Amerikan kapılarını boyayan varmı

Ama nalbur vernik olmaz sarartir krem gibi felan değil cok çirkin olur dedi
Ama onlarn verniklerinden degil gene richin vernikleri parlak mat ve yarı mat istege gore seciyosun parlakligini bundan önce beşik boyadm koyu kahveden beyaza hic birsey olmadı hobi magazalarndan alicaksn nalburdan degil

Kusura bakmayin nereye acacagimi bilemdim bana büyük dert oldu bu kapılar oaua açtım sanırım özür dilerim
Tamam panel su bazlı kapı boyasiyla boyuyorum nalbur vernik sarartir dedi krem gibi olursa sorun değil dedim hayır cirkin bi şekilde olur çizilmesi çizilmesi iyi dedi kafam karıştı napsamki güzel oluyo boyayinca ama kalıcılığı nasıl saglicam bilemedim
Nalbur daha iyi bilir tabii, sonuçta onlar tecrübeli oluyor, bizim kapılara da vernik kullanmadı boyacı ama sanki kullansa daha iyi mi olur diye düşündüm çünkü oda kapılarında vernik olmayınca sıkıntı olmuyor, boyandığı gibi duruyor fakat banyo kapıları nemlenince panel kapı boyası kısmi olarak çıkıyor.

Daha ilk katini boyadm koyu yerleri 2kat ister ayrıca kapagi koyu olan fotonun acik renkleri daha önce koyu griydi simdi krem yapicam daha islemi var da gostermk amacli attm

Eklentiler

• IMG-20180411-WA0013.jpg
    IMG-20180411-WA0013.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20180416-WA0024.jpeg
    IMG-20180416-WA0024.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 80
Daha ilk katini boyadm koyu yerleri 2kat ister ayrıca kapagi koyu olan fotonun acik renkleri daha önce koyu griydi simdi krem yapicam daha islemi var da gostermk amacli attm
Güzel oluyo vernik surcekmisiniz bende 2 saat ara verip 2.katı attim

Eklentiler

• 15239202643911858314202.jpg
    15239202643911858314202.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 95
Nalbur daha iyi bilir tabii, sonuçta onlar tecrübeli oluyor, bizim kapılara da vernik kullanmadı boyacı ama sanki kullansa daha iyi mi olur diye düşündüm çünkü oda kapılarında vernik olmayınca sıkıntı olmuyor, boyandığı gibi duruyor fakat banyo kapıları nemlenince panel kapı boyası kısmi olarak çıkıyor.
Mahalle nalburu cokta guvenemedim büyük yapı marketlere sorucam

X