuşum, nerden baksan bin lira yapar. Eşimin abisi ve amcasına satarım onlar istiyorlar ama eşim olmaz diyorolamaz mı olabilir ehehehe
bence cidden satış işini düşün tam bir araştır gümrükte sorun olmayacak miktarda çıkar sat ne olcek kar kardır
Tamam çok teşekkürler, gidecek olursam dikkat ederim.o zaman uçağı kaçırma riskine karşı uçağı istanbul new york new yorktan nereye gideceksen al. çünkü orada saat başı uçak var neredeyse. new york jfk den uçuş bulamama gibi bir durumun olmaz. ama noel dönemi şu an. biletler 2 3 kat vardır. ocak 15 gibi bakarsan daha uygun bulabilirsin.
Yüzerek gitMerhaba kızlar. Bir durumum var ve işin içinden çıkamadım. Benim 11 yaşından beri görüştüğüm Amerikalı bir aile var. Yazlığa gittiğimizde tanışmıştık, iki tane kızları var, Kızlardan Sarah ile arkadaş olduk.önceleri hep mektuplaştık, ben üniversiteye başlayınca Bağlantı koptu ama sonra Facebook'tan birbirimizi yine bulduk. Sonra 2011 yılında Almanya'ya gittim ve beni ziyarete geldi annesi. ( aile Almanya'da, Sarah ABD'de yaşıyor.) 2013'te düğünüme gelmeyi çok istediler, gelemeyince bana hediye yollamışlar. 2015'in Mayıs'ında Sarahın düğünü var ve ben düğüne gitmek istiyorum ama bilet fiyatları 2.500 tl civarında. 1.500 tl'ye üç aktarmalı Uçaklar var ama uçağın birini kaçırırsam gittim yani ve bagajımı kaybederim diye korkuyorum. Ablam da bileziğin birini bozdur diyor, daha düğün altınlarına hiç dokunmadık. Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?