• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyata saatler kala...(16 kasım)

kızlar sizi seviyorum yavaş yavaş endişenin yerini heyecan aldı. 37 yaşından sonra yeniden doğacağım. şimdiden isim düşünüyorum kızlarıma onlar benim kızlarım olacak :)

kızlar sizi seviyorum yavaş yavaş endişenin yerini heyecan aldı. 37 yaşından sonra yeniden doğacağım. şimdiden isim düşünüyorum kızlarıma onlar benim kızlarım olacak :)
Benimkiler oğlan :KK66: çok akıllılar maşallah :KK70:
Birinin adı DORUK , öbürünün adı ZAFER ;) birine istediğim yükseklikte oldukları için doruk adını verdim, öbürüne de eşimi ikna etmek başarısını kazandığım için Zafer adını verdim. Wallaha da verdim , şimdi verdim. Hadi ben kaçıyorum," doruuuuuuk zafeeeeeer ikizleriiiiiiiim, ablanız ve abiniz okuldan gelcek şimdi. Hadi aşağı inip servisi bekleyelim." :KK53::KK53: Kafayı yedim galiba:KK70:

Arkadaslar bugun doktora gittim.yarin 2
Ameliyatımı olacagim
350 -400 cc protez ve meme diklestirme olacagim.
Cok uzgun ve stresliyim.tam 1 ay oldu ameliyat olali.daha dikislerim yeni .ama eminimki 2. Ameliyati en sonunda olacaktim.bir an önce olmak istedim sadece.
Hakkımızda hayırlısı. .

Arkadaslar bugun doktora gittim.yarin 2
Ameliyatımı olacagim
350 -400 cc protez ve meme diklestirme olacagim.
Cok uzgun ve stresliyim.tam 1 ay oldu ameliyat olali.daha dikislerim yeni .ama eminimki 2. Ameliyati en sonunda olacaktim.bir an önce olmak istedim sadece.
Hakkımızda hayırlısı. .
Canım yaaaa, doğru mu hemen olmak ????? Dokular iyileşmeden yeniden ameliyat olmak????? Başkasına da sorsaydın keşke.... Ay ne biliiim gerildim.

Canım yaaaa, doğru mu hemen olmak ????? Dokular iyileşmeden yeniden ameliyat olmak????? Başkasına da sorsaydın keşke.... Ay ne biliiim gerildim.
cnm 2. Ameliyat olacagim kesin idi ama bu kadar kısa surede olacağını beklemiyordum. Sakıncasi olsa doktorum soylerdi.doktor sadece diklestirelim diyor ama ben boyutu da büyütmek istiyorum.
Aslinda 5-6 ay beklemeyi oneriyorlar .belki sekli duzelir diye ama benimki duzelme umudu yok.

Back
X