merhaba hanimlar
ben kızılay da doçent bir hanım ismi sevtap hamdemir e vajina estetiği ile ilgili bilgi alamk için gittim ama konuşmanın sonunda bana ameliyetsız vajina daraltma yapmamızı önerdi bende hemen oracıkta heyecanlandım ve işlemi uygulattım.Sonrada işe nasıl gidicem diye kaygılandım oda bana
sonra ertesi gün için rapora ihtiyacım olmayacağını söyledi.hakikaten şimdi bilgisayarda takılacak kadar iyiyim.
merhaba hanimlar
ben kızılay da doçent bir hanım ismi sevtap hamdemir e vajina estetiği ile ilgili bilgi alamk için gittim ama konuşmanın sonunda bana ameliyetsız vajina daraltma yapmamızı önerdi bende hemen oracıkta heyecanlandım ve işlemi uygulattım.Sonrada işe nasıl gidicem diye kaygılandım oda bana
sonra ertesi gün için rapora ihtiyacım olmayacağını söyledi.hakikaten şimdi bilgisayarda takılacak kadar iyiyim.
nasıl yanı vajinamı daralttılar naptılar anlayamadım pardon acıklık getırımısınız?
nasıl yanı vajinamı daralttılar naptılar anlayamadım pardon acıklık getırımısınız?
merhaba hanimlar
merhaba hanimlar
merhaba yazını okuyunca bi an heyecanlandım. Ben ilk ameliyatı başka bi doktora oldum labiaplasti? Güya ama hiç memnun kalmadım dr sevtap hanımla görüştüm yeniden olmak istiyorum telefonda süper moral verdi tabi işinde de iyi olacağını umuyorum bekarım ve evlilik umutlarımı ona bağladım yoksa ömür boyu bekar kalacagm. Formda onunla iliğili araştırma yapıyorum. Inşallah bana da yardım eder
aman arkadaşım iyi araştır kk da forumlarda bazı arkadaşlar hiç memnun kalmamışlar hatta içlerinde oturmalarına bile engel oluşturucak durumlara düştüklerinden bahsedenler bile olmuş benden uyarması umarın istediğin sonucu alırsın iyi şanslar
uyarın için sağol şansımı deneyeceğim . Korkuyorum da tabi tecrübesi yada bilgi si olanlar varsa fikir istiyorum . Ağrıya dayanırim sonuç güzel olsun istiyorum ağrı mutlaka olur sonuçta hassas bi bölge ve işlem yapılıyor. Estetikte başarısı nasıl acaba
:))))Ne kadara yaptırdınız ve ağrısızmı oldu. sadece merak ettim.
:))))bende anlamadım hakikaten nasıl oluyor ameliyatsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?