• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyata saatler kala...(16 kasım)

Ben de ameliyat olmak isteyen bayanlardan biriyim, siz atlatmışsınız .Ben doktorunuzu ve ameliyat ücretini merak ettim günlerdir okuyorum forumu, doktor kararımı verebilmek için, tavsiyelerimize ihtiyacım var , teşekkürler

25 ocak için tarih aldım ama 1)anesteziden çok korkuyorum ya uyanamazsam ya ölür kalırsam düşünsenize neden öldü?memlerine silikon taktırıyordu 2)ameliyetı tüm ailemden gizli olacağım ilk üç gün evde yalnız kendime nasıl bakacağım hadi yemedim içmedim nasıl kalkacağım tuvalete nasıl gideceğim. sonuç:korkuyorum ben ya :(

25 ocak için tarih aldım ama 1)anesteziden çok korkuyorum ya uyanamazsam ya ölür kalırsam düşünsenize neden öldü?memlerine silikon taktırıyordu 2)ameliyetı tüm ailemden gizli olacağım ilk üç gün evde yalnız kendime nasıl bakacağım hadi yemedim içmedim nasıl kalkacağım tuvalete nasıl gideceğim. sonuç:korkuyorum ben ya :KK43:
Canim aynen bende meme ameliyatini gizli yapicam ve cok tirsiyorum:KK17:
Kocam bile anlamasin diye koltuk alti dusunuyorum. Dokununcada anlasilmasin diye bakip duruyorum nasil silikonlar meme kivaminda oluyor o_O diye forumdaki tum bilgileri not aliyorum
Silikon degil yag enjekte ettim diyecem kocama
Ha bide kucuk bebegim yar bide okula giden bi cocugum baya sıkıntili olacak
Nasil halledecem bilemiyorum

Dogum sonrası alinan kilonun fazlasiyla verilmesi sonucu (ki zaten gogsum hic bir zaman buyuk ve dolgun degildi) tam anlamiyla ninemin gogsune dönüşen bir göğüs.3 yıldır KK da araştırıyordum ama cesaret edemiyordum belki de pek önemsemiyordum.taaa ki yaz ın her görenin (bayanlar) olumsuz eleştirilerini duyana kadar.belki de bu elestiriler beni teşvik etti diyebilirim.
Ve sonunda 16 kasim sabahi kadınlarin dişiligine özgü göğüslere kavusacagim insallah.cok heyecan ve korku icindeyim.lutfen dua edin
Bende dogal olsun kimse kocam bile silikon taktirdigimi bilmesin istiyorum
Beni izleyebilirmisin acaba
Kucuk demissin de nasil kucuk ben durusunun top gibi olmasindansa dogal biraz kucuk olsun diyorum

Bende dogal olsun kimse kocam bile silikon taktirdigimi bilmesin istiyorum
Beni izleyebilirmisin acaba
Kucuk demissin de nasil kucuk ben durusunun top gibi olmasindansa dogal biraz kucuk olsun diyorum
Ayy cnm kocandan nasil saklayacaksin.oyle saklanacak bisey degil ki.3 gun muhakkkaa yardima ihtiyacin olacak.

25 ocak için tarih aldım ama 1)anesteziden çok korkuyorum ya uyanamazsam ya ölür kalırsam düşünsenize neden öldü?memlerine silikon taktırıyordu 2)ameliyetı tüm ailemden gizli olacağım ilk üç gün evde yalnız kendime nasıl bakacağım hadi yemedim içmedim nasıl kalkacağım tuvalete nasıl gideceğim. sonuç:korkuyorum ben ya :KK43:
Eger ameliyatiniz kas alti olacaksa kesinlikle yardima ihtiyacınız olucaktir.yatip kalkarken tuvalete gittiginizde camasirinizi indirip tekrar cekerken birine muhakkak ihtiyaciniz olacak.ozellikle ilk 3-4 gun.bir arkadasinizdan falan yardim almanizi öneririm.

tbon .!.:
Yaşarsın tabi sana kaç defa dedik biz dimi ben 400 taktır demedim mi sana tecrübe konuşuyor yani burda 2 kez aynı problemden amelyat olmuşum sakalımızda yokki dinleyesin ama memem var :KK70:
Cok salağım ben yaa sandımki cok buyuk olacak doktorun ameliyatta 375 denemesini bile kabul etmedim bukadar insan biswy biliyoki konusuyo demi

Cok salağım ben yaa sandımki cok buyuk olacak doktorun ameliyatta 375 denemesini bile kabul etmedim bukadar insan biswy biliyoki konusuyo demi
Walla ben doktorla her gorusmemde internetteki bayanlar (yani sizler) boyle boyle diyordum.en son dedim bu doktor beni kovalar ama inanin doktordan daha tecrubelisiniz

Hayır öyle deme ama 25 cc 50 cc büyük farklar yaratmıyo ama göz doyuruyor :) ben dr a hep 400 den başlayın denemeye olmazsa küçüğünü takarsınız demiştim 2. Amelyatta ve amelyathanenin kapısında vazgeçtim 350 sag 375 sol başka da bişi istemiyorum denemeyin bile dedim korkmuştum 400 den ve istediğimi taktı şimdi de 400 de olurmuş yani güzel olurmuş diyorum ama cok da büyüğe gerek yok büyüdükçe agrısı derdide büyüyo

Hayır öyle deme ama 25 cc 50 cc büyük farklar yaratmıyo ama göz doyuruyor :) ben dr a hep 400 den başlayın denemeye olmazsa küçüğünü takarsınız demiştim 2. Amelyatta ve amelyathanenin kapısında vazgeçtim 350 sag 375 sol başka da bişi istemiyorum denemeyin bile dedim korkmuştum 400 den ve istediğimi taktı şimdi de 400 de olurmuş yani güzel olurmuş diyorum ama cok da büyüğe gerek yok büyüdükçe agrısı derdide büyüyo
Öyle canım yine bunada şükür allahtan 325 ten vazgecmisim yoksa daha vahim olcaktı:))

Back
X