Ameliyattan sonra sütyen seçiminiz

frozensky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
42
0
Merhabalar kızlar. :KK3:
Öncelikle kısa bir not geçicem, 1 hafta önce ameliyat oldum ve hemen hemen iyileştiğimi ve artık farklı sütyenlere geçmek istediğimi söyleyebilirim.
Bu yüzden bu konuyu açtım.

Ameliyat olan arkadaşlarım, ameliyatınızdan ne kadar süre sonrasında normal sütyenlerinize geçtiniz?
İyileşme sürecinizde sporcu sütyeni haricinde kullanmış olduğunuz bir sütyen oldu mu?
Ve ameliyatınızdan sonra, iyileşme sürecini de atlatınca ne tür sütyen kullanmaya devam ettiniz?

canım dıkıslerın suan ıcın hassatır ve en az dıkıslerının hassasıyetı gecene kadar sporcu kullan..dıgerlerı dıkıs ızın meme altındaysa tahrıs eder..ben nbb nın sporcusunu aldım dar oldugu ve sıktıgı ıcın sekıl almasında da yardımcı oluyo..ve benım doktorum sıkı bır sporcu sutyenı kullan sekıl alması ıcın onemlı demıstı..ben 2 ay sporcu kullandım doktorum 1 aydan sonra yanı o yara kapandıktan sonra altı metalsız sutyenlerden kullanabılırsın dedı onlarda cok demode oldugu ıcın almadım ve 2 ay boyunca sporcu sutyenı kullandım ve daha sonra altı metallılere gectım..
yanı kısaca dıkıs hassaıyetın gecene kadar 1-2 ay sporcu kullansan ıyı olur

Canım gizemin de dediği gibi en az 2 ay sporcu sütyeni kullanman gerekli çünkü göğüslerinin yeni şekil aldığı bu donemde balenli sutyen kullanırsan göğüslerinin alt tarafında şekil bozukluğuna sebep olabilir...

sporcu sütyeninde de alttaki lastiğin ne kadar kalın olduğu önemli. özellikle de dikleştirme & küçültme ise.

Ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti,en rahat ettigim sütyen sporcu sütyeni,özel davet ve gecelerde hiç sütyen kullanmıyorum daha sexi oluyor :KK9: Gece eşim için güzel dantelli,tül sütyenler kullanıyorum...:KK12::KK52:

bende yatarken saga sola dönerken göğüslerim hareket etmesin diye bi sporcu sütyen arıyorum.yeni meme büyütme ameliyatı oldum.hangi marka tavsiye edersiniz? nbb baktım, yarım atlet gibi yanlardan toplamıyor sanki ..bilemedim..

Ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti,en rahat ettigim sütyen sporcu sütyeni,özel davet ve gecelerde hiç sütyen kullanmıyorum daha sexi oluyor :KK9: Gece eşim için güzel dantelli,tül sütyenler kullanıyorum...:KK12::KK52:

Ay canım ben 15. günden beri hiç sütyen takmadım :90: İyi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama çok rahat ettim :KK64: tabi havalar soğuktu , üst üste giyinmekten belli olmuyordu ama ince kıyafetlerin zamanı geldi , artık sutyensiz yapamam herhalde :44: :90:

Son düzenleme:
Kızlar benim de göğüs büyütme ameliyatı olalı 1 ay oldu, sporcu sütyenini 2. aya geçince geceleri tak dedi doktorum, gündüz ise normal sütyen mi yoksa hiç sütyen takmamak mı, hangisi doğrudur acaba??

şimdilik sporcu sütyenini çıkarmaktan fena korkuyorum düşeceklermiş gibi geliyor :78: inşallah 2 hafta olduğunda bende sporcuyu çıkardığımda rahat edebilirim :26:

Kızlar cevaplarınız için teşekkürler. Nasıl yaptığımı şöyle söyleyeyim;
Sporcu sütyeni gerçekten çok rahat, iyi güzel. Ancak yine de şimdi bu yaz günlerinde ince giyiniyorken hoş durmuyor.
O yüzden ben de dışarıya çıktığım zamanlarda sporcu sütyenini çıkartıp, kendikilerimi giyiyorum. Eve döndüğüm gibi yine sporcu sütyenine devam. Ve bunu ameliyat olduktan sonraki 4. günde gerçekleştirdim. Ama şunu ekleyeyim, meme dokunuz az ise benim yaptığım gibi yaptığınızda protez böyle nasıl desem, dokunduğunuzda kıvrımlı geliyor elinize boşta kaldığı için. O yüzden sporcu sütyenini öneriyorlar, sıkıca sardığı için.
Ama artık doktorum bile en son kontrolümde geç istersen istediğine dedi.

20 günden sonra tatile felan cıkılırmı ben onu merak ediyorum.sanırım cıkılamaz.2 ay kullanılacaksa o sutyen :KK43: bir tatil daha kötü gececek olmayan memelerle:KK58:

7 gun oldu amelıyat lalı doktorumun verdıgı medıkal bır sporcu sutyenı kullanıyorum cup lu olanlardan. cıkardıgımda hıc rahat olmıyor dusecek gıbı. ama dısarı cıkarken de hıc hos durmuyor bu sutyenler tshırtun altından ben de bı yontem kesfettım. bu sutyenlerın protez koyma yerlerı var oraya su yapıskanlı jel sutyenler var ya onlardan takıyorum cok super oluyor hem rahat hem de hos :KK70:

bu sporcu sutyenlerı goguslerın guzel sekıllenmesını saglıyormus o yuzden 2 hafta boyunca hıc cıkarmamamı soyledı doktorum

X