Amerikan Mutfak mi? normal mi?

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
318
kizlar aldigimiz evin salonu nerdeyse 27-30 m2 civari ve 2*4m2 toplamda 8 m2 mutfagi var.
Bende hep genis mutfagim olsun isterdim. Suan henuz gecmicez ama fikrinizi sormak istedim
sizce mutfakla salonu birlestirmek dahami iyi olur. mutfak dikdorgen cunku ve kucuk birde ben masayi sigdiramam
oraya diye dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?

canım bir senedir oturduğum evin mutfak ve salon bir ( maalesef bulunduğum yerde (doğu karadeniz) evlerin çoğunda bu böyle .... mutfağım salonumdan büyük ... dar bir dikdörtgen salonum ve ondan biraz daha geniş mutfağım var ve hiç kullanışlı değil.. bekarlar veya çocuksuz aileler iyi olabilir belki ama çocuklu hele küçük çocuklu aileler için bence uygun değil... bir kere mutfakta yaptığın her şeyin kokusu salonda , ikramları hazırlarken herkes her şeyi görüyor, hatta sonrasında tezgahın üzerinde olan kirli tabakları da :)) bir de nedense bana evim hep dağınıkmış gibi geliyor veya tam oturuyorum tezgahın üzerindeki küçük bir şey beni rahatsız ediyor hoop kendimi tezgahın üzerini düzeltip silerken buluyorum....

haklisin evet ama ben tam acik olarak degilde yarim kapali olarak dusunmustum yani sanki
salondan mutfaga kapi aciliyor gibi tabi kapi olmayacak arada. o nasil olur sence?
ama koku sinmesi bakimindanda haklisin . bende Amerikan mutfakli evlerde kaldim ama yurtdisi olunca
insan bazi seyleri farketmiyor yani bana gelen giden zaten olmuyordu.
birde biri yarim kapaliydi eger fotografi bulursam koyacagim.

Aspiratör yerine makanın büyüklüğüne uygun güçte bir davlumbaz kullanırsanız, koku çok fazla problem olmayabilir. Dağınıklık açısından eviyenin olduğu bölge salondan gözükmüyorsa biraz daha rahat olur tahminimce.

Biz birleştirdik ama salonla degil oturma odasıyla gayette rahat oldu salonla birleştirmedik ansızın misafirimiz gelirde oraya alırız diye ama korkma canım cokta güzel oluyor koku falanda olmuyor daha öncedende neden yapmadık diye pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…