Ameliyatsız düzelmez mi bi bakın lütfen?

arkadaşlar benim bir çok diş problemim var dişerimin yamukluğu ayrı bişey onu zamanında maalesef tedavi olmadım fakat başka sağlık problemimde yoktu... şu anda diş etlerimde çekilme var çok kötü durumda acaba bunu hangi yöntemle hallederler ameliyat küretaj falan duydum ama çok korkuyorum yaa lütfen sizinde görüşlerinizi alabilrmiyim ya da benden başka böyle dişe sahip olan varsa ameliyatsız geçmez mi bu:s

Eklentiler

• $04072010(001).jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 113
  • $04072010(002).jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 94
canım bir üst başlıkta cihangül yıldırım doktor,soruları cevaplıyor,oraya yaz istersen sorunu,doktorumuz seni aydınlatır.

Benim diş etlerimde seninki gibiydi canım. Tedavi olursun olmadı operasyon olursun. Zaten lokal anestezi yapıyorlar, çok fazla acı hissetmezsin. Ben yıllar önce kuretaj oldum, zamanla şekil bozukluğu oldu diş etlerimde. Yeni pempe estetik oldum, daha güzel duruyorlar şimdi..

peki tedavinin ardınan ne kadar sürede iyileşme gösteriyor canım.. bu küretaj nasıl birşey bilgi verirsen sevinirm

Ön dişlerimde sıkıntım vardı, dişetlerimi kestiler sanırım kazıdılar, sonrasında yaktılar diş etlerimi.Benimkisi dikişiliydi. Bazı kişilere de dikiş atılmadan yapılıyormuş. ılk zamanlar çok hashasiyetim olmuştu benimkisi ağır geçmişti.Yüzüm şişmişti hatırlıyorumda.1 hafta içinde düzeliyorsunuz zaten. Ağrı kesiciler felan derken düzelirsiniz.Yalnız iyi bir yerde yaptırın donanımlı bir klinik olsun, kendi içlerinde röntgeni felan. Bazen bu işlem sonrasında kanal tedavisi gerekebilir belki. Ben 97 senesinde oldum, çok fazla donanımlı değildi o zamanlar klinikler. Şimdi daha avantajlıyız bu konuda. Benim o zamanlar çok düzgün yapmamışlardı zamanla çirkin bir diş etim olmaya başladı, geçen hafta diş estetiği oldum, oda ona benzer bi uygulamaydı, lazerle yapıldı. Şuan çok düzgün çok şükürler, eski görüntüm kalmadı artık. Korkmayın doktor önerdiyse olun mutlaka.

Son düzenleyen: Moderatör:

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için rozeline inşallah bende iyi sonuçlar alırım bakalım artık

Canım sen bu lazerle ameliyat işlemini nerede yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…