ameliyattan sonra

_butterfly

sonsuza kadar...
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
849
2
Merhabalar..Ben ameliyat olmadım,göğüslerim çok küçük ve ameliyat olup olmama konusunda gel-gitler yaşıyorum uzun zamandır.Doktora gidip sormak en iyisi belki,ama burada tecrübe edinmiş olan çok arkadaş var.Ameliyattan sonra mutlu olanlar da var,mutsuz olanlar da.İsterim ki herkes mutlu olsun,ama en başında da sağlıklı.Güzel görünmek ve kendimizi daha iyi hissetmek için yapıyoruz bütün bunları;ama sağlık elden gittikten sonra bir kıymeti yok.Benim merak ettiğim silikon taktırdıktan sonra emziren bayanlar oldu mu,buna bi zararı var mı?Ayrıca cinsellik açısından,bi his kaybı yaşanıyor mu?Bunlara muhtemelen evli bayanlar cevap verebilir:)
Bir de sırtta bir ağrı oluyor mu?sonuçta yıllardır sırtımıza hiç bir yük binmemiş durumda(çünkü göğüslerimizin hiç bi ağırlığı yok,benim öyle en azından).Bilgim olmadığı için soruyorum,okuduğunuzda gülebilirsiniz:);az da olsa kamburluğa yol açar mı acaba?
Herkesin bünyesi farklıdır,ama en azından cevaplardan genel durumu öğrenebiliriz.Şimdiden ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler.opuyorumnanaktan

sırt ağrısı-kambur durma ilk zamanlarda çok oluyor çünkü deri geriliyor ama sonra geçiyor.Diğer konularda olumsuz birşey hiç duymadım ben arkadaşlardan ama en önemlisi doğru doktoru bulmak benim 52.günüm ama çok mutsuzum

genellikle boyut konusunda istenilen sonuca ulasılmıyo canım sana tawsiyem yaptrmedan doktorna büyük istedgini belirt sen ne kadar büyük de desen zamanla küçülüyolar we drlar da pek büyük takma taraftarı degil bu yüzden ilk belrtecgn sey bu olsun.. bnm tam 6 ayım doldu suan kendi gögsüm gbi hissediyorum hiç kmsede anlamıyo silikon oldugunu..görüntüden de belli degil dokunulunca da..cidden ihtiyacın warsa ekonomk acıdan da uygunsan yaptr bnce..ilk zamnlar biraz sıkıntı yasarsın o da zamnla geciyo :KK66:

canım ilk önce sana tavsiyem eğer küçük göğüs sevmiyorsan kii bende sevmiyorum 325 taktırdığım halde küçüldü,,350 cc den aşağı taktırma..ayrıca hiç bir şekilde his kaybı yaşanmıyor..bel ağrısı falan olmuıyor..bide ben göğüs altından taktırdım..en iyisi böyle bence

Hala karar veremedim işte ve göğüslerimin küçüklüğünden çok rahatsızım.Teşekkür ederim herkese.esmeralda sen neden mutsuzsun???

ssheker07 canım zaten takip edenler bilir benimki çok acılı olmuştu şu an çok iyiyim ama boyutu istediğim gibi değil ve doktorun hatası var yani tüm bunlara değmedi onun için üzgünüm

evet doktor sonucta kendi zevkine göre karar verio.. bende aşırı büyük gögüs istemem bence dogal durmaz.. ama sizin zevknz sizin bedeniz :)

kaça ameliyat oldunuz? sizce doktor seçimini neye göre yapmalıyım? nelere dikkat etmeliyim? adı cok duyulmus doktorlara da gitmek istemiyrm cok pahalı oldukları icin.. yada varmıdır uygun ama adı duyulmus doktor?

X