• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyata saatler kala...(16 kasım)

Doktorum sadece diklestirme yaonak istiyordu.bende boyutundan da pek memnun degildim.dedim narkoz almisken protezi de buyutelim.dedi sen mutlu ol ne istersen yaparim..400 cc takti.
2 ameliyat arasi tam 1 ay cnm.bir sıkıntı olsaydi doktor uyarirdi yapmazdi sanirim
Tabiki dr en iyiisni bilir olsun kurtuldun inş bu sefer iyi olur yeni fotoları bekliyoruz :)

Canım benim bi arkadaşımın da yanakları dümdüzdü , elmacık kemiği hiç yoktu , Dr bi de erken doku kaybı olmuş dedi. Göbeğinden yağ alındı ve alnına / yanaklarına kondu. Muhteşem oldu yaaa. Ama yağ alınan yer çok acıdı. Ilk 15 gün kuşum Aydın gibiydi yüzü çok şiş idi. Şimdi LOLİPOP Gibi kız oldu maşallah :KK66:

Merhaba,

Acaba arkadaşınız ne zaman, kime yaptırdı? Ve o konulan yağlar çok eridi mi? Yada çökme dağılma vb oldu mu ?

Merhaba,

Acaba arkadaşınız ne zaman, kime yaptırdı? Ve o konulan yağlar çok eridi mi? Yada çökme dağılma vb oldu mu ?
Wallahi 1 ayı geçti o olalı ;) şimdilik hiç bi sıkıntı yok. Dr U benim meme büyütmemi yapan Dr. Ankara'da Dr Volkan Tayfur. Medicana'da oldu. Beraber gitmiştik ilk görüşmeye, Dr a ben sormuştum erir mi kist fln olur mu diye??? O da kist olmaz çünkü ben ince ince nakış yapar gibi yağı koyuyorum, çok ciddi kol kondüsyonu gerektirir bir Dr için demişti, onlarca defa kolumu kaldırıp indirmem gerekiyor demişti. Hatta şu örneği vermişti çok hoşuma gitmişti " bi kalın yün iple örgü örmek var bi de incecik bir ipek iple nakış yapmak var... Işte ben öyle nakış gibi işliyorum yağı yüze " dedi. Biz de " vaaaayyyyy" olduk tabi :KK70: eriyebilir dedi, ama yağ homojen dağıtıldığı için çökme olmazmış. Çok az hastasında 2. Bi ameliyata/ yağ enjeksiyonuna gerek duyulmuş. Ama 3. Hiç olmamış. Wallahi, arkadaşım biZe göre müthiş oldu ama kendisi bi türlü alışamadı. Aynaya bakıp bakıp bu ben değilim diyor. Yıllardır istediği çıkık elmacık kemiklerine kavuştu ama eski çirkin halini özlüyor :KK70: estetiğe alışmak biraz ZORMUŞ, meme de öyle ;)

Wallahi 1 ayı geçti o olalı :KK66: şimdilik hiç bi sıkıntı yok. Dr U benim meme büyütmemi yapan Dr. Ankara'da Dr Volkan Tayfur. Medicana'da oldu. Beraber gitmiştik ilk görüşmeye, Dr a ben sormuştum erir mi kist fln olur mu diye??? O da kist olmaz çünkü ben ince ince nakış yapar gibi yağı koyuyorum, çok ciddi kol kondüsyonu gerektirir bir Dr için demişti, onlarca defa kolumu kaldırıp indirmem gerekiyor demişti. Hatta şu örneği vermişti çok hoşuma gitmişti " bi kalın yün iple örgü örmek var bi de incecik bir ipek iple nakış yapmak var... Işte ben öyle nakış gibi işliyorum yağı yüze " dedi. Biz de " vaaaayyyyy" olduk tabi :KK70: eriyebilir dedi, ama yağ homojen dağıtıldığı için çökme olmazmış. Çok az hastasında 2. Bi ameliyata/ yağ enjeksiyonuna gerek duyulmuş. Ama 3. Hiç olmamış. Wallahi, arkadaşım biZe göre müthiş oldu ama kendisi bi türlü alışamadı. Aynaya bakıp bakıp bu ben değilim diyor. Yıllardır istediği çıkık elmacık kemiklerine kavuştu ama eski çirkin halini özlüyor :KK70: estetiğe alışmak biraz ZORMUŞ, meme de öyle :KK66:

Aa baya yeniymiş daha. ne kadara yaptırdı bir bilginiz var mı? Ben de ankaradayım

Cnm merhaba.geçmiş olsun öncelikle fotolarına nasıl bakıcamıda bilemedim.eskiden arkadaş olunca görülebiliyodu ama arkadaşlık kalkmış sanırım izle dedim ama yine olmadı sanırım seninde beni izlemen gerekiyo.merak ediyorum fotolarını.bende 2çocuk annesiyim ve senle aynı dertten müzdaribim.gerçi sen isteğine kavuşmuşsun darısı başıma inşallah..

Aa baya yeniymiş daha. ne kadara yaptırdı bir bilginiz var mı? Ben de ankaradayım
Canım onun burun da oldu. Ama yüze yağ enjeksiyonunu 6000 civarına yaptırdı sanırım. Çok emin değilim, hatta ben aman hocam erirse ve 2. Ye gerek olursa Noolcak demiştim de, o zaman yarı fiyata bir ameliyat daha demişti. O arkadaşımın göbeğinden yağ aldılar, Dr nerenden alalım demiş ameliyattan önce, o da göbek olsun demiş. Yüzü hiç acımadı ama göbeği çok acıdı bir kaç gün. Bi de o yüze konan yağ 5,6 ay sonra kök hücre etkisi yapıyormuş cilde, cilt tazeleniyormuş.

Bu arada sadece elmacık kemiğine değil, alın ve dudaklara da kondu. Biz arkadaşları olarak bayıldık yeni haline de o bi türlü alışamıyor :KK47: Bizi hiç dinlemiyor. Sanırım yüze yapılan müdahaleye alışmak çok zor :KK69:

Anladım hocam, aynı anda hem burun hem de birkaç yere enjeksiyon insanı çok değiştirir, alışması zor olabilir tabi. Benim de yüzümün içi boşaldı gibi ama bakalım napıcam

Canım ,ilk gece hastanedeydim zaten idrar sondası takılıydı. Tampon vardı birde. O gece gayet iyi rahat geçirdim. Baskı hissi vardı,Ağrı'da oldu ama aman aman dayanılmayacak ağrı değildi. Geçirdiğim tüm ameliyatların yanında basitti :KK66:
Ertesi gün tampon ve sonda çıkarıldı. Tuvalet zor olmadı. Gayet normal.. Sadece her tuvaletten sonra su ile temizlik,baticon ve temiz gazlı bez yapıyorum. Yani tuvalet sonrası temizlik bakım çok çok çok önemli..
Bugün Regl oldum .Herşey gayet normal. Bir ay cinsel perhiz var zaten. Yılbaşına izin çıkar inşallah :KK23:
arzum77 arzum77 canım çok geçmiş olsun yeni gördüm valla... bende ameliyaatlı olduğum için eskisi kadar giremiyordum forma tekrar geçmiş olsun :KK54:

Vajina ameliyatı olan neden olmus ki? Anlayamadım. Bi arkadaş vardı silikon taktoracakti. Adını unuttum. Umarım iyidir. Yaptırdımi çok merak ediyorum? Çok korkuyordu.

bozkurt_02 bozkurt_02 sen 6 ayi bile beklemeden 2. ameliyati oldun ya, simdi her durum sana acaba dedirtiyordur. Alisma sureci zaten 1 sene. Bocaliyorsundur eminim. Aklina takilan olursa yaz, bilgisi olan yardimci olur:)

Back
X