Gördüm simdi..internetten mi alsam? Bir tane yetermi? Büyüklügünü nerden bilecem?[/QUOTE]Ben kendim aldım Altınyıldız ameliyat sonrası sütyeni önden kopçalı bundan al diğerlerini giymek çok zor nbb de almıştım giyemedim foto larımda var canım nasıl bi şey olduğuna bakabilirsin 58 tl
önceki ölçülerin kaç tı malaika göğüs altı göğüs üstü? boyun kilon nasıl cnm ?Ben ısrarla büyük olsun istedim doktor da benim dediğim gb yaptı ve şuan gayet güzell hiç de kocamn değil ki benim göğüs dokum da vardı.iyiki 300 falan yapmamış diyorum yoksa üzülürmüşüm çok
Gördüm simdi..internetten mi alsam? Bir tane yetermi? Büyüklügünü nerden bilecem?
Sana kaç cc takıldı canım ?Ben ısrarla büyük olsun istedim doktor da benim dediğim gb yaptı ve şuan gayet güzell hiç de kocamn değil ki benim göğüs dokum da vardı.iyiki 300 falan yapmamış diyorum yoksa üzülürmüşüm çok
önceki ölçülerin kaç tı malaika göğüs altı göğüs üstü? boyun kilon nasıl cnm ?
İnternetten alabilirsin sen kadıköy de Altınyıldız ın kendi mağazasından aldım 75 ten başlıyormuş 70 olmadığı için 75 aldım kendi göğüs kafesinin genişliğine göre alabilirsin.. bi tane yeterli canım yıkayıp hemen saç kurutma ile kurutursun
Sana kaç cc takıldı canım ?
Ya benim meme ucunu bir iki cm yukarı çekmişti çok minik bir açılma olmuş göğüs ucunda korktum ya iz kalırsa ya daha çok açılırsa yarın kontrolüm var senin kaç günde bantlar çıktı su geçirmez bant var şimdi çok canım sıkıldı bu duruma birde ödemlerim geçti sanırım 40b 90 A mi geliyor biliyor musun
Benim bir hafta sonra açıldı Bandajlar ve duşduşu o zaman aldım.. yarın gösterirsin bi sorun olacağını sanmıyorum umarım olmaz ... beden olarak bilmiyorum ki nette vardır bunların çeviri bazı etiketlerde yazıyo 85 karşılığı ne ise fikrim yok malesef
Benim ki kapalıydı Bandaj ı alırken onu da kestilerAmeliyat ipinin minik iki ucu dışarda duruyor Buda beni korkutuyor
Benim ki kapalıydı Bandaj ı alırken onu da kestiler
IP vardı ama kapalıydı Bandaj vardı ben hiç görmedim.. bir hafta dolunca Bandaj ı çıkardılar ipi de kestilerAnlamadım canım senin de mi ipi görünüyordu sonradan mı kestiler
damla protez yaptirmis olan biri beni izlemeye alabilir mi lütfen??
IP vardı ama kapalıydı Bandaj vardı ben hiç görmedim.. bir hafta dolunca Bandaj ı çıkardılar ipi de kestiler
Benim meme ucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?