Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım üzülmen için henüz çok erken tabiki düzelir. şişliklerin inince burun deliklerinde küçülcek şimdi şişten dolayı gerilmiş olarak duruyorlar. sıkma canını hem dur bi alçın çıksın burnun kendine gelsin panik yapma hemen..Ameliyatımın 3. günü.Tamponum bugün alındı ve burun deliklerim kocaman zaten yüzüm inanılmaz derecede morardı ve şişti dün neredeyse gözüm kapanmak üzereydi.Bir de bugün tamponu çıkarnca ne göreyim. Kocaman iki burun deliği bana bakıyor . Zamanla düzelir mi arkadaşlar
Ameliyatımın 3. günü.Tamponum bugün alındı ve burun deliklerim kocaman zaten yüzüm inanılmaz derecede morardı ve şişti dün neredeyse gözüm kapanmak üzereydi.Bir de bugün tamponu çıkarnca ne göreyim. Kocaman iki burun deliği bana bakıyor . Zamanla düzelir mi arkadaşlar
Ameliyatımın 3. günü.Tamponum bugün alındı ve burun deliklerim kocaman zaten yüzüm inanılmaz derecede morardı ve şişti dün neredeyse gözüm kapanmak üzereydi.Bir de bugün tamponu çıkarnca ne göreyim. Kocaman iki burun deliği bana bakıyor . Zamanla düzelir mi arkadaşlar
:)İnan bana en azından şu an heryer aynı orantıda şiş olduğundan daha düzgün görünüyordur gözüne zamanla bazı yerler inip bazı kısımlar hala şiş kalıp orantısız bir görünüm çok daha moral bozucu.Ben şahsen her yerinin aynı orantıda şiş olduğu ilk günlerime özlem duyuyorum:)Geçmiş olsun.Herhalukarda eskisinden daha iyi olacaktır ama unutma...
bugün 8. günüm . alçım hala duruyor . ama burun deliklerim hala büyük ve birbirinden farklı.yandan bakınca da kanatlar kapalı değilne kadar şanssız bir insanım ben . delikler artık 8.günden sonra da küçülmez dimi
çok sinirim bozuldu kızlar her sabah bir düzelme vardır belki diye bakmaktan sıkıldım
maşallah senin burnun çok güzel olmuş .
ama ben iyice ümitsiz olmaya başladım günlerdir en ufak bir değişiklik yok yüzümdeki şişlikler de inmeye başlamasına rağmen.
inşallah pişman olmam sonunda
sağol rüyarüya