Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lavanta74 çok geçmiş olsun.. Ben yabancı sitelerde öncesi ve sonrasına bakıyorum hep aslında kişiden kişiye değişiyor büyüklük 500cc takılan birinde küçük dururken, 300cc takılan birinde büyük durabiliyor. Bende bir aya ameliyat olucam seni izlemeye aldım.. Ameliyat yerin meme başından mıydı o yüzden mi uyuşukluk acaba... Çünkü ben hem meme ucundan dikleştirme istiyorum silikondA hazır kesilmişken oradan konulsun istiyorum.. En korktuğum da meme başında kalıcı hissizlik...
Keşke hassas olsa da hissislik olmasa canım.. Çünkü kalıcı olabiliyormuş bu düşünsene önünde sanki sana ait olmayan hissemediğin iki et parçası var. Bence dr un tecrübesi bilgisi de önemli bu durumlarda.. Sinirlere zarar vermemesi gerekiyor.. Çok heyeecanlıyım nisanın 15inden sonra gideceğim 16sı gibi dr la görüşcem ve hemen ameliyat olmak istiyorumm umarım bu aceleyle yanlış bir karar vermem Ama lolipop tarzı iz istemiyorum eğer şart derse de doğumdan sonra dikleştirmeyi yaparım şimdilik protezle idare ederim.. Uykularım kaçıyor geceleri sabaha kadar uyuyamıyorumCanim bnmikide meme basindan herkeste aynisi olmuyor tabi bndede aşırı hassasiyet olustu dokunamiyodum bile ilk zamanlar ruzgardan bile etkileniyodu o derece ama suan biraz daha iyi :)
Keşke hassas olsa da hissislik olmasa canım.. Çünkü kalıcı olabiliyormuş bu düşünsene önünde sanki sana ait olmayan hissemediğin iki et parçası var. Bence dr un tecrübesi bilgisi de önemli bu durumlarda.. Sinirlere zarar vermemesi gerekiyor.. Çok heyeecanlıyım nisanın 15inden sonra gideceğim 16sı gibi dr la görüşcem ve hemen ameliyat olmak istiyorumm umarım bu aceleyle yanlış bir karar vermem Ama lolipop tarzı iz istemiyorum eğer şart derse de doğumdan sonra dikleştirmeyi yaparım şimdilik protezle idare ederim.. Uykularım kaçıyor geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum
Bende şuanki durumunu çekip yüklemek istiyorum acaba seninki de benimki gibimiydi sende bakarsın ama önce şu gizlilik ayarlarını fotoğraf yüklemeyi çözeyimCanim cok iyi düşün ben lolipop istemedim cok pismanim izleri sakin dert etme bnm istedigim diklikte olmadı tekrar ameliyat olma durumum var seni izlemeye alıyorum bakabilirsin
Bende şuanki durumunu çekip yüklemek istiyorum acaba seninki de benimki gibimiydi sende bakarsın ama önce şu gizlilik ayarlarını fotoğraf yüklemeyi çözeyim
Özelden gönderdim sana ama özel mi herkes görür mü bilmiyorum yine de yolladımEvet yükle fikir verelim fotoyu yüklerken görürsün zaten izlediklerim gorebilsin diye ayar yap canım
Sharapova-06 izleride hisside hic dert etme.şubatta lolipop kesili dikleştirme odum.izler gayet güzel iyleşiyor.bende hiç his kaybida olmadi.tabi bunda dr.un becerisi çok önemliKeşke hassas olsa da hissislik olmasa canım.. Çünkü kalıcı olabiliyormuş bu düşünsene önünde sanki sana ait olmayan hissemediğin iki et parçası var. Bence dr un tecrübesi bilgisi de önemli bu durumlarda.. Sinirlere zarar vermemesi gerekiyor.. Çok heyeecanlıyım nisanın 15inden sonra gideceğim 16sı gibi dr la görüşcem ve hemen ameliyat olmak istiyorumm umarım bu aceleyle yanlış bir karar vermem Ama lolipop tarzı iz istemiyorum eğer şart derse de doğumdan sonra dikleştirmeyi yaparım şimdilik protezle idare ederim.. Uykularım kaçıyor geceleri sabaha kadar uyuyamıyorum
Sharapova-06 izleride hisside hic dert etme.şubatta lolipop kesili dikleştirme odum.izler gayet güzel iyleşiyor.bende hiç his kaybida olmadi.tabi bunda dr.un becerisi çok önemli
sardunyam16 ben daha evlenmedim sözlü gibiyim aslında sonbaharda nişanım olacak evlilik doğum derken 3-4 seneyi bulur. Ben doğumdan sonra da sarkma olursa tekrar sıkıntı çekmeyim diye sadece meme başından istiyorum ama en iyi kararı dr um bilir tabi. Artı ve eksilerini anlatır.. Şuan çok mutsuzum resmen göğsünde zırhla geziyorum ( sırtım omuzlarım göğüs kafesim çok geniş ve memeler 75b yi dıldurmuyor ama sırt genişliğinden dolayı 80-85b giymek zorunda kalıyorum ve dolguluları bile dolduramıyorum. Tamamen dolgulu sütyen kullanıyorum biri yanlışlıkla değse korkar o durumdayım ve ne olırsa olsun artık bundan daha kötü durumda olmaz diyorum..Sharapova-06 izleride hisside hic dert etme.şubatta lolipop kesili dikleştirme odum.izler gayet güzel iyleşiyor.bende hiç his kaybida olmadi.tabi bunda dr.un becerisi çok önemli
Sharapova-06 izleride hisside hic dert etme.şubatta lolipop kesili dikleştirme odum.izler gayet güzel iyleşiyor.bende hiç his kaybida olmadi.tabi bunda dr.un becerisi çok önemli
Seni takibe alıcam özelden fotoğrafımı gönderebilirim burdan iki arkadaşa gönderdim.. Seninkiler nasıldı benimkinden daha kötü değildir diye düşünüyorum. Albüm olayını çözünce albümde yaprım.. Senin damla mı yuvarlak mı protezlerin? Birde benim tek istediğim meme başının yukarıda olması büyüklük konusu çok da önemli değil..sardunyam16 ben daha evlenmedim sözlü gibiyim aslında sonbaharda nişanım olacak evlilik doğum derken 3-4 seneyi bulur. Ben doğumdan sonra da sarkma olursa tekrar sıkıntı çekmeyim diye sadece meme başından istiyorum ama en iyi kararı dr um bilir tabi. Artı ve eksilerini anlatır.. Şuan çok mutsuzum resmen göğsünde zırhla geziyorum ( sırtım omuzlarım göğüs kafesim çok geniş ve memeler 75b yi dıldurmuyor ama sırt genişliğinden dolayı 80-85b giymek zorunda kalıyorum ve dolguluları bile dolduramıyorum. Tamamen dolgulu sütyen kullanıyorum biri yanlışlıkla değse korkar o durumdayım ve ne olırsa olsun artık bundan daha kötü durumda olmaz diyorum..
Şimdiki durumu kötü olunca ne olursa oldun diyoruz ama sonra dediğin gibi gözümüz alışınc daha iyisini istiyoruz. Kimi dr damlanın sarkıl göğüslerde daha iyi sonuçlandığını söylerken kimi dr da zaten üst tarafın dolgun olmayıp yuvarlakla daha iyi olacağını söylüyor kfam iyice krıştı böyle olunca. Dr um benim ne beklediğimi ne istediğimi dinlemek istiyor sonuçta benim isteklerim doğrultusunda ilerleyeceğiz . Onun yaptığı göğüslerle ben ömür boyu yaşayacağım sonuçta.. Mutlu olursam o iyi bir hekim olacak benim gözümde yoksa şahane bir göğüste yapsa benim istemediğim olursa ben mutsuz olucam. Süre azaldıkça kafam krıştı iyice :) bende buraya üye olarak deneyimlerinizi dinlemek ve neler hissettiğimi paylşmak istedim ..Sharapova-06 benim 250 cc yuvarlak.zaten göğüs dokum vardi ama sarkikiti. Cok büyük cc ye gerek görmedim.benim için yeterliydi.biz kadinlarin gözü doymaz ya bazen keşki biraz daha büyük isteseymisim diyorum.büyüklük önemli degil deme.her şey okadar önemliki.sonuçta estetik yani.görsellik çok önemli.arti ciddi paralar ödeniyor bunun icin.artisıyla eksisiyle her şeyi çok iyi düşünmek gerekiyor ve dr.u çok iyi seçmek gerekiyor.
Bence de canım yıllardır dolgulu süryenleri tepeye kadar çekip dekoltemin düzgün görünmesini istedim.Sharapova-06 tabiki burda fikir alışverişinde bulunuyoruz.ben bicok şeyi burdan ögrendim.sahsi fikrimi söyleyeyim vucud yapisina hangi protez yakisir tabi dr.lar daha iyi bilir ama yuvarlak silikon bence daha güzel duruyor.
Yani bunu da en iyi yuvarlak protezler sağlıyor..dekolte önemli benim için. İki konuya takıntılıyım bir meme başı yukarıda olsun bir de dekoltem dolgun olsun :))Bence de canım yıllardır dolgulu süryenleri tepeye kadar çekip dekoltemin düzgün görünmesini istedim.
lavanta merhaba, öncelikle geçmiş olsun. herkes kendi bildiğine göre yorum yapar. en iyi cevabı kendi doktorun zaten sana vermiştir. benim de iki ayı geçti ve halen ödem olduğu için ağrı oluşuyor arada özellikle sendeki problem gibi sağ meme ucu altında.. doktorum ödemin tam 6 ayda geçtiği söyledi. bence biraz bekleyip sabırlı olmamız lazım.. kapsülü falan duyup gözün korkmasın.. doktorunu gerekirse sürekli ara durumunu bildir. beni de izlersen sevinirim..Merhaba arkadaslar,ben almanyadan yaşim 41.Hamileligimden sonra memelerimin ici bosalmisdi.Cok mutsuzdum bende Silikona karar verdim.Dr um bana 475 high profil önerdi kas alti degil.Almanyada 12. Ayin 20 sinde ameliyat oldum.
Aradan üc ay gecmesine ragmen sol mememin meme uc unun etrafi halen şiş ve meme ucumda halen his yok.Sanki icinde ödem var gibi.Ara ara memelerimde agri oluyor.Acaba aramizda benimkisi gibi mutsuz olan arkadaslarimiz varmi?
Resim eklemek isdiyorum ama nasil eklendigini bilmiyorum
lavanta merhaba, öncelikle geçmiş olsun. herkes kendi bildiğine göre yorum yapar. en iyi cevabı kendi doktorun zaten sana vermiştir. benim de iki ayı geçti ve halen ödem olduğu için ağrı oluşuyor arada özellikle sendeki problem gibi sağ meme ucu altında.. doktorum ödemin tam 6 ayda geçtiği söyledi. bence biraz bekleyip sabırlı olmamız lazım.. kapsülü falan duyup gözün korkmasın.. doktorunu gerekirse sürekli ara durumunu bildir. beni de izlersen sevinirim..