• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amerika'ya en ucuz nasıl giderim?

Yap gitsin elimde olsa dünyayı gezicemde babam izin vermiyo hahhaha o yüzden acilen evlenmem lazım
Yok be evlenince hiç gezemiyorsun, ben bekar olsam çekerim krediyi giderim ama evlenince olmuyor işte. Benim babam da gezmeye çok karşıydı ama çalışma hayatına girince çok rahat geziyorsun.

Skyscanner'a baktınız mı? Ben şimdi Mayıs ayı için Charlotte Havalimanı'na gidiş dönüş baktım; 1320 TL'ye bile bilet çıktı (Muhtemelen uçuş vergisi filan dâhil değildir). Elbette THY'den bu fiyata uçamazsınız ama, başka havayolu şirketleriyle de uçulabilir sonuçta :)
Hayır bakmadım, hemen bakacağım teşekkürler.

Yok be evlenince hiç gezemiyorsun, ben bekar olsam çekerim krediyi giderim ama evlenince olmuyor işte. Benim babam da gezmeye çok karşıydı ama çalışma hayatına girince çok rahat geziyorsun.
Bende çalışıyorum ama asla izin almadan bi yere gitmem içim rahat etmez çok uzak yerleri isteyince evlen kocanla git diyolar öfff yaa

Arkadaşım süper bir fırsat bu, madem durumunuz iyi bence kesinlikle düşünme bile...başka ne zaman fırsat bulabilirsinki.?
Öyle abuk sabuk yerlere para harcıyoruz ki, kesinlikle gitmelisin bence...
ben geçen sene 4 ülkeye gittim okul projesiyle, hayatımda yaptıgım en güzel şeydi...

Amerika-Turkiye arasinin ucuz yolu yok, nokta.
Aktarmali gidecekmissiniz bir de. Cikaracaksiniz $1000-1500 arasi parayi gozunuzden. Tabii Turk parasina cevirince sizin dediginiz kadar olur herhalde. Bu is boyle, pahali malesef.

1000 tlyi bile hesap ediyosan (2500 yerine 1500 tl vermek icin 3 aktarma yapmak) hiiiic gitme keyfi bi geziye cunku orda da para harcayacaksin. Sen de kargo yap hediyeni onlar gibi

Arkadaşım süper bir fırsat bu, madem durumunuz iyi bence kesinlikle düşünme bile...başka ne zaman fırsat bulabilirsinki.?
Öyle abuk sabuk yerlere para harcıyoruz ki, kesinlikle gitmelisin bence...
ben geçen sene 4 ülkeye gittim okul projesiyle, hayatımda yaptıgım en güzel şeydi...
Ben de okul projeleriyle gezdim hocam, benim de yaptığım en iyi şeylerden biriydi, o yüzden fırsatları değerlendiriyorum.

Amerika-Turkiye arasinin ucuz yolu yok, nokta.
Aktarmali gidecekmissiniz bir de. Cikaracaksiniz $1000-1500 arasi parayi gozunuzden. Tabii Turk parasina cevirince sizin dediginiz kadar olur herhalde. Bu is boyle, pahali malesef.
1700 liraya bilet buldum, cevap için teşekkürler.

Nazende çok şekersin be:)) durumun iyiyise neden bızduruyırsun ki bileziğini. Eşin versin . Ama senin öncelikle vizeni alman için yapman gereken şeylere odaklanmalısın. Adamlar bisürü evrak istiyor hesabında para mülk görmek istiyor. Eskiden öyleydi şimdi nasıldır bilmiyorum ana çok değiştiğini sanmam.
Newyorka kesin uğra ve san francisco ya :))

Nazende çok şekersin be:)) durumun iyiyise neden bızduruyırsun ki bileziğini. Eşin versin . Ama senin öncelikle vizeni alman için yapman gereken şeylere odaklanmalısın. Adamlar bisürü evrak istiyor hesabında para mülk görmek istiyor. Eskiden öyleydi şimdi nasıldır bilmiyorum ana çok değiştiğini sanmam.
Newyorka kesin uğra ve san francisco ya :))
Haha çok teşekkür canım, o senin tatlılığın. Durumumuz iyi ama hala düğünden kalan borçlarımız var malesef ve çok yüksek kira ödüyoruz. Eşimin ailesine ait evi var, aile Apartmanı da olunca kiraya verilmiyor. Bakalım bileti kredi kartıyla alacağım, Mayıs'a kadar para biriktirmeye çalışacağım. Vize de çıkar inşallah, vize çıktı mı 10 yıllığına çıkıyormuş, o çok iyi bir şey. Schengen vizesi çıkmıştı, bu da çıkar umarım.

Back