• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatsız göz kapağı estetiği (plexr)

humeyra92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
1.045
836
123
3 ay önce göz kapağımın kenarlarındaki düşüklük için izmir alsancakta gittiğim Çilem kaya koç kliniğinde plexr ile göz kapağı estetiği yaptırdım 3. Seansım bugün bitti ve ben ilk seansta bile çok memnun kaldım...şuan tabiki oldukça ödem var birkaçgün şişlik oluyor kabuklar döküldükten sonra sonuç belli oluyo zaten bikaç haftaya kadarda tamamen oturuyo yani ödem tamamen gidiyor...benim göz kapaklarım çok sorunlu değildi sadece göz kenarlarımda hafif düşüklük vardı oyüzden ameliyat tercih etmedim plexr ı çok araştırdım internette izmirde bunu yapan çok isim yoktu sanırım 2 kişi vardı benim gördüğüm kadarıyla belki başka vardır bilmiyorum ama ben çilem kaya koç u tercih ettim tamamen tesadüftü...iyikide onu seçmişim çok tatlı bi bayan zaten gidince görüceksiniz... kendisi dermatolog... tavsiye ediyorum plexr düşünenlere :KK54:

merhaba..3 seans nasıl yaptırdınız? ameliyat gibi bir süreç var..çok fazla düşüklük yoktu demişsiniz. 3. seansa neden gerek oldu? tek seansla düzelebiliyormuş diye duydum da..

Back