Amerikan kapılar hakkında fikir istiyorum.

Desibel

Okeyin dörtlüsü...
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.919
12
683
İstanbul
a.s.Arkadaşlar evimizin kapılarını amerikan tarzı kapı yaptırıyoruz ama camlarına karar veremedim bir türlü.:uhm: Düz buzlu cam mı yoksa desenli mi olsa ne dersiniz? Hadi fikirlerinizi bekliyorum.Bu arada kapıların rengi kırık beyaz denilen renkte...kafamçokkarıştı

a.s.Arkadaşlar evimizin kapılarını amerikan tarzı kapı yaptırıyoruz ama camlarına karar veremedim bir türlü.:uhm: Düz buzlu cam mı yoksa desenli mi olsa ne dersiniz? Hadi fikirlerinizi bekliyorum.Bu arada kapıların rengi kırık beyaz denilen renkte...kafamçokkarıştı

canım annemlerin kapılarıda amerikan panel yaptırmışlardı üç sene önce biraz pahallı ama değer çok güzel gösteriyor evi...desenli daha güzel oluyor...
bide mutfagın kapısınıda akordiyon yaptırın çok şık oluyor canım...kaydirigubbakcemile2

benım camlı amerıkan kapılarım buzlu.kucuk kucuk kareler var cok modern duruyor.dıger desenlı camlar amerıkan kapıda bıraz alaturka duruyor kapıyıda gostermıyor.gecenlerde ablam yaptırmıstı camları zeytın dalı ısımlı model ama pekhos durmadı

bizimkiler dediğin gibi zeytindallı,bişey eklemek istiyorum,amerikan kapılar çok şık duruyo ama hiç kullanışlı değil,çok dikkat etmek lazım,hiçbişey çarpmaması lazım,hemen yamuluyo

Bende amerikan kapı kullanıyorum camsız olanlardan kırık beyaz,bu tür kapılarda cam pek hoş durmuyor bence..

bizimkiler dediğin gibi zeytindallı,bişey eklemek istiyorum,amerikan kapılar çok şık duruyo ama hiç kullanışlı değil,çok dikkat etmek lazım,hiçbişey çarpmaması lazım,hemen yamuluyo

o bıraz kalıteyle alakalı dısarda hazır olup hemen takılanlar oyleymıs bende duydum.bız tanıdıgımız marangoza herseyını sıfırdan yaptırdık valla tas gıbı saglamlar.yaptırırken ıyıce arastırmak lazım

ya bide bu kapıların kahve olanları var sizce hangisi daha şık?
ben bu gidişle yaptıramayacağım ev alamayacağz =( ama olsun genede heves ediyom işte=(

Ben de son günlerde evimizi yenilediğimden dolayı bakıyorum amerikan kapılara..Ben de yaptırmak istiyorum ama bakalım...Bir çok yerde baktım kesinlikle camlısı modern durmuyor ve eğer amerikan kapı yaptıracaksanız kesinlikle beyaz yaptırın(Tabi evin uyumuda önemli.)inanılmaz güzel duruyor..
Evet piyasada kalite sıkalası geniş haliylede fiyat aralığıda :)) 99TL den başlayıp 250 ye kadar çıkıyor..
Ama evde çok fazla kapı olduğunu düşünürsek orta karar bir fiyata kaliteli bir ürün bulmak en iyisi

selamlar bende marangoza yaptırıyorum 210 civarında camsız ve beyaz renk.
akordiyon veya sürgülü kapı kullanan varsa resim gönderebilirmi acaba salon girişine bu tarz bişey düşünüyorum.

Biz de marangoza yaptırdık taş gibi sağlam cidden. 200 TL.ye yaptı. Salon girişi büyük mü ki sürgülü veya akordion kapı olacak?kafamçokkarıştı

Biz de marangoza yaptırdık taş gibi sağlam cidden. 200 TL.ye yaptı. Salon girişi büyük mü ki sürgülü veya akordion kapı olacak?kafamçokkarıştı

giriş küçük olduğu için öyle istiyorum normal kapı açılırken problem olcakmış gibi geliyor. :uhm:

benim bir onceki evimde kırık beyazdı kapılarım kesinlikle cok ferah gosteriyordu.salonumun kapısı ise model olarak sanırım fransız cam deniyor ,boydan boya kucuk desenleri olan buzlu camdandı.kesinlikle cok hostu....

canım annemlerin kapılarıda amerikan panel yaptırmışlardı üç sene önce biraz pahallı ama değer çok güzel gösteriyor evi...desenli daha güzel oluyor...
bide mutfagın kapısınıda akordiyon yaptırın çok şık oluyor canım...kaydirigubbakcemile2

akordiyon kapı kapalı haldeyken ne kadaqr yer kaplıyor acaba?

benım camlı amerıkan kapılarım buzlu.kucuk kucuk kareler var cok modern duruyor.dıger desenlı camlar amerıkan kapıda bıraz alaturka duruyor kapıyıda gostermıyor.gecenlerde ablam yaptırmıstı camları zeytın dalı ısımlı model ama pekhos durmadı

hangi marka yaptırdınız acaba arkadaşlar?

akordiyon kapı kapalı haldeyken ne kadaqr yer kaplıyor acaba?

hangi marka yaptırdınız acaba arkadaşlar?

Back
X