- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi permanganat
-
Öyle...çok istiyorsan yapacak birşeyin yok bozdurcan
Şu an için ortalama 3 bin lira görünüyor fiyatlarEnteresan çünkü mayıs ayı yaz sezonuna girmiyor, haziran ortasından sonra yükselir fiyatlar. 3 aktarmalı alma perişan olursun yollarda.. İstersen bekle noel geçsin sonra bak tekrar. Türkiye'den alındığı için mi bilmiyorum ama mayıs ayında Amerika'dan en fazla 1000 dolara thy direk uçuş ile gidiliyor Türkiye'ye yani...
Vizem yok, nerdeVizen falan varsa, hazır pasaportun neden olmasın.
Ama orada harcayacağın para, eli boş da gidemezsin, yolda da sadece 1500 tl gider gözüyle bakma.
Bunları göze alamıyorsan sen de güzel bir hediye gönderebilirsin.
vizem yok, en az 5 bin tl lazım, sanırım tatlı bir hayal olarak kalacakVizen falan varsa, hazır pasaportun neden olmasın.
Ama orada harcayacağın para, eli boş da gidemezsin, yolda da sadece 1500 tl gider gözüyle bakma.
Gidemezsem öyle olacak artıkbence güzel bi hediye arayışına gir ve arkadaşına gönder.. aksi halde baya para harcayacaksın..ucuz nasıl hallederim diye sorduğundan bu cevabı veriyorum..
Vizen yoksa bence hiç uğraşma, onlar sana davetiye gönderecek gidip geleceksin vize için, uğraş dur. Hele pasaportun da yoksa...Vizem yok, nerde
vizem yok, en az 5 bin tl lazım, sanırım tatlı bir hayal olarak kalacak
Vizem yok, nerdeVizen falan varsa, hazır pasaportun neden olmasın.
Hayır alışveriş yapmayacağım, aile benim için çok değerli, düğüne gitmek istiyorum sadece.Bu yaz miamideydim. 1100 dolar tuttu yol ama orda 6,7 bin harcadım.
ABD ye gidip gezip, alışveriş yapmıcaksan hiç gitme derim. Burda 800 TL'lik saatler orda 200 tl. O kadar diyim ben sana..
Pasaportum yok, ama pasaport almak çok zor değil, onlar bana istek yaptılar offf çok istiyorum ama hayatta istediğimiz her şey olmuyor işteVizen yoksa bence hiç uğraşma, onlar sana davetiye gönderecek gidip geleceksin vize için, uğraş dur. Hele pasaportun da yoksa...
Canım düğün için gideceksen bozdur altınlarını. Git gel birde hediye aldın mı tamam.Pasaportum yok, ama pasaport almak çok zor değil, onlar bana istek yaptılar offf çok istiyorum ama hayatta istediğimiz her şey olmuyor işte
Düğünde bana toplam 80 milyarlık altın takıldı, aslında bir bilezik satabilirim diyorum ama eşim de tabi çok razı değil.Canım düğün için gideceksen bozdur altınlarını. Git gel birde hediye aldın mı tamam.
ben ocak ayının 21'inde gideceğim bir aksilik olmazsa inşallah
ki daha uçak bileti almadım fakat iki aktarma 1.500 tl gidiş dönüş
luftansa ile frankfurt aktarmalı olarak alacağım.
iki aktarma olarak seç o şekilde ucuz uçuşlar var.
mesela delta airlines çok uygun
siz Almanya'da mı yaşıyorsunuz?ben ocak ayının 21'inde gideceğim bir aksilik olmazsa inşallah
ki daha uçak bileti almadım fakat iki aktarma 1.500 tl gidiş dönüş
luftansa ile frankfurt aktarmalı olarak alacağım.
iki aktarma olarak seç o şekilde ucuz uçuşlar var.
mesela delta airlines çok uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?