Ameliyatim yarin (resimli)

Selam canlarim evet ameliyat oldum ve cooook guzel oldu bu fotodan daha guzel gercekten tum samimiyetimle herkeze tavsiye ediyorum Sisliklerim var gecsin sizinle paylascam :) ve inanin benim kadar kimsenin bukadar sorunlu burnu yoktur hem ucu dusuk hem kemerli hem buyuk ohooo simdi hepsi eser oldu

Hadi bakalım geçmiş olsun. Acildiginda mutlu olduysan ne guzel diyorkar ilk acildiginda mutsuz oluyorsun sonra gozun alisiyor o uy le bisiy varmi.Bende yarın ameliyat oluyorum.fakat benim çizim yapılmadı.

merhabalar, mümkünse burnunuzun şu anki halinin fotoğrafını koyabilir misiniz :)

Evet lütfen resminizi yükleyin merak ettim çok.

Tasarladığı burun yakışmış bence size :) Şişleriniz inince de gerçek halini görücez sanırım.
Benim burnum da sizinkine az çok benziyor da acaba ne kadar ödediğinizi merak ediyorum.Burundan burna değişiyo diyolar ya sizinkine benzediği için aşağı yukarı aynı fiyat olur diye düşünüyorum

Kizlar suan Icin daha cok sis ama farki siz bile gorebiliyorsunuz :) doktorum eren tastanin yakin arkadasi :)

Eklentiler

• image.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 569
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…