• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amerikalı Kadın, Çocuğunu Sıcak Fırına Koydu

Allah belani versin senin canı yaratık.. Pislik 2. 3. Derece yanık ne demek yaa..çocuğu mahvetmis.. Kahrolası aynısı yapılsın bu pisligede

Bundan seneler evvelde bakıcının böyle birşey yaptığı şehir efsanesi gibi dolaşırdı ortalıkta...
Para cezasından ziyade keşke bir kliniğe yatırsalarmış.
Yavrucak içinde çok üzüldüm.

akıl saglıgı bozulmuş bu kadının yoksa sanmıyorum yapacagını boyle bir sey isterse annesi olmasın . hiçbir insan evladına yapılamaz bu şekide bir davranış . bebek umarım sağlıgına bir an önce kavusr anneye para cezsaı degil klinige yatırmaları gerekiyor nassıl bir kanun tovbe yarabbi ya :KK62:

Kadın bişeyler içmiş demek ki yazık bebek varken içilmese bari çocuğu gözü görmemiş....

Hiçbir anne bunu yapmaz, kesinlikle akıl ve ruh sağlığı yerinde değil, anne değil herhangi bir insan bile yapmaz...

Tovbe estagfirullah. Annem bana kucukken yerim seni sosis falan derdi, durumu ciddiye almis bu ruh hastalasi. Ne insanlar var allahim mukayet ol bunlara..

Back