- 16 Temmuz 2015
- 21
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi greenEyes24
Doktorunuz kim acaba mahsuru yoksa.. Yeni üye oldum bende kaçırdımmı acaba söledinizdeSanada geçmiş olsun inş. Benimkide fındık gibi olur.kavuş falan yaptığı sana ucu kaalkik falan mi.söylemesini bişiy.
Tamer yavaş yapıcak ameliyatimi.Doktorunuz kim acaba mahsuru yoksa.. Yeni üye oldum bende kaçırdımmı acaba söledinizde
Teşekkür ederim umarım istediğiniz gibi olur sonuçTamer yavaş yapıcak ameliyatimi.
Ameliyat oldunuz mu nasılsınızCok sagol canim
merhabalar, mümkünse burnunuzun şu anki halinin fotoğrafını koyabilir misiniz :)Selam canlarim evet ameliyat oldum ve cooook guzel oldu bu fotodan daha guzel gercekten tum samimiyetimle herkeze tavsiye ediyorum Sisliklerim var gecsin sizinle paylascam :) ve inanin benim kadar kimsenin bukadar sorunlu burnu yoktur hem ucu dusuk hem kemerli hem buyuk ohooo simdi hepsi eser oldu
Evet lütfen resminizi yükleyin merak ettim çok.Selam canlarim evet ameliyat oldum ve cooook guzel oldu bu fotodan daha guzel gercekten tum samimiyetimle herkeze tavsiye ediyorum Sisliklerim var gecsin sizinle paylascam :) ve inanin benim kadar kimsenin bukadar sorunlu burnu yoktur hem ucu dusuk hem kemerli hem buyuk ohooo simdi hepsi eser oldu
Foto paylastim canimYeni hali? :)
6500 tlEvet. Resmi çok merak ediyorum bide nekadar ödediniz acaba fiyatıda yazsanız
Evet doktorum Gurhan Ulusoy Hayir butun muayneler ameliyat parasinin icinde, paragoz bi doktor degilgeçmiş olsun, gayet güzel duruyor:) Doktorunuz Gürhan Ulusoy du değilmi? Birde ilk muayeneyi ücretlimi yapıyor onu soracaktım
Anladım, cevabınız için teşekkürler, çoğu doktor ilk muayeneden para alıyor fikir danışmaya 3 doktora gidecek olsan 1000 lira para ödemiş oluyosun, ondan soruyorumEvet doktorum Gurhan Ulusoy Hayir butun muayneler ameliyat parasinin icinde, paragoz bi doktor degil