- 24 Ekim 2015
- 136
- 125
- 23
- 42
- Konu Sahibi bozkurt_02
Ciddimisinnn çok guzel ozamannn:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben bugun buyuk bi zevkle temizlik yaptim.rahatladim valla :) bir sorun yasamadim.[/QUOTE]Nezaman Ev süpürcez mutluluk
Benimkiler oğlan çok akıllılar maşallahkızlar sizi seviyorum yavaş yavaş endişenin yerini heyecan aldı. 37 yaşından sonra yeniden doğacağım. şimdiden isim düşünüyorum kızlarıma onlar benim kızlarım olacak :)
Benimkinin biri kız biri oglan galiba biri hiç rahat durmuyo:)Benimkiler oğlan çok akıllılar maşallah
kızlar sizi seviyorum yavaş yavaş endişenin yerini heyecan aldı. 37 yaşından sonra yeniden doğacağım. şimdiden isim düşünüyorum kızlarıma onlar benim kızlarım olacak :)
Birinin adı DORUK , öbürünün adı ZAFER birine istediğim yükseklikte oldukları için doruk adını verdim, öbürüne de eşimi ikna etmek başarısını kazandığım için Zafer adını verdim. Wallaha da verdim , şimdi verdim. Hadi ben kaçıyorum," doruuuuuuk zafeeeeeer ikizleriiiiiiiim, ablanız ve abiniz okuldan gelcek şimdi. Hadi aşağı inip servisi bekleyelim." Kafayı yedim galibaBenimkiler oğlan çok akıllılar maşallah
SüperBenimkinin biri kız biri oglan galiba biri hiç rahat durmuyo:)
kaçıncı günün bugün ?[/QUOTE]Cnm ben bugun buyuk bi zevkle temizlik yaptim.rahatladim valla :) bir sorun yasamadim.
Henuz koymadim kizz.ama ikiz kızım olsun isterdim.kız ismi koyarim kesin :)bozkurt_02 seninkilerin ismi bellimi canim:)
Beraber buluruz onlara isimHenuz koymadim kizz.ama ikiz kızım olsun isterdim.kız ismi koyarim kesin :)
ben halen düşünüyorum isim.iki oğlum olduğu için bunlar kız olacak. bir ara birine alev birine okşan diyeyim dedim sonra vazgeçtim. biri hayriye diğeri hüsniye de olabilir çok kararsızım :)
Canım yaaaa, doğru mu hemen olmak ????? Dokular iyileşmeden yeniden ameliyat olmak????? Başkasına da sorsaydın keşke.... Ay ne biliiim gerildim.Arkadaslar bugun doktora gittim.yarin 2
Ameliyatımı olacagim
350 -400 cc protez ve meme diklestirme olacagim.
Cok uzgun ve stresliyim.tam 1 ay oldu ameliyat olali.daha dikislerim yeni .ama eminimki 2. Ameliyati en sonunda olacaktim.bir an önce olmak istedim sadece.
Hakkımızda hayırlısı. .
cnm 2. Ameliyat olacagim kesin idi ama bu kadar kısa surede olacağını beklemiyordum. Sakıncasi olsa doktorum soylerdi.doktor sadece diklestirelim diyor ama ben boyutu da büyütmek istiyorum.Canım yaaaa, doğru mu hemen olmak ????? Dokular iyileşmeden yeniden ameliyat olmak????? Başkasına da sorsaydın keşke.... Ay ne biliiim gerildim.