• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyata saatler kala...(16 kasım)

:KK73::KK71:
Yaaa nereye yaptırdın kız? Kıskanan smıle :KK70:
Meme büyütmemi yapan Dr a. Hani bahsetmiştim ya sana özelden, bi arkadaşım hem burun hem yağ enjeksiyonu yaptırdı diye. İşte o arkadaşım o kadar hoş o kadar güzel oldu ki... Ben de gaza geldim yaptırdım. Çok kolaymış , 10 saniye sürmedi. 10 gün sonra kontrole çağırdı. Benim güldüğümde oluşan kazayaklarım vardı. Ay hepsi kayboldu . Bugün öğrencilerim hocaaaaam ne kadar güzelsiniz bugün bi değişiklik var siz de dediler. Tabi ben ne dedim " ay çocuklar ben hep güzeldim de siz yeni farkettiniz , bi de dün çok rahat uyudum . Yorgunluğum yok ondandır" dedim:KK70: Dr da demişti " herkes bi güzellik var diicek ama kimse anlamicak ne olduğunu" diye. Bugün öğretmenler odasında bi arkadaş da dedi, canım bugün Işıl ışılsın fondöten mi sürdün diye:KK70: Ama ben saf , KIZ BEN BOTOX YAPTIRDIM dedim hemen. Ağzım durmuyo ki:KK70:

Za

Zaten doktorum dedi 900 cc ye kadar yolu var :)
Kendi büyürse büyür. Yoksa tekrar büyütmek zor. arzum77 arzum77 sen nasil oldun cnm.
Canım benim bi arkadaşımın da yanakları dümdüzdü , elmacık kemiği hiç yoktu , Dr bi de erken doku kaybı olmuş dedi. Göbeğinden yağ alındı ve alnına / yanaklarına kondu. Muhteşem oldu yaaa. Ama yağ alınan yer çok acıdı. Ilk 15 gün kuşum Aydın gibiydi yüzü çok şiş idi. Şimdi LOLİPOP Gibi kız oldu maşallah ;)

Meme büyütmemi yapan Dr a. Hani bahsetmiştim ya sana özelden, bi arkadaşım hem burun hem yağ enjeksiyonu yaptırdı diye. İşte o arkadaşım o kadar hoş o kadar güzel oldu ki... Ben de gaza geldim yaptırdım. Çok kolaymış , 10 saniye sürmedi. 10 gün sonra kontrole çağırdı. Benim güldüğümde oluşan kazayaklarım vardı. Ay hepsi kayboldu . Bugün öğrencilerim hocaaaaam ne kadar güzelsiniz bugün bi değişiklik var siz de dediler. Tabi ben ne dedim " ay çocuklar ben hep güzeldim de siz yeni farkettiniz , bi de dün çok rahat uyudum . Yorgunluğum yok ondandır" dedim:KK70: Dr da demişti " herkes bi güzellik var diicek ama kimse anlamicak ne olduğunu" diye. Bugün öğretmenler odasında bi arkadaş da dedi, canım bugün Işıl ışılsın fondöten mi sürdün diye:KK70: Ama ben saf , KIZ BEN BOTOX YAPTIRDIM dedim hemen. Ağzım durmuyo ki:KK70:
Ohh ohhh... Ne kadar güzel maşallah ;)

mutluluk bana da bir el atsan. bende kaç zamandır forumu takip ediyorum.herkese yardımcı olduğunu görüyorum. sonunda karar verdim. bugün doktorla görüşmeye gideceğim.öyle çok istiyorum ki anlatamam.eşim izinde vermiyor parada da yardımcı olmuyor.kredi çekip halledeceğim bir şekilde. ama ameliyat ve daha sonra ssorun olurmu diye korkuyorum işte.biriniz telefonunu yazsa arasam bana destek olacak biri yok mu yahu..

Ne güzel sizin adınıza çok sevindim mutluluğunuz kat kat katlansın

:KK76::KK48:
Vajınoplasty ve Labıoplasty ameliyatı oldum Hasan beye 3 Aralıkta :KK66:
Kız şimdi sen kız mı oldun yeniden :oops:Ayyyyy ne güzel yaaaaaa.... Maşşallah maşşallah:nazar: Bak kutlama gecesi gelinlik giy noooooolurrrr:21: Yüz görümlülüğü iste.... 5 i bir yerde taksın.... Gerçi 3ü biryerde takıcam aşkım diyecek :KK70:Ayyy çok terbiyesiz oldum:-)

Vajınoplasty ve Labıoplasty ameliyatı oldum Hasan beye 3 Aralıkta :KK66:
Kız şimdi sen kız mı oldun yeniden :oops:Ayyyyy ne güzel yaaaaaa.... Maşşallah maşşallah:nazar: Bak kutlama gecesi gelinlik giy noooooolurrrr:21: Yüz görümlülüğü iste.... 5 i bir yerde taksın.... Gerçi 3ü biryerde takıcam aşkım diyecek :KK70:Ayyy çok terbiyesiz oldum:-)
Şaka bi yana , zor oldu mu canım??? Tuvalet fln ... Zor diye duymuştum... Neyse şükür atlatmışsın ;)

Kızlık zarı dikilemedi :KK53:
Kız gibi oldum ama valla ameliyathanede olan hemşirelerle o akşam gece nöbetinde konuştukta çok güzel oldu,kız gibi oldun dediler :KK48: Bakalım ;)
İç dudaklar gitti valla çok çok mutluyum:KK49: Dış dudaklara yağ dolgusu yapıldı. Çok diri ve etli etli duruyor :KK76: Daraltma konusunda henüz bilgim yok. Yılbaşına kadar izin çıkar herhalde :))
Valla ilk gece gibi korku var ne yalan söyliyim.. Eminim ikimizde çok heyecanlı olacağız :KK45:
Gelinliğe benzer birşey giyebilirim. Beşi bir yerde iyi fikir :KK30:

Şaka bi yana , zor oldu mu canım??? Tuvalet fln ... Zor diye duymuştum... Neyse şükür atlatmışsın :KK66:
Canım ,ilk gece hastanedeydim zaten idrar sondası takılıydı. Tampon vardı birde. O gece gayet iyi rahat geçirdim. Baskı hissi vardı,Ağrı'da oldu ama aman aman dayanılmayacak ağrı değildi. Geçirdiğim tüm ameliyatların yanında basitti ;)
Ertesi gün tampon ve sonda çıkarıldı. Tuvalet zor olmadı. Gayet normal.. Sadece her tuvaletten sonra su ile temizlik,baticon ve temiz gazlı bez yapıyorum. Yani tuvalet sonrası temizlik bakım çok çok çok önemli..
Bugün Regl oldum .Herşey gayet normal. Bir ay cinsel perhiz var zaten. Yılbaşına izin çıkar inşallah :KK23:

mutluluk bana da bir el atsan. bende kaç zamandır forumu takip ediyorum.herkese yardımcı olduğunu görüyorum. sonunda karar verdim. bugün doktorla görüşmeye gideceğim.öyle çok istiyorum ki anlatamam.eşim izinde vermiyor parada da yardımcı olmuyor.kredi çekip halledeceğim bir şekilde. ama ameliyat ve daha sonra ssorun olurmu diye korkuyorum işte.biriniz telefonunu yazsa arasam bana destek olacak biri yok mu yahu..
mutluluk2015 mutluluk2015 :KK66:
:KK66::KK66:

Ewt sukur 400 cc ve diklestirme oldum.
1.ameliyata göre cok iyiyim.ilkinde resmen ahliyirdum.duan iyiyim bakalım aksam da iyi olurum ins.
450 cc bile alirmis memem.ana keske ilk ameliyat ta yapsaydi. Neyse kismet.
Ayy geçmiş olsun canım ya ne arada oldun şaştım kaldım yanlış anladım sanmıştım tarihini:eek:Ama bu sefer bence harika olmuşlardır vucudun kaldırır harika olacaklar:KK76:

Back
X