Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ön dişlerimde sıkıntım vardı, dişetlerimi kestiler sanırım kazıdılar, sonrasında yaktılar diş etlerimi.Benimkisi dikişiliydi. Bazı kişilere de dikiş atılmadan yapılıyormuş. İlk zamanlar çok hashasiyetim olmuştu benimkisi ağır geçmişti.Yüzüm şişmişti hatırlıyorumda.1 hafta içinde düzeliyorsunuz zaten. Ağrı kesiciler felan derken düzelirsiniz.Yalnız iyi bir yerde yaptırın donanımlı bir klinik olsun, kendi içlerinde röntgeni felan. Bazen bu işlem sonrasında kanal tedavisi gerekebilir belki. Ben 97 senesinde oldum, çok fazla donanımlı değildi o zamanlar klinikler. Şimdi daha avantajlıyız bu konuda. Benim o zamanlar çok düzgün yapmamışlardı zamanla çirkin bir diş etim olmaya başladı, geçen hafta diş estetiği oldum, oda ona benzer bi uygulamaydı, lazerle yapıldı. Şuan çok düzgün çok şükürler, eski görüntüm kalmadı artık. Korkmayın doktor önerdiyse olun mutlaka.
Ön dişlerimde sıkıntım vardı, dişetlerimi kestiler sanırım kazıdılar, sonrasında yaktılar diş etlerimi.Benimkisi dikişiliydi. Bazı kişilere de dikiş atılmadan yapılıyormuş. ılk zamanlar çok hashasiyetim olmuştu benimkisi ağır geçmişti.Yüzüm şişmişti hatırlıyorumda.1 hafta içinde düzeliyorsunuz zaten. Ağrı kesiciler felan derken düzelirsiniz.Yalnız iyi bir yerde yaptırın donanımlı bir klinik olsun, kendi içlerinde röntgeni felan. Bazen bu işlem sonrasında kanal tedavisi gerekebilir belki. Ben 97 senesinde oldum, çok fazla donanımlı değildi o zamanlar klinikler. Şimdi daha avantajlıyız bu konuda. Benim o zamanlar çok düzgün yapmamışlardı zamanla çirkin bir diş etim olmaya başladı, geçen hafta diş estetiği oldum, oda ona benzer bi uygulamaydı, lazerle yapıldı. Şuan çok düzgün çok şükürler, eski görüntüm kalmadı artık. Korkmayın doktor önerdiyse olun mutlaka.