Amerikan kapılarını boyayan varmı

Ne astar ne zımpara yaptım koruyucu bantlardan aldım duvara bulasmasin diye kapi kollarini cikardim ve alttaki kahve renk kapanana kadar kat kat boyadim

Marshal yaglı mat beyaz aldim tabi siz parlak tercih edebilirsiniz 2 yıldır kullanıyorum ne soyulma ne cizilme oldu camasir suyuyla bile siliyorum

Ben boyadim. Yapimarketten amerikan kapi boyasi aldim su bazlilardan. Benim oncedende beyazdi mis gibi oldu.
Hatta bir dolabim vatdi krem rengi. Onunda malzemesi amerikan kapi malz. Benziyordu onuda boyadim.
Kimse anlamiyor boyandigini, orjinal gibi oldu. Oyle kabarma falanda yok

Marshal yaglı mat beyaz aldim tabi siz parlak tercih edebilirsiniz 2 yıldır kullanıyorum ne soyulma ne cizilme oldu camasir suyuyla bile siliyorum
Ay süper ozman ben şimdi elimdeki boyayla boyayim yarinda yagli boyayla geceyim üstünden

Ben boyadim. Yapimarketten amerikan kapi boyasi aldim su bazlilardan. Benim oncedende beyazdi mis gibi oldu.
Hatta bir dolabim vatdi krem rengi. Onunda malzemesi amerikan kapi malz. Benziyordu onuda boyadim.
Kimse anlamiyor boyandigini, orjinal gibi oldu. Oyle kabarma falanda yok
Çok teşekkürler bende cesaretlendim

Annem boyuyor :) hiç bir sıkıntı olmadı çok ta güzel oluyor nalburlara kapı boyası derseniz veriyolar direk boyuyor herhangi başka uygulama yapmıyor

E başladım ilk kat için fena değil

Eklentiler

• 15239137502551858314202.jpg
    15239137502551858314202.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 121
Ben boyattim , kahverenginden kırık beyaz oldular.
Esimin bir arkadaşı mobilyacı,o büyük bir sprey boya makinesiyle geldi,o şekilde boyandı.Zimpara falan yapılmadı, zaten kapılarim kendinden ahşap çizgilerle dokulu.
Yıllar oldu yaptıralı,sıkıntı yaşamadım.

Ben boyattim , kahverenginden kırık beyaz oldular.
Esimin bir arkadaşı mobilyacı,o büyük bir sprey boya makinesiyle geldi,o şekilde boyandı.Zimpara falan yapılmadı, zaten kapılarim kendinden ahşap çizgilerle dokulu.
Yıllar oldu yaptıralı,sıkıntı yaşamadım.
Hangi boyayı kullandınız yağlı boyami yoksa subazli boyami

Merhaba kizlar aranizda kapılarını boyayan varmı
Benim kapilarim kahverengi ve heryeri çizilmiş durumda beyaza boyamak istiyorum
Eğerboyadiysaniz
1.zimpara yaptinizmi
2.astar boya surdunuzmu
3.hangi boyayı kullandınız
4. Daha sonra atma soyulma yaptimi
Bu dertmi demeyin çünkü benim için büyük dert evim eski rutubetli ve ben bu evde hiç mutlu değilim biseyleri değiştirmek evimi sevmek istiyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olsun çok teşekkürler

Lütfen konularınızı uygun bölümlere açınız, topiğiniz bdvye uygun değil.

Amerikan kapılarımı boyattım, kremdi beyaza boyattım, bu sebeple astar boya gerekir mi bilmem, zımparalamadılar ama sizin kapılarda kabarma varsa zımparalasanız iyi olur, panel kapı boyalarından kullanabilir, soyulma olmaması için su bazlı vernik kullanabilirsiniz, yağlı boyayla boyayan da varmış ama sonrasında soyulma yapıyor mu bilemem.
Boyama işlemi için ufak rulo fırçası ve yağlı boya fırçası kullanabilirsiniz, geniş gövde için rulo yan kenarlar için yağlı boya fırçası kullanılıyor.

Lütfen konularınızı uygun bölümlere açınız, topiğiniz bdvye uygun değil.

Amerikan kapılarımı boyattım, kremdi beyaza boyattım, bu sebeple astar boya gerekir mi bilmem, zımparalamadılar ama sizin kapılarda kabarma varsa zımparalasanız iyi olur, panel kapı boyalarından kullanabilir, soyulma olmaması için su bazlı vernik kullanabilirsiniz, yağlı boyayla boyayan da varmış ama sonrasında soyulma yapıyor mu bilemem.
Boyama işlemi için ufak rulo fırçası ve yağlı boya fırçası kullanabilirsiniz, geniş gövde için rulo yan kenarlar için yağlı boya fırçası kullanılıyor.
Kusura bakmayin nereye acacagimi bilemdim bana büyük dert oldu bu kapılar oaua açtım sanırım özür dilerim
Tamam panel su bazlı kapı boyasiyla boyuyorum nalbur vernik sarartir dedi krem gibi olursa sorun değil dedim hayır cirkin bi şekilde olur çizilmesi çizilmesi iyi dedi kafam karıştı napsamki güzel oluyo boyayinca ama kalıcılığı nasıl saglicam bilemedim

Merhaba kizlar aranizda kapılarını boyayan varmı
Benim kapilarim kahverengi ve heryeri çizilmiş durumda beyaza boyamak istiyorum
Eğerboyadiysaniz
1.zimpara yaptinizmi
2.astar boya surdunuzmu
3.hangi boyayı kullandınız
4. Daha sonra atma soyulma yaptimi
Bu dertmi demeyin çünkü benim için büyük dert evim eski rutubetli ve ben bu evde hiç mutlu değilim biseyleri değiştirmek evimi sevmek istiyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olsun çok teşekkürler
Rich chalked boya ile boyayabilirsn hic birsey yapmiyosun direk boyaniyo firça izi kalmıyor 1saat önce tv ünitesi boyadm koyu kahveden hatta arasnda siyahlarda vardi kreme döndm tavsiye ederm

X