Amerika'ya en ucuz nasıl giderim?

Arkadaşım doğruyu söylemek gerekirse,ben senin yerinde olsam altın bozdurup düğüne gitmem hem gitmeniz gereken yer yakın bir yer degil ki dünyanın bir ucu o altınların amacı kötü gün içindir ileride ev almak için araba almak için yada yüklü bir borcunuz olursa o zaman bozdurman daha mantıklı olur düğüne gitmek için bozdurmak biraz tuhaf bana göre,onlarda senin düğününe gelmemiş hem hediye yollamışlar sen de hediyeni al gönder.

Daha vizen yoksa bileti düşünme çünkü garanti değil. Aile sana davetiye gönderebilir belki vize alman kolaylaşır ama dediğim gibi önce onu hallet bilete de noelden sonra bak mutlaka uygun fiyata bulursun, önceki mesajımda da söyledim mayıs yaz sezonuna girmiyor benim annem babam her sene gidiyor o tarihlere yakın dönüyorlar hiç $1000 üzeri ödemedik. Ben de pazartesiye bilet bakıyorum $1950 üstelik 2 aktarmalı, noel üstü olduğu için pahalı biletler

Git be ya gezdiğin yanına kar kalır sürekli para kazanıp harcıyoruz zaten buraya harcamazsan başka biyerde paranı yada bileziklerini kullanacaksın.sınırları zorla

Ben 2013 yazında gittim. bileti nisanda aldım. haziran da gittim. gidiş dönüş 1500 tl idi istanbulda bindim. new yorkta indim. :/ en uygun gidiş dönüş 1300 bulursun o da kampanyalı uçuş.
Ben Amerika'nın Kolombiya eyaletine gideceğim, Türkiye'den direk Uçuş olmadığı için pahalı. New york, Washington olsa bu kadar pahalı olmayacak.

Aslında mantıklı olan sizin yazdığınız. Arabamız var, evimiz de. Eşimin ailesi varlıklı. Daha çoluk çocuk olmadan git gör diye şeytan dürtüyor, büyük ihtimal Dediğiniz gibi yapacağım.

Bi de öyle deneyim şansımı. Gidiş dönüş bileti Alınca vize almak kolay değil mi?

Ben Amerika'nın Kolombiya eyaletine gideceğim, Türkiye'den direk Uçuş olmadığı için pahalı. New york, Washington olsa bu kadar pahalı olmayacak.
o zaman uçağı kaçırma riskine karşı uçağı istanbul new york new yorktan nereye gideceksen al. çünkü orada saat başı uçak var neredeyse. new york jfk den uçuş bulamama gibi bir durumun olmaz. ama noel dönemi şu an. biletler 2 3 kat vardır. ocak 15 gibi bakarsan daha uygun bulabilirsin.

Skyscanner'a baktınız mı? Ben şimdi Mayıs ayı için Charlotte Havalimanı'na gidiş dönüş baktım; 1320 TL'ye bile bilet çıktı (Muhtemelen uçuş vergisi filan dâhil değildir). Elbette THY'den bu fiyata uçamazsınız ama, başka havayolu şirketleriyle de uçulabilir sonuçta :)

olamaz mı olabilir ehehehe
bence cidden satış işini düşün tam bir araştır gümrükte sorun olmayacak miktarda çıkar sat ne olcek kar kardır
Aslında şöyle düşünüyorum. iPhone 6 isteyenler bana 500 tl ek para versinler. En fazla iki tane getirebiliyormuşum, nerden baksan bin lira yapar. Eşimin abisi ve amcasına satarım onlar istiyorlar ama eşim olmaz diyor

Tamam çok teşekkürler, gidecek olursam dikkat ederim.

seyahat etmek nekadar güzel ya git benım yerıme de gez ben olsam şartlar elveriyorsa hedıyemı de alıp giderdim bu günler bir daha gelmez.

Yüzerek git şaka bir yana turlara baktınız mı seyehat acentelerine gidip görüşün mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…