Ameliyatımı oldum sorularım çok yardım:

.çok sancılı bi süreçti özellikle ilk üç gün ama çok şükür geçti gitti bu kadar ağır olacağını tahmin etmiyordum ama neyseki bitti.sırt ağrısı zaten mahvediyor insanı sütyen çok sıkıyor yan yatmamak berbat bişi.size kaç cc takıldı modeli markası ne

Anlattıkların birebir aynı gerçekten çok ama çok zormuş bu kadarını bende beklemiyordum 2sezeryan oldum bu acının yarısını yaşamadım.sırt ağrım dünden beri çok hafifledi ama hala ödemlerim çok.bana sol 300cc sağ 275cc mentor takıldı.boyut ve şeklinden memnunum şuanda.biraz iyi olayım resim koyacağım.senin kaç cc

Şuan 7.günüm ve artık çok mutluyum iyiki yaptırdım diyorum benim 355 cc takıldı boyutu çok güzel oldu yalnız şuan ödem olduğunu nasıl anlayacağım ayak olsa el olsa anlarım ama şimdi anlayamıyorum

iyi olmana sevındım yazılarını takıp edıyorum seni izlemeye aldım sende benı alırsan sevınırım bende 350 cc istiyorum doktorum 300 üzeri denıycem demıştı ama ben amelıayat oncesı tekrar 350 cc soylemeyı düşünüyorum..eger resım koyduysan ve görmem mumkun olursa bana cok yardımcı olmuş olacaksın..

Bende artık daha iyiyim göğsümdeki gerginlik dışında bişey kalmadı .göğüsde ödem var mı bende pek anlamıyorum .ama göğüs çevremin koltuk altına doğru olan kesiminde ödem var hafif şişler hala.sırt üstü yatmayada alıştım hatta dün ilk defa bi yastığa sarılıp hafif yan bile yattım.antibiyotik biraz ağır geliyor sanırım miğdemin çok tadı yok.bide şu ameliyat sütyeninden kurtulsam çok rahatlıcam.1gün var aramızda 8.günüm benimde.çok şükür atlattık o en zor günleri ikimizde.darısı herkesin başına...kendine iyi bak canım

.

Ödemi bende anlayamıyorum canım antibiyotik bitti Bnm şükür yalnız bende öksürük başladı öksürük ve kusma var.brnde alıştım artık yatmaya ama tabi yan dönebilsem harika olacak Pazartesi ilk kontrole gittim önümüzde ki Pazartesi yine kontrol pansuman var .masajı pek düşünmüyorum sende çünkü zaten çok güzel bi yumuşaklık oluşmuş dedi bir iki tane evdeki büyük sütyeni mi deniyorum mükemmel duruyor inşallah hep böyle kalırlareski sütyenler hepsi çöpee

ay
aynen canım banada 300-325 cc dedi ama bende 350 dicem amelıyat oncesi cunku odemler inince mutsuz olmak istemiyorum

18448"].çok sancılı bi süreçti özellikle ilk üç gün ama çok şükür geçti gitti bu kadar ağır olacağını tahmin etmiyordum ama neyseki bitti.sırt ağrısı zaten mahvediyor insanı sütyen çok sıkıyor yan yatmamak berbat bişi.size kaç cc takıldı modeli markası ne[/QUOTE]
Benim yarin bandajim cikinca rahatlicam diyordum..sütyen demi SIKIYOR o kadar..acaip uykum var ama sirt üstü uyuyamiyorum ben.geceler kabus sanki..arada bir inanin pisman oluyorum olduguma

Geçmiş olsun canım benim kas altı 325 cc senin kas üstü olmasına rağmen baya büyük takmışlar iyiymiş o eline gelen şey su gibi bılk bılk yapıyor gibi ise o ödem bana söylemişlerdi bunlar olur diye benim ilk zamanlara göre 4 cm küçülme oldu bugün 2 hafta oldu yan yatma konusunda bana yatabilirsin denmişti ameliyat sonrası ama ben pek yatmadım. O medical sütyen i bi hafta kullandım sonra sporcu sütyenine geçiş yaptım..

Benim yarin bandajim cikinca rahatlicam diyordum..sütyen demi SIKIYOR o kadar..acaip uykum var ama sirt üstü uyuyamiyorum ben.geceler kabus sanki..arada bir inanin pisman oluyorum olduguma[/QUOTE]
O sütyen o kadar sıkıyor ki benim har yerim morardı düşün yani ondan kuntulunca rahatladım

Benim yarin bandajim cikinca rahatlicam diyordum..sütyen demi SIKIYOR o kadar..acaip uykum var ama sirt üstü uyuyamiyorum ben.geceler kabus sanki..arada bir inanin pisman oluyorum olduguma
O sütyen o kadar sıkıyor ki benim har yerim morardı düşün yani ondan kuntulunca rahatladım[/QUOTE]
Ay bende rahatlicam diyordum.bir hafta mi takicam medical sütyeni? Peki sporcu sütyeni kendim mi alicam?

O sütyen o kadar sıkıyor ki benim har yerim morardı düşün yani ondan kuntulunca rahatladım
Ay bende rahatlicam diyordum.bir hafta mi takicam medical sütyeni? Peki sporcu sütyeni kendim mi alicam?[/QUOTE]

Ben kendim aldım Altınyıldız ameliyat sonrası sütyeni önden kopçalı bundan al diğerlerini giymek çok zor nbb de almıştım giyemedim foto larımda var canım nasıl bi şey olduğuna bakabilirsin 58 tl

OTE="FAZLANAZLI, post: 36962173, member: 107201"]Ay bende rahatlicam diyordum.bir hafta mi takicam medical sütyeni? Peki sporcu sütyeni kendim mi alicam?[/QUOTE]

Ben kendim aldım Altınyıldız ameliyat sonrası sütyeni önden kopçalı bundan al diğerlerini giymek çok zor nbb de almıştım giyemedim foto larımda var canım nasıl bi şey olduğuna bakabilirsin 58 tl[/QUOTE]
Gördüm simdi..internetten mi alsam? Bir tane yetermi? Büyüklügünü nerden bilecem?

Benim Dr um antibiyotiği 2hafta kullanacaksın dedi o yüzden bitmedi daha göğsümün üstleri ortaları yumuşadı ama alt tarafı koltuk altıma doğru hala sert.öksürdüğün için kusuyor olabilirsin canım.evet eski sütyenleri kaldırdım bile bende umarım bundan sonrasınıda sorunsuz atlatırız

ay

aynen canım banada 300-325 cc dedi ama bende 350 dicem amelıyat oncesi cunku odemler inince mutsuz olmak istemiyorum
evet cnm bende aynı şeyı düşünüyorum zaten burdada okuyoruz odemler gıdınce o cclerdekiler küçülüyor dıye uzuluyor 350 cc ideal diyorum ama bı yandanada ya cok kocamn olurlarsa dıye korkuyorum.

evet cnm bende aynı şeyı düşünüyorum zaten burdada okuyoruz odemler gıdınce o cclerdekiler küçülüyor dıye uzuluyor 350 cc ideal diyorum ama bı yandanada ya cok kocamn olurlarsa dıye korkuyorum.
Aynı bende oyleyım tatlım artık amelıyata girmeden dıyecegım çok buyuk durmayacaksa 350 cc bı denesın en azından sonra pısman olmak uzer insanı onca zahmet agrı parası bari degsın diyorum.

OTE="FAZLANAZLI, post: 36962173, member: 107201"]Ay bende rahatlicam diyordum.bir hafta mi takicam medical sütyeni? Peki sporcu sütyeni kendim mi alicam?

Ben kendim aldım Altınyıldız ameliyat sonrası sütyeni önden kopçalı bundan al diğerlerini giymek çok zor nbb de almıştım giyemedim foto larımda var canım nasıl bi şey olduğuna bakabilirsin 58 tl[/QUOTE]
Gördüm simdi..internetten mi alsam? Bir tane yetermi? Büyüklügünü nerden bilecem?[/QUOTE]

İnternetten alabilirsin sen kadıköy de Altınyıldız ın kendi mağazasından aldım 75 ten başlıyormuş 70 olmadığı için 75 aldım kendi göğüs kafesinin genişliğine göre alabilirsin.. bi tane yeterli canım yıkayıp hemen saç kurutma ile kurutursun

Aynı bende oyleyım tatlım artık amelıyata girmeden dıyecegım çok buyuk durmayacaksa 350 cc bı denesın en azından sonra pısman olmak uzer insanı onca zahmet agrı parası bari degsın diyorum.
evet cok haklısın söyleyelim gitsin kocaman durmayacaksa koysun yaptırdığımıza degsın dedıgın gıbı onca para zahmet üzülmeyelim o kadar hayal kuruyoruz..

Ben ısrarla büyük olsun istedim doktor da benim dediğim gb yaptı ve şuan gayet güzell hiç de kocamn değil ki benim göğüs dokum da vardı.iyiki 300 falan yapmamış diyorum yoksa üzülürmüşüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…