Ameliyatımı oldum sorularım çok yardım:

Gördüm simdi..internetten mi alsam? Bir tane yetermi? Büyüklügünü nerden bilecem?[/QUOTE]

İnternetten alabilirsin sen kadıköy de Altınyıldız ın kendi mağazasından aldım 75 ten başlıyormuş 70 olmadığı için 75 aldım kendi göğüs kafesinin genişliğine göre alabilirsin.. bi tane yeterli canım yıkayıp hemen saç kurutma ile kurutursun[/QUOTE]

Benim bu ameliyat sonrası sütyenim 40 b beden ve şuan ilk günler deki gb sıkmıyor sabahları sadece acıtıyor acaba bollaştı mı kızlar göğüslerim yumuşamaya başladı bile sizinkiler nasıl ne durumda birde B'n bir iki kez normal sütyen kUllanmak zorunda kaldım düğünümüz vardı

önceki ölçülerin kaç tı malaika göğüs altı göğüs üstü? boyun kilon nasıl cnm ?

Gördüm simdi..internetten mi alsam? Bir tane yetermi? Büyüklügünü nerden bilecem?

İnternetten alabilirsin sen kadıköy de Altınyıldız ın kendi mağazasından aldım 75 ten başlıyormuş 70 olmadığı için 75 aldım kendi göğüs kafesinin genişliğine göre alabilirsin.. bi tane yeterli canım yıkayıp hemen saç kurutma ile kurutursun[/QUOTE]

Benim bu ameliyat sonrası sütyenim 40 b beden ve şuan ilk günler deki gb sıkmıyor sabahları sadece acıtıyor acaba bollaştı mı kızlar göğüslerim yumuşamaya başladı bile sizinkiler nasıl ne durumda birde B'n bir iki kez normal sütyen kUllanmak zorunda kaldım düğünümüz vardı[/QUOTE]

Benim ameliyat sütyen bedenim 80b di e çok sıkıydı hatta morardı. Benimkilerde yumuşadı biraz ama normal meme gibi değil hala...su ayyıldız ın ki rahat sen fön ile kurutup hemen giyiyorum

önceki ölçülerin kaç tı malaika göğüs altı göğüs üstü? boyun kilon nasıl cnm ?

Ölçülerimi bilmiyorum ki canım boyum 162 kilom 59 80 destekli takıyordum geçen gün gittim alışverişe 90 b içi boş tam geldi 85 b de oluyor

Ya benim meme ucunu bir iki cm yukarı çekmişti çok minik bir açılma olmuş göğüs ucunda korktum ya iz kalırsa ya daha çok açılırsa yarın kontrolüm var senin kaç günde bantlar çıktı su geçirmez bant var şimdi çok canım sıkıldı bu duruma birde ödemlerim geçti sanırım 40b 90 A mi geliyor biliyor musun

Benim bu ameliyat sonrası sütyenim 40 b beden ve şuan ilk günler deki gb sıkmıyor sabahları sadece acıtıyor acaba bollaştı mı kızlar göğüslerim yumuşamaya başladı bile sizinkiler nasıl ne durumda birde B'n bir iki kez normal sütyen kUllanmak zorunda kaldım düğünümüz vardı[/QUOTE]

Benim ameliyat sütyen bedenim 80b di e çok sıkıydı hatta morardı. Benimkilerde yumuşadı biraz ama normal meme gibi değil hala...su ayyıldız ın ki rahat sen fön ile kurutup hemen giyiyorum[/QUOTE]

Benim bir hafta sonra açıldı Bandajlar ve duşduşu o zaman aldım.. yarın gösterirsin bi sorun olacağını sanmıyorum umarım olmaz ... beden olarak bilmiyorum ki nette vardır bunların çeviri bazı etiketlerde yazıyo 85 karşılığı ne ise fikrim yok malesef

Ameliyat ipinin minik iki ucu dışarda duruyor Buda beni korkutuyor

damla protez yaptirmis olan biri beni izlemeye alabilir mi lütfen??

IP vardı ama kapalıydı Bandaj vardı ben hiç görmedim.. bir hafta dolunca Bandaj ı çıkardılar ipi de kestiler

Benim meme ucu

Benimde bandajlı vardı yani daha doğrusu bandaj çıkmıştı su geçirmez bant yapıştırmıştı yarın bir daha pansuman olacak o sugeçirmez bandaj açıldı bende tamamen çıkarttım o kısmını.birde ne göreyim minik bir açılma olmuş öyle görünce bi fena oldum peki şimdi senin ne kadar oldu ameliyat olalı iz durumun nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…