• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyata saatler kala...(16 kasım)

Ewt sukur 400 cc ve diklestirme oldum.
1.ameliyata göre cok iyiyim.ilkinde resmen ahliyirdum.duan iyiyim bakalım aksam da iyi olurum ins.
450 cc bile alirmis memem.ana keske ilk ameliyat ta yapsaydi. Neyse kismet.
Gecmis olsun insallah mutlu eder seni artik canim
Bu arada hemen ameliyat olmana sasirdim dogrusu biz bosuna mi bekledik o kadar ay :KK12:

Canım ,ilk gece hastanedeydim zaten idrar sondası takılıydı. Tampon vardı birde. O gece gayet iyi rahat geçirdim. Baskı hissi vardı,Ağrı'da oldu ama aman aman dayanılmayacak ağrı değildi. Geçirdiğim tüm ameliyatların yanında basitti :KK66:
Ertesi gün tampon ve sonda çıkarıldı. Tuvalet zor olmadı. Gayet normal.. Sadece her tuvaletten sonra su ile temizlik,baticon ve temiz gazlı bez yapıyorum. Yani tuvalet sonrası temizlik bakım çok çok çok önemli..
Bugün Regl oldum .Herşey gayet normal. Bir ay cinsel perhiz var zaten. Yılbaşına izin çıkar inşallah :KK23:
Canım, benim bir arkadaşım kadın doğumcu. O da en sevdiğim ameliyat vajen daraltma ameliyatı diyordu. Bu ameliyattan sonra vicdanen çok rahat oluyorum, biliyorum ki bu operasyon sonrası çiftler mutlu olacak, diyordu. Çok şükür Sağlıkla atlatmışsın. Tekrar geçmiş olsun.

En Büyük KK
mutluluk bana da bir el atsan. bende kaç zamandır forumu takip ediyorum.herkese yardımcı olduğunu görüyorum. sonunda karar verdim. bugün doktorla görüşmeye gideceğim.öyle çok istiyorum ki anlatamam.eşim izinde vermiyor parada da yardımcı olmuyor.kredi çekip halledeceğim bir şekilde. ama ameliyat ve daha sonra ssorun olurmu diye korkuyorum işte.biriniz telefonunu yazsa arasam bana destek olacak biri yok mu yahu..
Canım biz burdan destek oluruz :cool:

Canım, benim bir arkadaşım kadın doğumcu. O da en sevdiğim ameliyat vajen daraltma ameliyatı diyordu. Bu ameliyattan sonra vicdanen çok rahat oluyorum, biliyorum ki bu operasyon sonrası çiftler mutlu olacak, diyordu. Çok şükür Sağlıkla atlatmışsın. Tekrar geçmiş olsun.
Kiz zaten bu doktorlarin hepsi ameliyat yapmayi kesip bicmeyi cok seviyorlar ya :)

Ayy geçmiş olsun canım ya ne arada oldun şaştım kaldım yanlış anladım sanmıştım tarihini:eek:Ama bu sefer bence harika olmuşlardır vucudun kaldırır harika olacaklar:KK76:
Tsk ederim cnm.16 kasimda 1. Ameliyat 300 cc oldu
17 aralik 2. Ameliyat 400 cc ve diklestirme yapildi.
Bu kadar kisa surede olacagini hic tahmin etmemiştim. Ama illaki olacaktim.umarim sorunsuz olur.

Kızlar günaydınnn...biliyosunuz ben ameliyat olalı bir ayı gecti ama son 4 gündür sabah uyandığımda yataktan doğrulup kalkamıyorum cok canım yanıyo goguslerim ve kollarım kırılmış gibi agriyo ayaga kalktiktan sonra geciyo neden oluyodur acaba:KK43:

Kızlar günaydınnn...biliyosunuz ben ameliyat olalı bir ayı gecti ama son 4 gündür sabah uyandığımda yataktan doğrulup kalkamıyorum cok canım yanıyo goguslerim ve kollarım kırılmış gibi agriyo ayaga kalktiktan sonra geciyo neden oluyodur acaba:KK43:
1 ay sonunda kontorole gitmedin mi cnm.istersen bi doktora görün. Ben yan yatiyordum 2 gundur kiiiii 2. Ameliyat oldum.yine 1 ay hersey yasak.offff yaaa

hıh bitti artık çok normalim hiç ameliyat olmamış gibiyimi ne zaman söyleriz mutluluk?
olsada bitse şu ameliyat her gece rüyamda bir şey çıkıyor engel oluyor olamıyorum ameliyatı diye görüyorum

amaaaan ünzile bir ay olmuş sana halen iyi olamadın mı ? eyvahhhh millet bypass ameliyatı oluyor üç gün sonra ayakta nettik biz :)

Druna sordunmu. 1 ay aslinda hala cok erken belki hala iyilesmedi vucut kendini onarmaya devam ediyor. Ama en iyisini doktorun bilir. Ona sormalisin

Ewt sukur 400 cc ve diklestirme oldum.
1.ameliyata göre cok iyiyim.ilkinde resmen ahliyirdum.duan iyiyim bakalım aksam da iyi olurum ins.
450 cc bile alirmis memem.ana keske ilk ameliyat ta yapsaydi. Neyse kismet.
Canim sen bir ay once ameliyat oldun. Nasil ameliyat olabildin yani ola biliyomusun hemen.
Peki sıkinti olmadimi. Yani para yinemi odedin nasil yaptin bu arada gecmis olsun

Sen hangi ara 2. Amelyatı oldun cok geçmiş olsun dr nasıl ikna oldu 2. Yi bu kadar kısa sürede yapmaya
Doktorum sadece diklestirme yaonak istiyordu.bende boyutundan da pek memnun degildim.dedim narkoz almisken protezi de buyutelim.dedi sen mutlu ol ne istersen yaparim..400 cc takti.
2 ameliyat arasi tam 1 ay cnm.bir sıkıntı olsaydi doktor uyarirdi yapmazdi sanirim

Back
X