Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni dusunduren gunah mi acaba diye merak etmem silikon gunah belki bu degildir diye umit ediyorum
Enjeksiyona ben de sıcak bakanlardanım yeter ki ameliyat olmasın. Şahsen korkuyorum ben silikondan. Neyse, benimkilerin dolgunlaşma nedeni doğum kontrol iğnesiyle şerbetçi otu anacım opuyorumnanaktan
adından anlaşıldığı gibi korunma yöntemlerinden biri.Dogum kontrol ignesi nedir? nasil kullaniliyor ve ne ise yariyor?
ben merak ediyorum yaptıran var mı acaba ? araştırdım baya ama uzun süreli bir işlem olmadığı ve 18 ay gibi bir süre içinde etkisinin azaldığı söyleniyor,herhangi bir zararı var mı buda önemli tabi
kıslar yalnıss bu yintemde etkisinin bir iki yıl sonra kaybolduğunu duymuştumm:)))yani kalıcı değilllllmaz:
İyi de arkadaşlar, Hyalüronik asit dudak dolgularının da ana maddesi. Evet tamam vücuda zararı yok ama en iyi dudak dolgusu bile en fazla 6 ayda eriyip gidiyor. Yani bi düşünsenize 1 saatte balkonlar "ulu" olmuş:) sonrasında 6 ay boyunca hergün erimelerini izliyorsun. Azap bu yahu!! Daha büyük psikolojik travma! İnsana kafayı yedirtir
canım ben yaotırdım aquafilling kalıcılığı öyle dudak dolgusu gibi 1-2 sene değil 5-8 sene arasında değişiyor yanlış bilgilendimr olmasınn!!
canım bu aquafilling avrupada 2004'den beri uygulanan bi sistem dolayısıyla üzerinden 10 sene geçmiş ve kanser ya da bu tür olumsuz vakalara rastlanmamış, türkiyeye gelişi resmi olarak 2 sene öncesine dayanıyo, ayrıca ömrü 5-8 sene arası yani beşinci senesinde hop diye erimiyor zamana yayılan bi süreç sonra gidip tekrar eklettirebilme gibi bir pratiğin de var
güvenmesem yaptırır mıyım hiç?
canım peki kaça yaptırdın