Amerika'da Saglik Sigortasi Sorunu

ece_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
12
0
34
Amerika'nin Pennsylvania eyaletinde yasiyorum, 21 yasini gectigim icin devletten yararlandigim sigortami kestiler. 23 yasindayim ve ogrenciyim ve ozel sebeplerden dolayi calisamiyorum. Bulundugum yerdeki case workerla konustum ama bana medicaid/medicareden faydalanabilmem icin ya hamile olmam gerektigini ya da disable olmam gerektigini soyledi. 65 yasindan buyuklere verebiliyorlarmis. Ozel sigortalari hepsini kapsamiyor ve bizim gelirimiz sigortaya basvurucak kadar yuksek degil. Herkes gibi benimde saglik sorunlarim oluyor ve bu durumu evde cozmeye calismam yeterli olmuyor. 3 aydir suren saglik problemim var artik psikolojik olarak da coktum. Kendimi 3. dunya ulkesinde gibi hissediyorum. Amerika'da yasiyorum ama doktora gidemiyorum. Acilden mecbur kaldim bir kac defa gitmeye ama sonradan gelen billeri odemeye gucumuz yetmiyor. Lutfen bildiginiz bir cozum oneriniz varsa yardim edin bana. Simdiden cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…