• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyatima son 7 saat:)))

katersis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
141
39
73
36
Heyecandan uyuyamicam galiba kizlarr sabah ameliyata gidiyorum Tugrul Turana guveniyorumm sonucu hemen paylasicam burada ayy cok heycanliyimmmm insallah kolayyca ve guzel sonuc alirimmm

Umarim ağrısız sancısız olur ,Allah yardımcın olsun canim ,yat uyu dinlen bence,güzel haberlerini bekliyoruz,bizi merakta bırakma :)

Heyecandan uyuyamicam galiba kizlarr sabah ameliyata gidiyorum Tugrul Turana guveniyorumm sonucu hemen paylasicam burada ayy cok heycanliyimmmm insallah kolayyca ve guzel sonuc alirimmm
Herşey gönlünce olsun şimdiden geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz

Şimdiden geçmiş olsun.. kendini iyi hissettiğin sürece yürüyüş yapmaya çalış bol ssu iç çabuk toparlarsın

Ameliyatim bittiiii cok sukur titriyodum girmeden once korkudan cikinca bitti mi yani dedim:) ilk ciktigimda hic agrim yoktu ama artik basliyor agri ama korkunc bir agri degil gozum karariyo basim donuyo yuruyemedim kalkinca ama birazdan bidaha denicem insallah daha fazla agrim olmaz cok sukur bitti ya k.k kizlarina borcluyum bunu burasi olmasa ve tugrul bey olmasa cesaret edemezdim kesinlikle simdi biraz agrili ama cok mutluyummmm

Ameliyatim bittiiii cok sukur titriyodum girmeden once korkudan cikinca bitti mi yani dedim:) ilk ciktigimda hic agrim yoktu ama artik basliyor agri ama korkunc bir agri degil gozum karariyo basim donuyo yuruyemedim kalkinca ama birazdan bidaha denicem insallah daha fazla agrim olmaz cok sukur bitti ya k.k kizlarina borcluyum bunu burasi olmasa ve tugrul bey olmasa cesaret edemezdim kesinlikle simdi biraz agrili ama cok mutluyummmm
Canım çok geçmiş olsun inşallah sonuç istediğin gibi olur.

Cok tesekkur ederim 275 cc takildi ama bana baya buyuk geliyo suan gerci sargili protezin kitapciklari var yanimda doktor gelmis ameliyattan sonra ama hic hatirlamiyorum birazdan gelicek konusmaya hala gozum karariyo mide bulantisi var[/Q
Çok geçmiş olsun benim de 14 kasım da olmam gereken ameliyatı grip oldugğum için olamadım ve drumdam haber bekliyorum op günü için uzadıkça vazgeçicem gibi oluyorum ama çok istiyorumda bende çok korkuyorum burda yazılanları okuyup bi nebze olsun rahatlıyorum ve güç alıyorum sizden ameliyatın iyi ve sorunsuz geçmesine çok sevindim evlimisiniz ve yaş kaç acaba ben 35 yaşındayım geçmi kaldım diye düşünüyorum valla ... gelişmeleri anlatırsan sevinirim..

Cok tesekkur ederim 275 cc takildi ama bana baya buyuk geliyo suan gerci sargili protezin kitapciklari var yanimda doktor gelmis ameliyattan sonra ama hic hatirlamiyorum birazdan gelicek konusmaya hala gozum karariyo mide bulantisi var
narkozada dolayı tatlım bı kaç saatte kendıne gelırsın benımde tansıyonum cok düşmüştü akşama doğru düzelmişti..endişelenme ;)

Çok geçmiş olsun K katersis ;) Dikkat et kendine,ağrılar gelip geçici güzellik kalıcı ;)

Bekarim 26 yasindayim ben de cok vazgecmeyi dusundum titriyorudum doktorla konusurken dedi ki su an eve gidebilirsin yapmak zorunda degiliz dedi hayir dedim:)) korktum cok ama degdi pisman olmadim mide bulantisi bas donmesi ve biraz agri var deger mi deger

Gecmis olsun canim bir an once iyilesirsin insallah !

Bekarim 26 yasindayim ben de cok vazgecmeyi dusundum titriyorudum doktorla konusurken dedi ki su an eve gidebilirsin yapmak zorunda degiliz dedi hayir dedim:)) korktum cok ama degdi pisman olmadim mide bulantisi bas donmesi ve biraz agri var deger mi deger
Tuğrul bey gece yatırmaz hastasını,eve gönderir.Ama kalmakla iyi etmişsin ;) Yanii,ameliyat olmuşsun. Vücuda yabancı madde girmiş,kesilmiş dikilmiş bırakta ağrı sızı olsun o kadar değilmi ;)

Back