Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ameliyatima son 7 saat:)))
- Konu Sahibi katersis
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 43
Herşey gönlünce olsun şimdiden geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruzHeyecandan uyuyamicam galiba kizlarr sabah ameliyata gidiyorum Tugrul Turana guveniyorumm sonucu hemen paylasicam burada ayy cok heycanliyimmmm insallah kolayyca ve guzel sonuc alirimmm
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Ameliyatim bittiiii cok sukur titriyodum girmeden once korkudan cikinca bitti mi yani dedim:) ilk ciktigimda hic agrim yoktu ama artik basliyor agri ama korkunc bir agri degil gozum karariyo basim donuyo yuruyemedim kalkinca ama birazdan bidaha denicem insallah daha fazla agrim olmaz cok sukur bitti ya k.k kizlarina borcluyum bunu burasi olmasa ve tugrul bey olmasa cesaret edemezdim kesinlikle simdi biraz agrili ama cok mutluyummmm
Canım çok geçmiş olsun inşallah sonuç istediğin gibi olur.Ameliyatim bittiiii cok sukur titriyodum girmeden once korkudan cikinca bitti mi yani dedim:) ilk ciktigimda hic agrim yoktu ama artik basliyor agri ama korkunc bir agri degil gozum karariyo basim donuyo yuruyemedim kalkinca ama birazdan bidaha denicem insallah daha fazla agrim olmaz cok sukur bitti ya k.k kizlarina borcluyum bunu burasi olmasa ve tugrul bey olmasa cesaret edemezdim kesinlikle simdi biraz agrili ama cok mutluyummmm
- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
Evet 9da odamdan ciktim 10 da yakinlarimi arayip iyiyim diye haber verebildimBitimi ameliyat ?
Cok tesekkur ederim 275 cc takildi ama bana baya buyuk geliyo suan gerci sargili protezin kitapciklari var yanimda doktor gelmis ameliyattan sonra ama hic hatirlamiyorum birazdan gelicek konusmaya hala gozum karariyo mide bulantisi varcnm cok geçmiş olsun kaç cc takıldı ?
- 6 Aralık 2014
- 44
- 18
- 38
- 45
Cok tesekkur ederim 275 cc takildi ama bana baya buyuk geliyo suan gerci sargili protezin kitapciklari var yanimda doktor gelmis ameliyattan sonra ama hic hatirlamiyorum birazdan gelicek konusmaya hala gozum karariyo mide bulantisi var[/Q
Çok geçmiş olsun benim de 14 kasım da olmam gereken ameliyatı grip oldugğum için olamadım ve drumdam haber bekliyorum op günü için uzadıkça vazgeçicem gibi oluyorum ama çok istiyorumda bende çok korkuyorum burda yazılanları okuyup bi nebze olsun rahatlıyorum ve güç alıyorum sizden ameliyatın iyi ve sorunsuz geçmesine çok sevindim evlimisiniz ve yaş kaç acaba ben 35 yaşındayım geçmi kaldım diye düşünüyorum valla ... gelişmeleri anlatırsan sevinirim..
- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
narkozada dolayı tatlım bı kaç saatte kendıne gelırsın benımde tansıyonum cok düşmüştü akşama doğru düzelmişti..endişelenmeCok tesekkur ederim 275 cc takildi ama bana baya buyuk geliyo suan gerci sargili protezin kitapciklari var yanimda doktor gelmis ameliyattan sonra ama hic hatirlamiyorum birazdan gelicek konusmaya hala gozum karariyo mide bulantisi var
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Çok geçmiş olsun K katersis Dikkat et kendine,ağrılar gelip geçici güzellik kalıcıAmeliyatim bittiiii cok sukur titriyodum girmeden once korkudan cikinca bitti mi yani dedim:) ilk ciktigimda hic agrim yoktu ama artik basliyor agri ama korkunc bir agri degil gozum karariyo basim donuyo yuruyemedim kalkinca ama birazdan bidaha denicem insallah daha fazla agrim olmaz cok sukur bitti ya k.k kizlarina borcluyum bunu burasi olmasa ve tugrul bey olmasa cesaret edemezdim kesinlikle simdi biraz agrili ama cok mutluyummmm
Narkoz almadim aslinda lokal anestezi ve sedasyon verdiler bugun yarin normal dedi doktor da:)narkozada dolayı tatlım bı kaç saatte kendıne gelırsın benımde tansıyonum cok düşmüştü akşama doğru düzelmişti..endişelenme
- 6 Aralık 2014
- 44
- 18
- 38
- 45
nerde oldun hangi hastane ve bu op lokal oluyomu ilk defa duydumda ve fiyat bilgisi verirmisinNarkoz almadim aslinda lokal anestezi ve sedasyon verdiler bugun yarin normal dedi doktor da:)
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Tuğrul bey gece yatırmaz hastasını,eve gönderir.Ama kalmakla iyi etmişsin Yanii,ameliyat olmuşsun. Vücuda yabancı madde girmiş,kesilmiş dikilmiş bırakta ağrı sızı olsun o kadar değilmiBekarim 26 yasindayim ben de cok vazgecmeyi dusundum titriyorudum doktorla konusurken dedi ki su an eve gidebilirsin yapmak zorunda degiliz dedi hayir dedim:)) korktum cok ama degdi pisman olmadim mide bulantisi bas donmesi ve biraz agri var deger mi deger
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798