• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Amerika'dan etiketli 26 numara yağmur botu

carpelumina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
389
1
116
Kocaeli
$image.jpg $image.jpg $image.jpg$image.jpg

Amerika'dan hediye geldi, etiketi üzerinde, erkek çocuklar için harika bir çizme....

Bize olmadığı için 30 tl ye satıyorum.

Alana hayırlı olsun...

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 97
Burda fotosunu gördüğüm botlar, senin evinde bir işe yaramazken, benim 4 yaşındaki oğlumun sevinçle birgün boyunca evde botlara gezmesine, gözlerinin ışıldamasına vesile oldu. Bayıldım, oğlum bayıldı, babası bayıldı :)) çok çok teşekkür ederiz botlar ve indirimin içinde.. Hepimizin çocukları gülsün, masumlar mutlu olsun inşallah..

Burda fotosunu gördüğüm botlar, senin evinde bir işe yaramazken, benim 4 yaşındaki oğlumun sevinçle birgün boyunca evde botlara gezmesine, gözlerinin ışıldamasına vesile oldu. Bayıldım, oğlum bayıldı, babası bayıldı :)) çok çok teşekkür ederiz botlar ve indirimin içinde.. Hepimizin çocukları gülsün, masumlar mutlu olsun inşallah..

Nasıl mutlu oldum:) nasıl sevindim anlatamam :) Allah sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin... Onların küçücük bir mutluluğu bile dünyalara bedel... Sattığım hiçbir şey beni bu kadar mutlu etmemişti, anlattıklarınızdan sonra nasıl huzurla doldum anlatamam:)

Nasıl mutlu oldum:) nasıl sevindim anlatamam :) Allah sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin... Onların küçücük bir mutluluğu bile dünyalara bedel... Sattığım hiçbir şey beni bu kadar mutlu etmemişti, anlattıklarınızdan sonra nasıl huzurla doldum anlatamam:)

Neyle giydirsen oluyo. Çok çok seviyoruz. Bizde en çok bu alışverişde mutlu olduk. Oğlum kıyafetlerine ve ayakkabılarına çok pipiriklidir :) ama botlarını çok çok seviyor. Bizden size kocaman sevgiler..

Back