- 3 Ekim 2007
- 3.572
- 928
Açıkçası ben ameliyattan çok farklı bir sonuç olacağını sanmıyorum belki süresi birkaç yıl eksik olabilir. Ameliyat örn. 6-7 yıl ise bu işlem de 4-5 yıl kalıcıdır. Doktorlar 5 yıl diyor. Sigara, su tüketimi, yaş v.s. etkili. Neden böyle düşündüğüme gelince bu operasyonu olmayan bilemez ama bu da ameliyat kadar zorlu bir süreç yaşatıyor. Yani iyileşme süreci ameliyattan farklı değil. O kadar kolay bir süreci yok. Fiyat ameliyatın 3/1'i kadar bir miktar etki süresi eksikliğini de öyle tolere ediyor. Ameliyat için de görüştüm Plastik cerrahlarla 5000-7000 tl arası fiyat verenler oldu. Bu işlem 4 yıl bile gitse ki bence gidecek 1600 tl vermiş biri olarak yıla 400 tl düşer. Yılda 400 tl yi neye vermiyoruz ki. Göz kremi bile o miktardan fazla tutar. Kaldı ki ameliyatta sonsuza kadar gitmiyor. Yaşlanma devam ettikçe yine göz kapağı değişiyor. Ben zaman içindeki durumumu dürüstçe burdan yazacağım. Eğer denildiği gibi 1-2 ay da eskiye dönerse herkesi uyaracağım. Para kolay kazanılmıyor. Ancak ben işlem sonrası durumu bildiğimden bunun ameliyata yakın sonuçları olacağını ve en az 3-4 yıl süreceğini düşünüyorum. Yakın bir arkadaşım göz kapağı ameliyatı oldu ve çok pişman..Gözünde asimetri oluştu. Gözleri küçüldü..Ama tabii ki bazı vakalarda ameliyat tek çözüm olabilir. Onu da dr. lar söylüyor. Bu işlem 3 kez tekrarlana biliyormuş. Memnun kalmayan 2. 3. seansı da yaprıtabilir bence.
Merhaba. Bende yaptırdım. Tam etkisiz değil gibi. Açıkçası bence çok sorun yoktu. Çok anlamadım. Sen 2. Seansı yaptıracak misin. Doktor bana gerek görmedi tek seans yaptı. 1800 lira ödedım. 2. Seansta ısrar etmedik çünkü bir değişiklik olmazdı. Görünümüm zaten iyi. Normalde de iyiydi. Plexr hoşluk kattı. Eylül de istersem 2. Seansı yapacağını dedi.Açıkçası ben ameliyattan çok farklı bir sonuç olacağını sanmıyorum belki süresi birkaç yıl eksik olabilir. Ameliyat örn. 6-7 yıl ise bu işlem de 4-5 yıl kalıcıdır. Doktorlar 5 yıl diyor. Sigara, su tüketimi, yaş v.s. etkili. Neden böyle düşündüğüme gelince bu operasyonu olmayan bilemez ama bu da ameliyat kadar zorlu bir süreç yaşatıyor. Yani iyileşme süreci ameliyattan farklı değil. O kadar kolay bir süreci yok. Fiyat ameliyatın 3/1'i kadar bir miktar etki süresi eksikliğini de öyle tolere ediyor. Ameliyat için de görüştüm Plastik cerrahlarla 5000-7000 tl arası fiyat verenler oldu. Bu işlem 4 yıl bile gitse ki bence gidecek 1600 tl vermiş biri olarak yıla 400 tl düşer. Yılda 400 tl yi neye vermiyoruz ki. Göz kremi bile o miktardan fazla tutar. Kaldı ki ameliyatta sonsuza kadar gitmiyor. Yaşlanma devam ettikçe yine göz kapağı değişiyor. Ben zaman içindeki durumumu dürüstçe burdan yazacağım. Eğer denildiği gibi 1-2 ay da eskiye dönerse herkesi uyaracağım. Para kolay kazanılmıyor. Ancak ben işlem sonrası durumu bildiğimden bunun ameliyata yakın sonuçları olacağını ve en az 3-4 yıl süreceğini düşünüyorum. Yakın bir arkadaşım göz kapağı ameliyatı oldu ve çok pişman..Gözünde asimetri oluştu. Gözleri küçüldü..Ama tabii ki bazı vakalarda ameliyat tek çözüm olabilir. Onu da dr. lar söylüyor. Bu işlem 3 kez tekrarlana biliyormuş. Memnun kalmayan 2. 3. seansı da yaprıtabilir bence.