- 16 Mayıs 2009
- 849
- 2
- Konu Sahibi _butterfly
Merhabalar..Ben ameliyat olmadım,göğüslerim çok küçük ve ameliyat olup olmama konusunda gel-gitler yaşıyorum uzun zamandır.Doktora gidip sormak en iyisi belki,ama burada tecrübe edinmiş olan çok arkadaş var.Ameliyattan sonra mutlu olanlar da var,mutsuz olanlar da.İsterim ki herkes mutlu olsun,ama en başında da sağlıklı.Güzel görünmek ve kendimizi daha iyi hissetmek için yapıyoruz bütün bunları;ama sağlık elden gittikten sonra bir kıymeti yok.Benim merak ettiğim silikon taktırdıktan sonra emziren bayanlar oldu mu,buna bi zararı var mı?Ayrıca cinsellik açısından,bi his kaybı yaşanıyor mu?Bunlara muhtemelen evli bayanlar cevap verebilir:)
Bir de sırtta bir ağrı oluyor mu?sonuçta yıllardır sırtımıza hiç bir yük binmemiş durumda(çünkü göğüslerimizin hiç bi ağırlığı yok,benim öyle en azından).Bilgim olmadığı için soruyorum,okuduğunuzda gülebilirsiniz:);az da olsa kamburluğa yol açar mı acaba?
Herkesin bünyesi farklıdır,ama en azından cevaplardan genel durumu öğrenebiliriz.Şimdiden ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler.opuyorumnanaktan
Bir de sırtta bir ağrı oluyor mu?sonuçta yıllardır sırtımıza hiç bir yük binmemiş durumda(çünkü göğüslerimizin hiç bi ağırlığı yok,benim öyle en azından).Bilgim olmadığı için soruyorum,okuduğunuzda gülebilirsiniz:);az da olsa kamburluğa yol açar mı acaba?
Herkesin bünyesi farklıdır,ama en azından cevaplardan genel durumu öğrenebiliriz.Şimdiden ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler.opuyorumnanaktan