Ameliyatım- Prof. Dr. Selçuk İNANLI

gzm7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
24
3
3
İstanbul
Eki Görüntüle 1211428 Merhabalar,

14 yaşından beri ameliyat olmayı düşünen ve 5 yıl sonunda ameliyat olan biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. 4 yıldır bu siteyi takip ediyordum burada yazılan yorumların bana çok faydası oldu. Önerilen doktorların bir çoğuyla görüştüm. Burada pek fazla yorumlarına rastlamadığım ama canlı örneklerini gördüğüm doktorlarla da görüştüm. Hiç biri beni tam olarak ikna edemedi. Zor bir burnum olduğunu başka doktorla da görüşmem gerektiğini söylediler. Bende kendine ameliyatı için güvenemeyen doktorlara hiç güvenemedim. Çok başarılı sonuçlar gördüm sitede ama benim burnuma gelince başarısız olabileceklerini söylediler. En baştan dürüst oldukları için onlara da çok teşekkür ediyorum. Sonra babam arkadaşının kızının da ameliyatını yapan ve çok başarılı olduğunu söylediği SELÇUK İNANLI’ya randevu aldığını söyledi. Bu sitede az yorum vardı daha önceden yorumları okumuştum. Gitmek istediğim sırada araya bir şeyler girmişti.Kısmet babamın randevu almasınaymış.

Randevuya annemle birlikte gittik. Fotoğraflarım çekildi.Çok kapsamlı bir şekilde sorunları anlattı. Daha önce görüştüğüm doktorların bana söylenmediği birçok sorun daha olduğunu öğrendim. 1 saat boyunca neler yapılabileceğiyle ilgili konuştuk ve aklımda hiç soru işareti kalmadı.

Ameliyat Günü: 2 Temmuz 2014 günü Academi Hospitalde Ameliyatımı oldum. Doktoruma sonsuz güvenmesem vazgeçecek kadar korkuyordum. Sabah hastaneye gidince doktorum yanıma geldi ve bütün korkum geçti. Çok rahat bir şekilde ameliyata girdim. Sedyeye yatırıldım sanırım cesaret iğnesi gibi bir şey vuruldu. Annem ve babamla birlikte asansörle ameliyathaneye indik. Gerisini hatırlamıyorum. 9da ameliyata girdim dört buçuk saat sürdü. Ondan Ameliyattan çıkınca üşüme haricinde bir sorun yaşamadım oda çok kısa sürdü. Doktorumun ameliyattan sonrada yanıma geldi ve tedirginliğimi aldı. Sonrasında teyzemler dayımlar geldi oda çok kalabalıktı muhabbet edebildim çok rahattım burnunda atel olmasa ameliyat olduğunu anlamayacaktık dediler. Akşam 7 de yemek yiyebildim. Ondan önce serum takılıydı. Sabaha kadar fazla nefes alamadığım için az uyudum. Sabah doktorumun kontrol etmesiyle taburcu oldum. Hastane hakkında yorum yapmam gerekirse imkanlardan ve çalışanlardan çok memnun kaldım, yemekler çok güzeldi özellikle hemşireler çok ilgiliydi çok iyi ilgilendiler çok yardımcı oldular hepsine teşekkürler.

Ameliyat Sonrası: Doktorum şişkinliğin çok olur dedi ama çok az oldu doktorum bile şaşırdı. Göz altı morluklarım 10 günde geçti. Doktorun verdiği ağrı kesiciyi hiç kullanmadım ameliyattan sonra hiç ağrım olmadı çok şükür. Katı gıdaları ilk günler yiyemedim çorba gibi şeylerle beslendim.İlk bir hafta biraz zorluk yaşıyorsunuz sonrasında çok rahatladığınız için unutuluyor. Bir ay olmasına rağmen ben unuttum bile. Ameliyat sonrasıyla veya öncesiyle ilgili herşeyi sorabilirsiniz. Doktoruma ameliyat olursanız bana sormanıza gerek kalmaz çünkü kendisiyle her an whats apptan irtibattaydık. Aklıma gelen en saçma şeyleri bile sorup cevabını aldım. Burun her gün biraz daha inip daha güzel bir hal alıyor. Bugün doktoruma birinci ay kontrolü için gittim. Artık sonrası fotoğraflarımda olduğu için konuyu açıyorum.

Benim yazdıklarım tecrübelerimi paylaşmak amaçlı doktorla sizin gidip görüşmeniz lazım. Herkesin burnu farklı kişiye özel sonuç olduğu için bende ya da bir başkasında yakalanılan başarı sizde yakalanamayabilir. Bu sitede yorumlanan doktorlardan benim görüştüklerim dürüst tam olarak başarı elde edilemeyecek hastalarla bunu paylaşıyorlar zaten.

Merak edenler için albüm yapıcağım. Arkadaşlık isteği gönderebilirler. Ayrıca yorum yaparsanız çok sevinirim.

Ben doktorumu gördüğüm ilk andan beri güvendim ona güvenimi boşa çıkarmadığı için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hayatta verdiğim en doğru kararlardan birisi o muhayeneye gitmek oldu. Darısı diğer isteyen arkadaşlarımın başına.

Bir tanıdığım da bu doktorda ameliyat oldu. Çooook memnun, birkaç sene geçti ameliyat olalı, bir şikayeti yok. Görüntüden de gayet memnun :)

Bir tanıdığım da bu doktorda ameliyat oldu. Çooook memnun, birkaç sene geçti ameliyat olalı, bir şikayeti yok. Görüntüden de gayet memnun :)

Benimde olan tanıdıklarım çok memnun zaten yapılmış fotoğraflara bakınca doktorumun ne kadar başarılı olduğunu görüp şaşırmıştım asla düzelmez diyebilceğim burunlardı. Arkadaşlara ekledim fotoğraflarıma bakıp yorum yapabilir misin ? insanların fikirlerinide merak ediyorum :)

İlk resimdeki kendi burnunsa onu daha begendim

natel

evet ilk resimdeki kendi burnum. Burun ucum normalden üç santim aşağı düşüktü. Beni çok rahatsız ediyordu. Yandan anlaşılmasa önden fotoğraflarım var albümde onlarda daha çok belli oluyor. Fotoğraf çektirmek istemiyordum.

Kim yapmışsa çok güzel yapmış . Doğal duruyor inşaallah ben de böyle iyi sonuç alırım. Endişelerimden kurtulursam olacam. Güle güle kullan canım

natel

Son düzenleme:
Kim yapmışsa çok güzel yapmış . Doğal duruyor inşaallah ben de böyle iyi sonuç alırım. Endişelerimden kurtulursam olacam. Güle güle kullan canım

natel

Selçuk İNANLI yaptı canım çok teşekkürler :)) Sende mi ameliyat olmayı düşünüyorsun şu ana görüşme yaptın mı ? görüşmeler kararını çok etkileyecek çünkü elinden geldiğince çok doktorla görüş. Merak ettiğin şeyler olursa sorabilirsin :))

Cok tatlı olmuş burnunuz, yüzünüze gayet uygun olmuş doktor beyin eline sağlık diyelim :)

yaaaaaaaaaa m
ücreti ne kadar acaba.ben de selçuk bey i düşünüorum.lütfeeen cevap

Merhaba acaba hala burnunuzdan memnunmusun uz resimlerinizi göremiyorum size mailimi atsam oraya burnunuzun resmini göndermeniz mümkünmü tesekkur ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…