Amerikalı Kadın, Çocuğunu Sıcak Fırına Koydu

Kakao ve Ben

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
13.528
15.845
298
ABD'nin Teksas eyaletinde bir anne, çocuğunu sıcak fırına koyduğunu itiraf etti. Çocuğun vücudunda yanıklar oluştu.
ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Somervell County kasabasında geçtiğimiz perşembe gecesi tüyler ürpertici bir olay yaşandı.

KOMŞULARI İHBAR ETTİ

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, 35 yaşındaki Tasha Shontell Hatcher isimli bir kadın 2 yaşındaki çocuğunu sıcak fırına koyduğunu itiraf etti. Komşuların ihbarı üzerine eve gelen polisler çocuğun vücudunda yanıklar olduğunu tespit etti.

300 BİN DOLAR KEFALET ÖDEYECEK

Zavallı çocuk önce yerel bir hastaneye götürüldü, daha sonra ise hava ambulansıylaDallas'taki bir başka hastaneye sevk edildi. Çocuğun vücudunda 2. ve 3. dereceden yanıklar olduğu rapor edildi. ''Onları sürekli birlikte oyun oynarken görürdüm.'' diyen görgü tanığı bir komşu, perşembe gecesi ise Hatcher 'ın her zamankinden farklı olarak ''çok yüksek sesle müzik dinlediğini'' ve ''garip davranışlar sergilediğini'' bildirdi.

Gözaltına alınan Hatcher için 300 bin dolar kefalet bedeli kondu.
http://www.haberler.com/

http://www.haberler.com/amerikali-kadin-2-yasindaki-cocugunu-sicak-8283132-haberi/

Son düzenleyen: Moderatör:
Offfff offfff offff, lanet olsun.

O çocuk annesine sarılmış, ondan böyle birşey bekler mi, o onun kahramanı, herşeyi, o küçük dünyasında anne figirü merhamet ve sevgi demek

O çocuğu alsınlar o canavardan.

Dünyada bir yerlerde her an her dakika çocukların böyle şeylere maruz kaldığını düşündükçe çıldırıyorum.

Rabbim ne olur fırsat verme ne olur

o kadar nefret eder oldumki .. bu tarz annelerden resimlerde annesini öpüyor kucağında uyuyor o kadın o bebek için bir LİMAN ama sonrasında gelen felaket şu haberi okudum öyle ağladımki pc başında ..bilgisayarı açmak istemiyorum haberleri izlemek istemiyorum çocuk haberlerini duymak istemiyorum..Dünyayı kirlettik biz kirlettik..şu güzelim dünyayı kirlettik..

Off iş yerindeyim hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi.
Nasıl kıyıyorlar çocuklara aklım almıyor melek onlar ya

İsyan etmek anlamında değilde.. Hep sorarım kendi kendime Allahım neden böyle insanlara evlat sahibi olma hakkını verir diye..
İnsanın ruh sağlığı ne kadar bozulursa bozulsun.. Bunların içinde yok mu ki hiç annelik hissi..
İnşallah o zavallı bebek psikolojik ve fizyolojik derin yaraları olmadan kurtulur.

Belli ki akli dengesi bozuk bu kadının, yoksa kim böyle bir şey yapabilir? Değil evladı, yoldan geçen uyuz hayvana yapamazsın böyle bir şeyi hangi vicdana sığar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…