- 1 Mart 2015
- 58
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi greenEyes24
Gonlunce gecsin insallah. Guzel gorunuyor dr un kim
Cok tsk ederim canim evet Doktor secimi cok onemli oyuzden yasadiklarimi sizinle paylascam, en azindan ameliyat olcak arkadaslara azda olsun yardimim olsun,Insallah istedigin gibi olur canim hersey gonlunce olsun doktorunun iyi olmasina cok sevindim doktor secimi cok onemli
Evet sivri kendim istedimucu biraz sivrimi duruyo ne
Biliyorum canim bunuda kendim istedim, gorusunuze saygi duyuyorum, dogal bi burun istemedim zatenYa ben begenmedim cok kucuck duruyor daha orjinal yapamaz mi?
Cok sagol canimSimdiden geçmiş olsun canım.
Bencede istedigimiz gibi olmasi onemli, sagolsun doktorum cok iyi Evet bu Photoshop programi sanirim ama kalitesi cok iyi nerdeyse gercek gibi :)) , insAllah sizinde burnunuz cok guzel olur ve simdiden gecmis olsun. Sizin doktorunuz kim sakincasi yoksa?Bende pazartesi oluyorum.benim doktorumun yaptığı burunlarda çok guzel.bu photoshop programı mi.benimkinide photoshop da çizdi ama program pek gerçekçi degil. Bakalım inş. İstediğimiz gibi olur.sana yakışacak en güzel burunu yapıcam dedi bakalım sonuç nasıl olacak sanada şimdiden geçmiş olsun.
Sanada geçmiş olsun inş. Benimkide fındık gibi olur.kavuş falan yaptığı sana ucu kaalkik falan mi.söylemesini bişiy.Bende yeni ameliyat oldum bu 4. Günüm. BBenm doktorum bana foto falan göstermedi açıkçası bende hiç birşey sormadım. Beklentin ne dedi bende yüzüme yakışan olsun ama biraz da göze hitap etsin dedim. Benim nefes sorunum da vardı doktor muayene etti ve onu nasıl giderecegini de anlattı ben Direk ameliyat için hazırlanmaya basladım :) ameliyat sonrası şok oldum. Bi baktım alçılı oldugu halde fındık gibi bir burun :) yani bu burnu anlatsam tarif edemezdim. Şu an alçı var diye emin olamıyorum hep mi böyle dururddeğişir mi ama bazen doktora bırakmak en dogru olanı oluyor sanırım
Sanada geçmiş olsun inş. Benimkide fındık gibi olur.kavis falan yaptımi sana ucu kalkik falan mi.söylemedim
i bişiy.
Kavişli ve azcık kalkık duruyor su an şiş çünküdört günlükSanada geçmiş olsun inş. Benimkide fındık gibi olur.kavuş falan yaptığı sana ucu kaalkik falan mi.söylemesini bişiy.