• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyata saatler kala...(16 kasım)

Hayır öyle deme ama 25 cc 50 cc büyük farklar yaratmıyo ama göz doyuruyor :) ben dr a hep 400 den başlayın denemeye olmazsa küçüğünü takarsınız demiştim 2. Amelyatta ve amelyathanenin kapısında vazgeçtim 350 sag 375 sol başka da bişi istemiyorum denemeyin bile dedim korkmuştum 400 den ve istediğimi taktı şimdi de 400 de olurmuş yani güzel olurmuş diyorum ama cok da büyüğe gerek yok büyüdükçe agrısı derdide büyüyo
Walla cnm benimki 300cc yerine 350 ccc olsaymis.bayagi fark yaratirdi yaa 325 e de raziydim
Simdi kim 2. Ameliyat i olacakk

Ayy cnm kocandan nasil saklayacaksin.oyle saklanacak bisey degil ki.3 gun muhakkkaa yardima ihtiyacin olacak.
Offf silikon kelimesi onu iter yani yag falan enjekte ettim diyecem iste cilt reaksiyon gecirdi fazla sisiyor en basta zamanla inecek diyecem yemezmi yaa:KK48:

Walla cnm anlasilmayacak bisey degil ki.esin saf mi inanir mi sence.
Bence esine dogruyu soyle ikna et.
Sonuc cok guzel olursa yemis gibi yapar belki:KK53:
Bilmiyorum ama burun estedigi yaptiracam ona bile karsi ki sorunlu bi burnun var
Goguslerinde normal diyor ama sozde:KK12:
Kimse daha dolgun ve buyugune hayir diyemez:KK8:

Sonuc cok guzel olursa yemis gibi yapar belki:KK53:
Bilmiyorum ama burun estedigi yaptiracam ona bile karsi ki sorunlu bi burnun var
Goguslerinde normal diyor ama sozde:KK12:
Kimse daha dolgun ve buyugune hayir diyemez:KK8:
Cnm benim esim sikayetciydi ama ameliyat olmamo da istemiyordu.sonucta oldum.
Bu sabah sordum.nasil iyiki olmusum demi.ewt cevabi verdi.sonuctan o da memnun ve mutlu

Canim aynen bende meme ameliyatini gizli yapicam ve cok tirsiyorum:KK17:
Kocam bile anlamasin diye koltuk alti dusunuyorum. Dokununcada anlasilmasin diye bakip duruyorum nasil silikonlar meme kivaminda oluyor o_O diye forumdaki tum bilgileri not aliyorum
Silikon degil yag enjekte ettim diyecem kocama
Ha bide kucuk bebegim yar bide okula giden bi cocugum baya sıkıntili olacak
Nasil halledecem bilemiyorum
koltukaltı daha geç iyileşiyor diye biliyorum.benim meme altı kas altı olacak. çocuklarımı yollayacağım anneme kimseye söylemeden gidip olacağım ameliyatı ama evde yalnız nasıl hallederim bilemiyorum. bir hafta sonra işe başlayacağım. kimse anlamadan ve çok sıkıntı yaşamadan pişman da olmadan atlatmak istiyorum. bu benim için çok önemli bu ameliyatı olmalıyım. çünkü beni hayata küstürecek kadar üzülüyorum göğüslerime. bir hafta sonra araba kullanacak işe gidecek evimi toparlayıp yemek yapacak hale gelebilirim umarım. arkadaşlar bu konuda bizi aydınlatsalar çok sevinirim

Sonra
koltukaltı daha geç iyileşiyor diye biliyorum.benim meme altı kas altı olacak. çocuklarımı yollayacağım anneme kimseye söylemeden gidip olacağım ameliyatı ama evde yalnız nasıl hallederim bilemiyorum. bir hafta sonra işe başlayacağım. kimse anlamadan ve çok sıkıntı yaşamadan pişman da olmadan atlatmak istiyorum. bu benim için çok önemli bu ameliyatı olmalıyım. çünkü beni hayata küstürecek kadar üzülüyorum göğüslerime. bir hafta sonra araba kullanacak işe gidecek evimi toparlayıp yemek yapacak hale gelebilirim umarım. arkadaşlar bu konuda bizi aydınlatsalar çok sevinirim
Bu mümkün değil. İlk 3 gün kendi başına olan imkânsız. Yanında birinin olmasi sart

ilk üç gün ne gibi zorluklar yaşanıyor mesela yatınca kalkamıyor muyum? yemeğimi ısıtıp yemek mi zor? kollarımı mı kaldıramıyorum? ara sıra bir arkadaşım uğrayacak yanıma ama dediğim gibi evde yalnız olacaqğım. birde ser sefil kalırsam ortada? korktum şimdi. ama kimsem yok benimle kalacak ve bu ameliyat durumunu benim içinde bulunduğum ruh halini anlayacak kimse yok.

ilk üç gün ne gibi zorluklar yaşanıyor mesela yatınca kalkamıyor muyum? yemeğimi ısıtıp yemek mi zor? kollarımı mı kaldıramıyorum? ara sıra bir arkadaşım uğrayacak yanıma ama dediğim gibi evde yalnız olacaqğım. birde ser sefil kalırsam ortada? korktum şimdi. ama kimsem yok benimle kalacak ve bu ameliyat durumunu benim içinde bulunduğum ruh halini anlayacak kimse yok.
Canim yardimci bi kadin tutsan 3 gunlugune cevrene sor hastabakicilik yapacak birileri vardir

Hastanede 3 gun kalin.size iyi bakarlar
Şaka bir yana ama ilk 3 gun cok zor.kas alti daha zor ztn.yataktan kalkarken sirtinizdan destekle kalkabilirisiniz.kolunuzu fazla yukarı kaldiramazsiniz.benim 3 gun annem yemegimi eliyle yedirdi.wc yaparken pijamami indirdi kaldirdi.

Bende dogal olsun kimse kocam bile silikon taktirdigimi bilmesin istiyorum
Beni izleyebilirmisin acaba
Kucuk demissin de nasil kucuk ben durusunun top gibi olmasindansa dogal biraz kucuk olsun diyorum
Bende inşallah ameliyat olmayı düşünüyorum henüz araştırıyor ve bol bol tecrübeleri okuyorum şimdiye kadar öğrendiklerim arasında 1. üç dört gün yatak döşek yatacaksın çorbanı bile başkası içirecek iki ay kavanoz kapağı bile açamiycaksın 2. Estetik olan arkadaşların görüntüleri mükemmel bu güzellikleri eşinin farketmemesi imkansız .Doğrumudur kızlar

Bende inşallah ameliyat olmayı düşünüyorum henüz araştırıyor ve bol bol tecrübeleri okuyorum şimdiye kadar öğrendiklerim arasında 1. üç dört gün yatak döşek yatacaksın çorbanı bile başkası içirecek iki ay kavanoz kapağı bile açamiycaksın 2. Estetik olan arkadaşların görüntüleri mükemmel bu güzellikleri eşinin farketmemesi imkansız .Doğrumudur kızlar
1.Bu ameliyattan sonra yatak döşek yatmak yok. Hareket edeceksin ama kolları zorlayacak hareketler yasak. Evdede olsan yürüyüşler yapacaksın. Sürekli yatmak sırtta vücutta Ağrı'ları fazlalaştırır. Sabahları örneğin ağrı fazla olur sonra hareket ettikçe Ağrı'lar azalır ;)
Çorbanı kendin içebilirsin.. Zorlanırsan eğer başkası içirsin.. İki ayda kavanoz kapağını açabilirsin..
2. Ameliyattan sonraki ilk aylar yapay görüntü olması normal. Altı ay bir sene sonra gögüs şekli belirlenmiş olur..

üç gün aç susuz tuvalete gitmeden kıpırdamadan yaşayalım üçüncü gün kalkalım madem ne yapalım :)
Arkadaşım, bu süreci sıfır ağrı ile atlatanlardanım. Ama bu ameliyat en az 3 gün bakım gerektiren bi ameliyat. 2 gün birinin seni itip kaldırması lazım. Hep oturur vaziyette durmak da popoyu çok ağrıtıyor. Ben 2. Günden itibaren gece dışında hiç yatmadım, ya oturdum ya gezdim. Çünkü Yatınca sırt ağrıyor. Dik bir koltuktan yardımsız kalkabilirsin, ama 120 derecelik bir açıyla oturursan TEK BAŞINA KALMAN IMKANSIZ . 4. Günden sonra kendin bi şekilde kalkabiliyorsun. Bu yüzden bakacak kimse yoksa, 2 gün hastanede kal. Gecelik ücreti neyse öde . Oradaki hemşireler yardım eder sana ;)

Back