Ameliyatımın 3. günü.Tamponum bugün alındı ve burun deliklerim kocaman :(:(:(

libby

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
71
38
Ameliyatımın 3. günü.Tamponum bugün alındı ve burun deliklerim kocaman :KK43::KK43::KK43:zaten yüzüm inanılmaz derecede morardı ve şişti dün neredeyse gözüm kapanmak üzereydi.Bir de bugün tamponu çıkarnca ne göreyim. Kocaman iki burun deliği bana bakıyor . Zamanla düzelir mi arkadaşlar :KK43::KK43:

Ameliyatımın 3. günü.Tamponum bugün alındı ve burun deliklerim kocaman :KK43::KK43::KK43:zaten yüzüm inanılmaz derecede morardı ve şişti dün neredeyse gözüm kapanmak üzereydi.Bir de bugün tamponu çıkarnca ne göreyim. Kocaman iki burun deliği bana bakıyor . Zamanla düzelir mi arkadaşlar :KK43::KK43:
canım üzülmen için henüz çok erken tabiki düzelir. şişliklerin inince burun deliklerinde küçülcek şimdi şişten dolayı gerilmiş olarak duruyorlar. sıkma canını hem dur bi alçın çıksın burnun kendine gelsin panik yapma hemen..

duzelir canim ya duzelmez olur mu, benim fotolarima bak, ayni seninki gibiydi,

1 haftada toparlanirsin canim :) uzme canini hic :)

canım sabırla bekle, alçın bi çıksın ondan sonra üzül dermişim :) sakın üzülme tabi alçın çıktıktan sonra daha iyi anlarsın burnunun şeklini. boşuna moralini bozma şimdiden.

:)İnan bana en azından şu an heryer aynı orantıda şiş olduğundan daha düzgün görünüyordur gözüne zamanla bazı yerler inip bazı kısımlar hala şiş kalıp orantısız bir görünüm çok daha moral bozucu.Ben şahsen her yerinin aynı orantıda şiş olduğu ilk günlerime özlem duyuyorum:)Geçmiş olsun.Herhalukarda eskisinden daha iyi olacaktır ama unutma...

en şiş 3. gün oluyorsun..sonra yavaş yavaş iniyor..ben de 3. gün panik olmuştum :) burnun hakkında yorum yapmak içinse çok erken..yüzün gibi o da çok şiş çünkü..

Sadece kocaman kocaman mı, aynı zamanda domuz burnu gibi delikleri karşıdan görünmüyor mu? :) Normal şekerim bozma moralini, delikleri kocaman olur, sonra delikleri eşit olmaz, sonra çok kalkık olur, zamanla düzelecek. Atelin ilk alındığında da psikolojik olarak çökeceksin :)) moralini bozma hepimiz aynı yollardan geçtik, inan düzeliyor, sıkıntı yapıp tatlı canını üzdüğüne değmez.:KK16:

:)İnan bana en azından şu an heryer aynı orantıda şiş olduğundan daha düzgün görünüyordur gözüne zamanla bazı yerler inip bazı kısımlar hala şiş kalıp orantısız bir görünüm çok daha moral bozucu.Ben şahsen her yerinin aynı orantıda şiş olduğu ilk günlerime özlem duyuyorum:)Geçmiş olsun.Herhalukarda eskisinden daha iyi olacaktır ama unutma...

Canım ben de her yerinin aynı orantıda şiş olduğu ilk günlerimi özlüyorum, sanırım kafayı yiyorum :)))

bu nasıl bir çiledir ben anlamadım ki kızlar
bir yandan morluk bir yandan şekilsiz bir burun bir yandan dda uyuyamama
3 gün oldu uyuyamıyorum onun da gerginliği var
iyi ki siz varsınız...moral oluyorsunuz.

canim benim dert etme oyle kalicak deil ya yuzun... keyfini tadini cikar yeni burnusunun..guzel gunleri dusun..herkesde olagan seyler sikma canini böyle..burun delikleri her ameliyatdan sonra degisebilri normal yani..ama duzelicdk ok:92:

Sakın dert etme...Benime ski mesajlarımı oku bak, neler yaşadığımı anlarsın..İki başka burnun delikleri gibiydi benimkiler ve sanki ucu basık gibiydi...

Hala tıpatıp aynı olmamakla beraber, benim bile gözüme batmıyorlar artık=)

Burun deliklerimin 100lerce fotoğrafını çekmişimdir herhalde ilk bir ay...Sen sakın ebnim gibi yapma,
kendi haline bırak....Hele 1 ay geçsin, ne demek istediğimi anlayacaksın..geçmiş olsun canım...

bugün 8. günüm . alçım hala duruyor . ama burun deliklerim hala büyük ve birbirinden farklı.yandan bakınca da kanatlar kapalı değil:KK43:ne kadar şanssız bir insanım ben . delikler artık 8.günden sonra da küçülmez dimi :KK43:
çok sinirim bozuldu kızlar her sabah bir düzelme vardır belki diye bakmaktan sıkıldım :KK43:

bugün 8. günüm . alçım hala duruyor . ama burun deliklerim hala büyük ve birbirinden farklı.yandan bakınca da kanatlar kapalı değil:KK43:ne kadar şanssız bir insanım ben . delikler artık 8.günden sonra da küçülmez dimi :KK43:
çok sinirim bozuldu kızlar her sabah bir düzelme vardır belki diye bakmaktan sıkıldım :KK43:

8 gün daha çok erken, düzelecek canını sıkma, bir ay bekleyeceksin, sabret. Benim de başlarda biri kocamandı zamanla iniyor.

maşallah senin burnun çok güzel olmuş .
ama ben iyice ümitsiz olmaya başladım günlerdir en ufak bir değişiklik yok yüzümdeki şişlikler de inmeye başlamasına rağmen.
inşallah pişman olmam sonunda :KK43::KK43:
sağol rüyarüya

maşallah senin burnun çok güzel olmuş .
ama ben iyice ümitsiz olmaya başladım günlerdir en ufak bir değişiklik yok yüzümdeki şişlikler de inmeye başlamasına rağmen.
inşallah pişman olmam sonunda :KK43::KK43:
sağol rüyarüya

Sağol canım, ben de yandan çok beğenmiyorum ama önden çok beğeniyorum, doktorum bile yandan biraz daha küçültebilirmişiz dedi, dünya başıma yıkıldı, ama eski burnuma göre çokkk güzel yandan da :)) Kolay bir burun değildi benimki, iki kaşımın ortasından hiç kavissiz dümdüz iniyordu, önden normal yandan kocaman duruyordu, zaten asıl amacım estetik değildi, olmuşken o da aradan çıktı, en azından doğal oldu, ben estetiğim diye bangır bangır bağırmıyor, öyle olsaydı kafayı yerdim sanırım.

Yüzdeki şişlikler burundan önce iniyor, inan bana, bugün 48.günüm ama burnumun yan tarafları halen şiş, hele sol sağdan daha çok şiş ve hafif yamuk gibi duruyor, ama ben şişlikten olduğunu biliyorum, çünkü orta hat düz, doktorum orta hat düz olduğu sürece korkma demişti. Burun deliklerine gelince atelim alındıktan sonra burun deliklerimin biri kalk gidelim diyordu, diğeri b.k yeme otur diyordu. Emin ol düzelecek canım, hatta şekli bile şimdikiyle aynı durmayacak, senin geçtiğin süreçten ben de geçtim, diğer ameliyat olan arkadaşlar da geçti, bu olağan bir süreç canım, hadi şimdi sıkma canını, ameliyat olan şanslı insanlardan birisin, ne durumda olup da maddi durumu olmadığı için ameliyat olamayanları bir düşün hele. :KK54:

haklısın cnm
işte insan olduğu zaman en iyisi olsun o kadar sıkıntı ççektim zorlandım madem buna değsin fln deyip sonucu hemen görmek istiyor
benim de amacım muhteşem bir burnum olsun ben gitmeden o dikkat çeksin fln değildi keskin hatları vardı burnumun biraz daha yuvarlak hatlı olsun istedim , bu sene başından beri okulda hastalıktan kendimi kurtaramadım her doktor nefes alamıosun o kemik eğriliğinden dedi, ben de olmuşken şekli de düzelsin dedim de.
bekleyeceğiz artık senin dediğin gibi .
ama tekrar söylüyorum maşallahı var senin burnunun :nazar::nazar::nazar:
iyi bayramlar bu arada cnm :)

tabi ki düzelir canım minicik olur o zamanla benimki de bana öyle gelmişti ama şimdi küçücük:)

teşekkürler cnm:) moralim biraz yerine geldi . günlerdir feci gerginim . inşallah dediğiniz gibi olur

libbycim benim sorunum da tam tersi ,alçının burun ucuna denk gelen kısmı açık ve burun deliklerim çok daraltılmış gibi geliyor.ki bu şiş hali,şişlikler inince küçücük yapay bişey olacak diye çok korkuyorum,bence sen daha şanslısın,şiş haliyle büyük görünür ,gittikçe oturacak inan

Son düzenleyen: Moderatör:
X