• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyata saatler kala...(16 kasım)

Ewt sukur 400 cc ve diklestirme oldum.
1.ameliyata göre cok iyiyim.ilkinde resmen ahliyirdum.duan iyiyim bakalım aksam da iyi olurum ins.
450 cc bile alirmis memem.ana keske ilk ameliyat ta yapsaydi. Neyse kismet.
Aaa... Şok oldum sen ameliyatımı oldun :KK57: Bu kadar kıssa sürede?
Geçmiş olsun cc kardeşim benim :KK19::KK48: İnşallah bu büyüklük seni tatmin eder,göğüslerinde sorunsuz güzel olur canımcığım :21::KK68:

Aaa... Şok oldum sen ameliyatımı oldun :KK57: Bu kadar kıssa sürede?
Geçmiş olsun cc kardeşim benim :KK19::KK48: İnşallah bu büyüklük seni tatmin eder,göğüslerinde sorunsuz güzel olur canımcığım :21::KK68:
Ewt cnm.dun kontrole gittim.doktorum sadece diklestirmek istiyordu.ama be boyutundan memnun degildim.350-375 -400 deneyin dedim.ama 400 de tereddutluydum.ameliyatta 350 denemis.300 cc ile pek fark olmamis.400 takmis.ama 450 cc protez temin etseymis 450 bile alirmis gogsum.ben 400 cc gecmesin hatta 375 olsun dedim.ama domtorum yine bildigini yapti :) iyikide 400 koymuş. 400 cc ve meme basini yukari aldi.diklestirmis.sarkik alt dokumu kesmis.

Aaaaaa canımmmmmmmmm.... bozkurt_02 bozkurt_02 nasılsın yaaaaaa???? Iyi misin canım????
1. Ameliyata gore cok cok iyiyim.400 cc ve diklestirme meme basi yukari alma yapildi.
Biraz hızlı ( 1 ay icinde 2 ameliyat) oldu degisimim :)
Yaaa bu estetik bagimlilik yapiyor valla.yuzume de dolgu yaptiracaktim son anda vazgeçtim. Ama aklimda :)

1. Ameliyata gore cok cok iyiyim.400 cc ve diklestirme meme basi yukari alma yapildi.
Yaaa bu estetik bagimlilik yapiyor valla.yuzume de dolgu yaptiracaktim son anda vazgeçtim. Ama aklimda :)
Bir aya kalmaz onuda yaptirirsin sen:)

Boyum 169,kilom 60 kaç cc uygun görecek merak ediyorum
Senin beklentin,doktora doğru anlatımında çok önemli. Ben mesela büyük istiyorum. Dolgun,diri sexy gögüs istiyorum demiştim. Meme dokum azda olsa vardı 400 cc takıldı ;) Boyun uzun,kilon iyi.. Bence ne istediğini çok iyi anlat tatlım ;)

Ewt cnm.dun kontrole gittim.doktorum sadece diklestirmek istiyordu.ama be boyutundan memnun degildim.350-375 -400 deneyin dedim.ama 400 de tereddutluydum.ameliyatta 350 denemis.300 cc ile pek fark olmamis.400 takmis.ama 450 cc protez temin etseymis 450 bile alirmis gogsum.ben 400 cc gecmesin hatta 375 olsun dedim.ama domtorum yine bildigini yapti :) iyikide 400 koymuş. 400 cc ve meme basini yukari aldi.diklestirmis.sarkik alt dokumu kesmis.
Hadi inşallah güzel bir sonuç çıkar :) Bence memnun kalırsın artık yahu. Meme dokundanda alınmış yani,400 cc iyi olmuştur yahu ;)
(450 olsaydı çok kıskanırdım) Kıskanan smıle :KK48:

:KK9:
Canım ben de geçen gün botox yaptırdım Dr uma .... Ayyyy 5 gün oldu çok güzel bişeymiş botox... Ay gibi parladım :KK75:

:KK9:
Canım ben de geçen gün botox yaptırdım Dr uma .... Ayyyy 5 gün oldu çok güzel bişeymiş botox... Ay gibi parladım :KK75:
Cnm bende kırışıklık yok.yüzüm de (gogsum gibi )zayiflayinca eridi malesef.ona botoks degilde dolgu yapiliyor.ama 1 ay sis ve morluk oluyormus.bir de aile ve cevremdekilerden tepkisinden yapamadim.belki yazın yazlığa gitmeden once yaptirip kacarım.kimse gormez :)

Back
X