Gözüne ameliyatsız göz kapağı est. Yaptıran varmı. Şuan ikinci günüm inanılmaz şişti.plexr denen cihazla yaptılar. Normal diyorlar ama bu süreci yaşayan arkadaş varsa konuşmak isterim
Melisagun08 cok gecmis olsun.ben de cok istiyorum ameliyat korkutuyor bu uygulamayi dusundum.lutfen uyeligini kapatip gitme surecten bilgi ver bana ve fiyat bilgisi verebilirsen cok sevinirim
Gözüne ameliyatsız göz kapağı est. Yaptıran varmı. Şuan ikinci günüm inanılmaz şişti.plexr denen cihazla yaptılar. Normal diyorlar ama bu süreci yaşayan arkadaş varsa konuşmak isterim
Merhaba plexr gözüme değil cildime yaptırdım asla ödem olmadı ama göz hassas önce yara gibi Kabuk olacak ya deride sulanma bagliyordur belki ama ödemi indirme yolu olmalı gerçi açık yara noktaları şu anda danışın ama başka yere bence
Merhaba ben yaptırdım. Mayıs ayinda. Hicbir degisiklik olmadı. 15 gun sonra ikinci seans yapalim mutlaka olacak dediler 2. Defa aynı acı şişlik vs cektim boşu boşuna. Sonuc hüsran. Tamamen kandirmaca islemin hemen sonrasinda göz kapaği yakıldığı icin normal olarak bir gerginlik oluyor. Deride yanık oldugunda deri gerilirya hani oyle düşünün ancak şislikler ve yara kabukları gittiginde eski halini aliyor. Cok arastirdim en iyi yerde yaktirdim sonuc ayni. Bosuna vakit ve nakit kaybı. Piyasada sertifikasız cihazlar var onlar çin malı vs bizim cihaz son teknoloji diye ikna etmeye calisirlar beni de oyke ikna ettiler ama kesinlikle işe yaramiyor.