Amerikada Hangi Markayla Neler Pişiriyorsunuz

mamun

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
497
0
Selam Yine benzemuszemus
Kızlar Amerikada hangi markayla neler pişiriyorsunuz.Sanırım burda ben bu konuda zorlanıcam.Gerçi bi arap marketi bulduk türkiyedeki markalar var salça filiz çay falan...Ama orasıda aşırı pahalı...Sürekli dondurulmuşda yemek istemiyorum.Eşime kalsa fast foodla idare eder ama böyle devam edersek,Baskül ailesi olucaz:icecream:
Bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım var

nerede yasiyosunuz? turk marketleri yok sanirim... ben zorluk cekmiyorum kahvaltilik turk marketleri oldugu icin oradan aliyorum.. diger urunler de var zaten goyanin urunleri iyi mercimek, pirinc, nohut vs. icin... hic hazir, dondurulmus yemek kullanmiyorum....

eski bir konu fakat.bende 3 ay once tasindim amerikaya siz neresizdesiniz ?

selamlar ben de amerikadayim 3 yildir arap ve Turk marketlerinde cogu turk urunlerine ulasmak mumkun, spesifik aradiginiz bir sey var mi? bir de neredesiniz

selamlar ben de amerikadayim 3 yildir arap ve Turk marketlerinde cogu turk urunlerine ulasmak mumkun, spesifik aradiginiz bir sey var mi? bir de neredesiniz

Ben Las Vegastayimm.bir turk marketi buldumm ihtiyaclarimi oradan karsiliyorummm.Siz neresindesiniz Amerikaninnn ?

Ben Las Vegastayimm.bir turk marketi buldumm ihtiyaclarimi oradan karsiliyorummm.Siz neresindesiniz Amerikaninnn ?

waww LAs Vegas :) esim cok istiyor oraya gelmeyi, biz su anda North carolinadayiz,ne amacla gelmistiniz

Biz greencard ile geldik Amerikaya.Yasamak icin.Esim suan zaten calisiyor.Yakin zamandada kursa baslicamm :) siz ingilizceyi ogrenmekte zorlandiniz miii ? bu arada evet las vegas cok guzel bi yer ve otelleride inanilmaz ucuzzz diger sehirlere gore :))

Arkadasim ben de ilk geldigimde zorluk cekmistim ....:)) Sana tavsiyem evde yemek yapmayı ogren yoksa hosgeldıniz sismanlar ulkesine derler size de .... Ben ilk geldigim ay 5 kilo aldım sonrasında evde yemek yapma girisimlerine basladım su an cok memnunum hem zayıf kalıyorsunuz hem de alıstıgınız o nefis turk yemeklerini yiyebiliyorsunuz :))

biz disardan hic birsey yemiyoruz.fast food asla!!!! malum adamlar rahat rahat domuz eti yagi kullaniyorlar.sadece turk arap restoranlarinda yiyebiliyoruz ama bizim oldugumuz yerde cok yok.daha cok newyork ta varmis onlar..uzerinde U veya K veya HELAL yazan urunleri aliyoruz.onlarda sakincali bi sey yok demek oluyor.turk-arap marketleri var ama bazi seyler asiri pahali oluyor....artik ekmek,kebap herseyi evde yapiyorum.bazi seylerin ozlemini cekince hic yapmaya kalkismadigim seyleri burda tariflere bakarak yaptim.tulumba tatlisi,sokak simidi,lahmacun,iskender vs gibi seyleri..nerdeyse tipatip aynisida oldu yani..mesela ilk geldigimizde peynirleri arap marketten aldik 2 ay..ama begenmeye begenmeye yedim ben.tam istedigim markalar yoktu.sonra cok buyuk toptan satis yapan bi market var orda bir suru U ve K li peynir bulduk.tam istedikelrimi buldum hemde araptakinden daha ucuz.sonra bide avustralya kuzusu diye bisey var helal kesim,paketli oluyor.o buyuk markette ondannda oluyor.arap marketten aldik basta ama bi tanesini sonradan ogrendik arasinda helal olmayan etlerde varmis.artik at mi esekmi domuzmu bilmem:26rdan almiyorum birdaha..baska ufak ama temiz bi arap market bulduk,kendileri kesiyormus ordan aliyoruz kiymayi danayi falanda..idare ediyoruz iste yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…