Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s.Arkadaşlar evimizin kapılarını amerikan tarzı kapı yaptırıyoruz ama camlarına karar veremedim bir türlü.:uhm: Düz buzlu cam mı yoksa desenli mi olsa ne dersiniz? Hadi fikirlerinizi bekliyorum.Bu arada kapıların rengi kırık beyaz denilen renkte...kafamçokkarıştı
bizimkiler dediğin gibi zeytindallı,bişey eklemek istiyorum,amerikan kapılar çok şık duruyo ama hiç kullanışlı değil,çok dikkat etmek lazım,hiçbişey çarpmaması lazım,hemen yamuluyo
Biz de marangoza yaptırdık taş gibi sağlam cidden. 200 TL.ye yaptı. Salon girişi büyük mü ki sürgülü veya akordion kapı olacak?kafamçokkarıştı
canım annemlerin kapılarıda amerikan panel yaptırmışlardı üç sene önce biraz pahallı ama değer çok güzel gösteriyor evi...desenli daha güzel oluyor...
bide mutfagın kapısınıda akordiyon yaptırın çok şık oluyor canım...kaydirigubbakcemile2
benım camlı amerıkan kapılarım buzlu.kucuk kucuk kareler var cok modern duruyor.dıger desenlı camlar amerıkan kapıda bıraz alaturka duruyor kapıyıda gostermıyor.gecenlerde ablam yaptırmıstı camları zeytın dalı ısımlı model ama pekhos durmadı
canım annemlerin kapılarıda amerikan panel yaptırmışlardı üç sene önce biraz pahallı ama değer çok güzel gösteriyor evi...desenli daha güzel oluyor...
bide mutfagın kapısınıda akordiyon yaptırın çok şık oluyor canım...kaydirigubbakcemile2
benım camlı amerıkan kapılarım buzlu.kucuk kucuk kareler var cok modern duruyor.dıger desenlı camlar amerıkan kapıda bıraz alaturka duruyor kapıyıda gostermıyor.gecenlerde ablam yaptırmıstı camları zeytın dalı ısımlı model ama pekhos durmadı