Ameliyatsız gençleştirme için DPL ışık terapisini tavsiye ediyorum

itmisil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
15
0
Arkadaşlar herkese merhaba. Ameliyatsız cilt gençleştirmesi için ABD'den yeni getirilen ışık terapi cihazı Derin Işık DPL Terapi Sistemini tavsiye ediyorum. Resmen cilt yeniden gençleşiyor. Evde kullanılabiliyor, fiyatı da çok makul. Üstelik ağrılara da iyi geliyor.Bilginize

Bu bir cihaz ve satın alınıp evde kullanılabiliyor. Fiyatı 499 dolar. 12 taksit yapıyorlar. DPL terapi diye aratırsanız web sitelerinden bilgi alabilirsiniz. Amerikada 2006 yılından beri satılan bir cihaz.

Nasıl bulabildiniz mi cihaz hakkında bilgiyi?

Bu arada web sitesi şu: xxxxxx

Size iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Sermin,

Ameliyatsız gençleştirme konusunda DPL Terapi Sistemi hakkında başkaca bunu yaptıran var mı ve bu cihazla 5-10 yıl gerisi hedeflenebiliyor mu diye sormuşsun.

Evet cihazı mesela ben kullanıyorum ve kendimde sonuçları görüyorum. Harika! Ayrıca Şubat 2012 Harper's Bazaar dergisinde de bu cihazla ilgili yazı çıktı ve 211.sayfada aynen şöyle deniyor:"....Cilt altını ısıtarak hücre fonksiyonlarını hızlandıran bu sistemin gençleştirici etkilerine şahit olduk ve çok etkilendik. Anti Aging rutininizi sadece kremlerle sınırlandırmayın ve yeni yaklaşımlara kucak açın. Daha detaylı bilgi için dplterapi.com'u tıklayın." Bu arada yazı bir reklam değil - yeni ürünleri tanıtan sayfada yazdılar.

Diğer sorun gelince. Evet, 5-10 yıl gerisi hedeflenebiliyor. Cihazın web sitesindeki öncesi-sonrası fotoğraflarına da bakmanı tavsiye ederim. Çok etkileyici. Ama tabi bu bir süreç ve her gün 17 dakika kullanmak gerekiyor. Sonuçta botoks gibi tek bir seferde yüzeysel değişiklik yapan ve ani sonuç veren değil, kullanıldıkça cildi içeriden gençleştirmeye başlayan bir cihaz. Ciltteki değişiklikleri de etap etap görüyorsun. Kullanmanı tavsiye ederim.

İtmisil siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? cildinizde ne gibi değişiklikler oldu? bir de bunu örneğin 2 ay hergün 17 dk. kullandık..ve cildimizde büyük değişimler oldu..bunu korumak için yine hergün mü 17 dk kullnmalıyız? yoksa cildimiz düzeldikten sonra haftada 2-3 kez kullansak yeterli olur mu? ben de bir kaç haftadır bu ürünü araştırıyordum da..isabet oldu..yurtdışı sitelere bile baktım..benim cildim yağlı ve kalın..gözeneklerim var..kırışıklık yok..gülme çizgilerim var.. ve gözaltlarım mor biraz..sarkmaya eğilimli yani..sarkmaya eğilimli ciltlere de faydalıdır umarım..

İtmisil siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? cildinizde ne gibi değişiklikler oldu? bir de bunu örneğin 2 ay hergün 17 dk. kullandık..ve cildimizde büyük değişimler oldu..bunu korumak için yine hergün mü 17 dk kullnmalıyız? yoksa cildimiz düzeldikten sonra haftada 2-3 kez kullansak yeterli olur mu? ben de bir kaç haftadır bu ürünü araştırıyordum da..isabet oldu..yurtdışı sitelere bile baktım..benim cildim yağlı ve kalın..gözeneklerim var..kırışıklık yok..gülme çizgilerim var.. ve gözaltlarım mor biraz..sarkmaya eğilimli yani..sarkmaya eğilimli ciltlere de faydalıdır umarım..

Merhaba Honestysl. Ben cihazı Aralık ayında aldım. İlk başta sürekli 10 gün kullandım sonra araya işler vs. girmeye başladıkça araya kullanmadığım günler girmeye başladı. Ama yine de haftada 2-3 kere kullanıyorum. Bir de arabamın el frenini çekerken belimi incittim -nasıl yaptımsa :-) ve eyvah bu beni epey yoracak diyordum ki, DPL'i belimde kullanmaya karar verdim. Ertesi gün tüm ağrı yok oldu bir kere kullanmakla. Çok memnun kaldım. Cildimdeki etki şöyle: bir kere çok daha canlı, daha iyi nemlenmiş, daha parlak ve güzel görünüyor. Kırışıklıklarda da azalma oluyor. Hani şöyle saçını çok güzel yaptırırsın, ya da çok mutlusundur ve insanlar sende bir değişiklik var, ne oldu sana falan derler -işte öyle oluyor. Gayet iyi hissettirici bir şey yani. Bu arada cihazı ilk uyguladığında da zaten ciltte mutlaka etkili olacağını görüyorsun. Işıklar ısı vermiyor ama ışıkların önünde dururken bir süre sonra cildinin altının ısındığını, kan dolaşımının hızlandığını, cildinin yavaşça karıncalandığını hissediyorsun. Yani ışıklar epey faaliyet başlatıyor cildinde -hissediyorsun. Çok etkili birşey bence ve üstelik uzun dönemli faydası var. Anladığım kadarıyla bu cihaz herkesin kendi cildine ve yapısına göre etki ediyor. Ama herşekilde, ışıklar cildin 3 cm. altına kadar inebildiği ve hücrelere doğrudan kullanabileceği bir enerji sağlıdığı için ve bu da hücrelerin daha genç yaşlardaki gibi çalışmaya başlamasına ve çalışırken de kolajen ve elastin salgılamasına yol açtığı için mutlaka etki ediyor. Biliyorsun cildin yaşlanmasına kolajen ve elastin miktarındaki azalma yol açıyor. Cildin elastikiyetini de bu iki unsur sağlıyor. Yani kolajen ve elastin ne kadar fazlaysa sarkma da o kadar az oluyor. Morluklara vs. de bence iyi gelebilir çünkü kan dolaşımını da düzenliyor, toksinlerin atılmasına yol açıyor, hücrelerin daha iyi beslenmesini sağlıyor. Bir de sivilce ve aknelere de iyi geliyormuş bu cihaz. Benim cildimde pek sivilce yok ama teorisini ve nasıl çalıştığını anladım. Işıklar hücrelerin iyi çalışmasını sağladığı için bakteri ve mikroplarla da daha iyi savaşılmasına yol açıyor. Sonuçta akne ve sivilceler de yağ birikintilerinin cilt altında toplanması ve bakterilerden oluyor. Ayrıc hücre sıcaklığı artınca da bu bakterilerin bir kısmı ölüyor. Sonuçta joker gibi bir cihaz. :-)

Cildimiz düzeldikten sonra haftada 2-3 kez kullansak olur mu diyorsun. Bence olur. Hafifçe ara verilip, zaman zaman tekrar kullanmak eminim iyi olacaktır. Tıpkı spor gibi. Vücudu belli bir düzene getirdikten sonra artık bunu korumak için daha az spor yapmak yeterli. İşte aynı durum. Mesela ben birkaç gün kullanmayı unutuyorum sonra cildim biraz kuru gibi hissedersem hemen iki gün üst üste kullanıyorum ve cildim gayet güzel, nemli ve diri olmaya başlıyor.

Bu arada şunu da söyleyecektim - unuttum. Amerika'daki doktor Mehmet Öz, geçtiğimiz ay bu DPL cihazını Amerika'da televizyon programında tanıtmış. Videosunu şurdan görebilirsiniz: Holistic Health Gadgets | The Dr. Oz Show (ilk videonun 1:22. dakikası ile 1.54 dk. arasında) Cihazın NASA tarafından yapıldığını, astronotları uzayda tedavi etmek için geliştirildiğini ve çok güvenli olduğunu söylüyor. Videoda DPL'in el tipini göstermiş ve diz ağrısı çeken bir kişiye tavsiye ediyor. Biliyorsun cihaz hem ağrılar için hem de gençleşmek için kullanılabiliyor. Hatırladığım kadarıyla Mehmet Öz kendi blogunda kırmızı ışıkların anti-aging özellikleri olduğunu da vurguladı.

Bu arada bence el cihazı yerine asıl cihaz daha iyi çünkü el cihazının yüzeyi küçük ve yüzde kullanılırken sadece kısıtlı bir yere fayda sağlar. Oysa asıl cihazın panelleri bir kitap gibi ve tüm yüzü kaplayacak boyutta.

Paylaşımınız için tşkler... uygulamalarınızda son durum hakkında bilgi verirseniz sevinirim..

X